0 oy
962 göst.
Aile kategorisinde (3,477 puan) tarafından
Kızlar hiç dini mucize gördünüzmü?.ve ya Rabbime içtenlikle dua edip o duanın kabul oldugunu hiss etdinizmi ... Ben ettim ...

Hamileyken 13 haftaliktim ..evde oturuyordum ..ve birden benden bir sey akti hemen anladim kanamam oldugunu ..esimi aradim binanin  yaninda iş yeri esimin ..ayaga kalktim kan dokuldu kiyafetim battı tamamen ..geri oturdum gözümden yaslar akıyor.. düşük yapiyordum baya baya ..rabbime hickirarak agliya agliya yalvardim ne olur Rabbim kızıma bir sey olmasin .. aklıma gelen butun sureleri okudum ..esim geldi hala kanamam devam ediyor ayaga kalkiyorum daha cok dokuluyor ..kanamaya bakmadan dua ediyorum ben ..sonra aglamam kesildi sadece bebegime bir sey olmuycagina inandim ..eşim umudunu kesmis artik bebekten cok uzgun ..ben hayır olmedi bebegim diyorum..kizlar doktor bile o kadar kanamayla bebek kalamaz dusuktur dedi..inanmiyordum doktora degil yasiyor bebegim diyordum ..telefonla aramisti esim ..

Sonra doktor ilac yazdi simdilik kanaman dursun uzan hareket etme yarin gelirsin dedi ayaga kalkarsan devam edicek kanaman dedi..

Ben simdi bile her aklima geldiginde tuylerim urperiyor..benim o duam kabul olmustu..rabbime o kadar ictenlikle etmistim ki duayı 

33 Cevaplar

+2 oy
(3,477 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yoeumlara şöyle bir baktım da çogumuz en içten duamızı cocugumuz için etmişiz..Ah annelik❤️☺️
-Reklam-
+1 oy
(26 puan) tarafından
bende hamıle kalmayı cok istiyodum olmuyodu bi gün test yaptım kan değerim beta  5 çıkmuştı tam sınırda sonra sağlık ocagna gıttım 0 a düşmüştü ve ben namaz kıldım dua ederken o kadar içten ağlayıp dua ettim ki nasip etmediysen vardır rabbim bildiğin diyerek şükrettim diğer hafta tekrar doktora gittim hamile oldugumu öğrenmiştim. kan değerim 46 ya yükselmişti. 
(3,477 puan) tarafından
Ya ben de dua ederken sanki rabbimin beni duyduğundan emindim..ne kadar guzsl hissdi o anlatamam
(26 puan) tarafından
aynen evet bende cok içten dua etmiştim
+1 oy
(2,268 puan) tarafından
Banada oğlum için 1900 kilo doğacak küvezde kalacak gelişim geriliği var hemen alalım dediler  bunu üç ayrı doktor dedi bide sezeryanla aldılar hemen ama 2750 doğdu küvezde hiç kalmadı sağlikli doğdu oğlum çok şükür  hep duâ edip ağlmıştım bende benimde duam kabul oldu 
(3,477 puan) tarafından
Rabbim çok büyük
+1 oy
(2,048 puan) tarafından

Elhamdülillah Rabbimin hikmeti ♥️ 

Benim de bazen küçük şeyler oluyor ama büyük bir şey hatırlamıyorum hiç. Aslında büyüğü küçüğü yok hepsi Allahın bir lütfu sonuçta:)

(3,477 puan) tarafından
Elbette öyle
+1 oy
(511 puan) tarafından
Evet esimi. Borcu vaddi hiç umut yoktu nasıl ödeyeceğiz diye sürekli düşünür asla mutlu olmazdı birgün öyle dua ettim ağladım Allah'ım nolur bir kapı aç dedim ertesi gün biryerden hiç ummadık yerden para geldi borç kapandi
(3,477 puan) tarafından
Rabbim ona kalpten acilan eli bos bırakmaz
(511 puan) tarafından
Evet orda şahit oldum vallahi çok şükür
0 oy
(7,404 puan) tarafından

Benimki de buna benzer kahvaltı ettik ayağa kalkmamla kan boşaldı eşime altıma isiyorum galiba dedi ama ayağıma kan geldi koştum lavaboya kocaman parçalar arkasından inanılmaz sancılar geldi bayramın 4.gunu doğru düzgün Dr yok ikizlerimin birini dusurmusum öteki için yüzüme güldü o kanama o sancı inanılmaz coktu çok şükür rabbim e <3

