+1 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (676 puan) tarafından
Kızlar 24 yaşındayım bazı şikayetlerden Dr gittim gizli şeker başladığını söyledi diyetisyene görün önce dedi diyetisyen bir sürü şey yasakladı kilomda 57 ben nasıl atlatirim bu hastalığı aranızda şekeri olup sonra normale dönmüş kişiler varmı nasıl bir yol izlemeliyim 

1 cevap

+1 oy
(906 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
25 yaşındayım 3 yıl önce bu teşhis koyuldu 

3 ay boyunca keskin bir diyet tuttum şekerli şeyleri bırak patates pirinc bile yemedim 3 ay sonraki tahlilde düzelmiş çıktı sonra bıraktım diyeti (kendi kafamdan tabi:) )  3 ay sonra yine tahlil verdim yine çıktı doktor yine diyet listesi verdi ama ben bu defakinde uygulayamadm sadece dikkat ederek az ve öz  yedim paketli gıdaların hepsini biraktim + olarak yeşil çaya basladm ve düzeldi çok şükür.. Şuan diyet falan yapmıyorum paketli gıdalarda denk gelince yiyorum ama kendi alıp yemem kalmadı zaten diyet süresince yemeyince soğuyor insan. Şimdi devam ettiğim tek şey yeşil çay içiyorum günde 1 bardak kahvaltıda kan değerlerim iyi çıkıyor rahatım çok şükür 
(676 puan) tarafından
Allah razı olsun canım az içimi rahatlattın bide yeşil çay iyimi geliyo şekere ilaç falan kullanmiyorsun simi
(906 puan) tarafından
Ilac kullanmıyorum  canm yeşil çay doktor tavsiyesi şekeri dengeliyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 143 göst.
+1 oy
26 cevap 443 göst.
0 oy
3 cevap 25 göst.
0 oy
0 cevap 10 göst.