Selamün aleyküm kızlar pek aktif giremiyorum iş güçten dolayı dün bir olay yaşadım ve aklımdan bir türlü çıkmıyor şöyle ki, dün kızımı acile götürdük kendisi ilaç tedavisi görüyor hemanjionu var kan tahlili verdik sonra kızım çok ağladı iğneden dolayı eşimle götürdük iki dk emzirme odasına emzirmek için eşim beni dışarıda bekledi neyse tam emziriyordum baktım diğer annelerde bebekleriyle ilgileniyor bir bebek dikkati mi çekti daha yeni doğmuş max 1-2 haftalık öyle anne kucağına koyup sandalye de duruyordu Allah Allah dedim hiç gelen giden bakmadı bebeğe bir genç kız vardı belki onundur dedim ama hiç bakmıyordu bile neyse dedim kızımı emizirdim kaldırdım gazını çıkarmak için o sırada ana kucağında ki yeni doğan ağlamaya başladı hiç kimse umursamadı emziği vardı verdim ağzına ama susmadı sonra dayanamayıp kıza bebek sizin değil mi dedim hayır benim değil bulunan kaç kişiye sordum onlarda bizim değil dedi içim ürperti acaba Allah korusun terk mi edildi dedim sonra kızdan rica ettim bı dışarıdan güvenliğe sorun kız bana ailesi belki gelir tuvalete gitmiştir dedi ama ben kabul edemedim nasıl yeni doğmuş bebek bırakılır ki dedim lütfen seslenin gelsin dedim kız dışarıya çıktı seslendi garibim ağlıyordu belliydi açtı küçük kız bebek idi sonra yaşlı teyze geldi sırıtıyordu benim torunum gelinim birazdan gelir o yüzden bıraktım demez mi çıldırdım teyze siz iyiyimisin bu bebek bebek eşya değil bırakasin Allah korusun ya vicdansızin biri alıp götürse ne olacak diyip çıkıştım o da sırıtmaya devam ederek; yok siz buradasınız bişey olmaz Allah'ın izniyle dedi fittirdim saçmalamayın yaa bizden başkası belki olsa alır gider ruhu duymaz dedim sonra diğer anneler bana destek çıkarak haklı siz nasıl burada bırakırsınız yaa günah değil mi demeye başladı kadın biraz çekindi aldı bebeği oyyy canım gülüm ağlama dedi ama yapmacık olduğu bariz belliydi neyse bebeğimi aldım çıktım eşim sordu neyin var diye anlattım o da bana şunu sordu bebek kız mıydı evet diyince başını salladı erkek bebek olsaydı koynundan çıkarmazdi Allah ıslah etsin onları ne diyeyim cane boşver dedi. Gerçekten hala bu cahil kafa var mı yaa resmen kız bebek diye oraya bırakmıştı almaya tenezzül etmedi yaa bahanesi gelinim gelecek birazdan ee be kadin senin vicdanın merhametin yok mu yaa alsan yanına iki dk dursan ölür müsün. Siz olsanız nasıl bir tavır sergilerdiniz benim elimden anca bu geldi hatta eşim mani olmasa şikayet ederdim