(5,986 puan) tarafından
Kac haftalikken
(3,477 puan) tarafından
Aa ikizlermiydi canim senin..evet ya  gercekten rabbim büyük
(7,404 puan) tarafından
İkizlermis ben hamile olduğumu Arife günü öğrendim bayramın son günü kanamam oldu 3 4 haftalikti
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Hiç görmedim,kardeşim ne yürüyor ne konuşuyor çok dua ettim yürüsün konuşsun diye ama olmadı şimdi yoğun bakımda entübe edildi demek yüce rabbimin bir bildiği var Allah'ım bütün hastalara şifa versin 
(26 puan) tarafından
nesi var krdeşinin geçmiş olsun :(
(3,477 puan) tarafından
Amin canim..elbette öyle..elbet rabbimm ona acilan elleri boş birakmaz ..bu gün değilse bir gün kabul olur inşallah
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Ben öyle bir şey yaşadım ki berat gecesinde dini olarak bütün müslümanlıkla alakalıydı  sadece bi hocayla paylaştım hayretler içerisinde kalmıştı ama kimseye anlatmamam gerektiği için ikimiz arasında kaldı
(3,477 puan) tarafından
Anladım canım..rabbim o kadar buyukki ne kadar ibadet etsek az
(341 puan) tarafından
Çok merak ettim :)
0 oy
(3,218 puan) tarafından
Benim kızım doğduğunda nefes alamıyordu ölü doğdu dediler o an ben bir şey yapamıyorum gözümün önünde görüyordum sadece dua ediyordum kızım geri döndü yuryemeyecek kosamayacak dediler kızım herşeyi yapıyor kızımın hiç bir şeyi yok doktor bu değerlere göre yaşamaz ölürdü dedi mucize bir bebek olmuş dedi bize gerçekten de öyle oldu 
(3,477 puan) tarafından
Mucize gercekten
(3,218 puan) tarafından
Ayenn canım
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Benim oluyor mucizeler hayatımda en son eşimle fena tartıştık bu ev yıkılmadı mahkemeye verdiler tokiye tasinamicaz falan diye ben çok darlardi en son çok kötü kavga ettik balkona doğru bakıyordum bir ses duydum baktım bembeyaz papağan ama nasıl güzel bir kuyruğu var upuzun balkona doğru geldi hemen eşime seslendim koş gel kuşa bak dedim sonra biranda kayboldu o kuş Allah'ın bize meleği idi karı koca arası bozulmasin diye biz sonra o kuş sayesinde barismistik o kuşu hala unutamam mükemmel bir şeydi 
(3,477 puan) tarafından
Yaaa bu cok çok güzel bir sey ..
(1,491 puan) tarafından
Gerçekten mucizevi bir kuştu Rabbime hamdolsun sayesinde küs kalmadık
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Allaha içten edilen hiç bir dua geri çevrilmez elhamdülillah benim parmağımda arapça allah yazısı oluşmuştu hatta buraya bile resim atmıştm ona çok şaşırmıştm çok şükür herşeyde dua ile alemlerin Rabbine sığınırım 
(3,477 puan) tarafından
Mucize gercekten buyuk
(20,203 puan) tarafından
Ürpertici keşke gene olsa
(1,507 puan) tarafından
Benimde ağzımın içinde sol damak tarafında Allah adı yazıyor ailemden gören herkes şoke olmuştu hatta fotosu da bende duruyor ve Allah'ın işi o tarafımda hiç bir ağrı sızı olmaz ve sol tarafım sağ tarafıma kıyasla daha güzel tüm uzuvlarım dahil
(20,203 puan) tarafından
Yaaa ❤️❤️❤️
(1,507 puan) tarafından
He valla
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Doktor bana düşük yapıyorsun eve git düşmesini bekle demişti büyük oğluma ha düştü düşecek, doğdu doğacak derken şuan 3 yaşında şükürler olsun
(2,509 puan) tarafından
O kadar çok dua etmiştim ki sağ salim kucağıma alayım diye
(3,477 puan) tarafından
Maşallah canım
(2,509 puan) tarafından
38. Haftada normal doğum yaptım doktorlar şaşırmıştı 5 cm açıklıkla haftalarca doğmamasına
(3,477 puan) tarafından
Rabbim büyük o isterse her sey olur
(2,509 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(79 puan) tarafından
Merhaba canım benimde buna benzer hikayem 5 senelik evliyim bir düşüğüm var gecen sene Aralık ayıydı öğrendiğimde daha öğrenmeden kaç günüm gecikmişti ben normalde çok deliksiz uyuyan biriyim ve uykm ağır o gün hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün gece uyuyordm birden sbaah ezanıyla uyandm ve uyanır uyanmaz kendime dua etmek grldi içimden ama nasıl böyle ezan okunuyor ben ağlaya ağlaya dua ediyorum Allah'ım diyorum sen hak eden herkese nasip et bana da Allah'ım diyorum yarın kan vermeye gidicem beni kapından geri çevirme 6 günüm geçmişti o kadar umutszdm ki hiç test yapmamıştım sabah kalktm kan verdim sağlık ocağında sonucum 1000 çıktı 5 haftalık hamileydm o an bnm için o sabah ezanında uyanmak ve o dua mucize ve bir işaretti maalesef düşük yaptım 
(3,477 puan) tarafından
Düşük yapmana çok üzüldüm canım..rabbim kabul etmiş ama duani
0 oy
(4,416 puan) tarafından
Allah'a ne dua ettimse hepsi kabul oldu çok sukur
(3,477 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(846 puan) tarafından
Annem gozumun onunde kalp krizi gecirmisti o an annem icin etmiştim saatler gecti ambulans gelmemisti annem kesin öldü gozuyle bakiyorduk yere oturdum ustune kapandım dua ettim o an saglik gorevlileri iceri girip mudehale ettiler ve nefesi gelmisti
(3,477 puan) tarafından
Rabbim uzun ömürler versin canim
0 oy
(493 puan) tarafından

Ben karı cok severim cocuktum ozamanlar gece içten okadar dua etmistim ki kar yagsın diye sabaha karla uyandım her yer bembeyaz ama işin ilginc olanı kar sadece bizim mahalleye yagmıştı ve haberlere cıkmıstı bizim mahalle :)))

(3,477 puan) tarafından
Yaa ne güzel
0 oy
(842 puan) tarafından
Bir şeyi çok istedim çokta dua etmiştim Allah'ım ben hastaneden mutluluk göz yaşları içinde çıkayım sana ağlayarak şükredeyim diye dua etmiştim. Çok şükür ki Rabbim o anı bana yaşattı. Ben o gün ilk defa ettiğim duayı bire bir yaşarken kendimi buldum. Çok şükür. 
(3,477 puan) tarafından
Cok şükür
0 oy
(753 puan) tarafından
2 sene önce evlendikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim evde test yapıp çok sevindik beta falan çok güzel ilerliyor keseyi görüyoruz ama bebek yok bi türlü doktor boş gebelik dedi dünyam başıma yıkıldı gibi hissettim ama nasıl ağlıyorum evde gören evden cenaze çıktı sanır annem beni bi sarstı kendine gel artık bu kadar ağlamak isyana girer vermediyse Yaradan vardır bi sebebi dedi kestim ağlamayı sonra çok dua ettim senin verdiğine vermediğine bin şükür ben isyan etmedim diye ertesi gün rüyamda kızımı gördüm bembeyaz sakalları olan bir dedenin kucağından aldım kızımı bana rüyamda karnındaki nasibin değil kızım sabret ben nasibine çok iyi bakıyorum dedi uyandığımda düşük yapmaya başlamıştım 2 ay sonra aynı dedeyi yine gördüm bu sefer kızımı kucağıma verdi ben çok iyi baktım kızına ama annesiz durmuyor artık dedi o gün uyandığımda gidip kan verdim hamileydim doğum yaptım ve rüyamda gördüğüm kız çocuğunu doğurdum hâlâ yüzüne bakmaya doyamam kızımın Rabbim olanı da olmayanı da kabullendiğim için verdi derim hep 
(3,477 puan) tarafından
Oyy ne güzel bir sey okudum ben .
Rabbim ruyalarla mesaj gonderir kullarina bu da öyle olmuş
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Ben 4 sene gebelik için uğraştım hep bebeğim olsun dedim en son olmaz tedavi dediler ben yinede hep dua ettim ama dedim bir yerde yanlışlık var gebelik olıyordu devam etmiyordu sonra hep sağlıklı bebeğim olsun diye dua ettim mucize mıdır doğru dua etmek mıdır bilmiyorum şuan 18 haftalık gebeyim ilk defa bu kadar uzun süren gebeliğim oldu sağlıklı gözüküyor inşallah sağlıkla devam eder doğru duaya inanıyprym kanamam oldu bende düşük sanmıltım bu gebeliğim de meğersem bebişim tutunuyor muş 
(3,477 puan) tarafından
Saglikla gelsin bebis canim..dua ederken tam etmemiz gerek ❤️☺️
(2,153 puan) tarafından
Gerçekten öyle canım ya bu olay bana bunu öğretti gerçekten dualarımızı hep eksik ediyoruz
0 oy
tarafından
Çok şükür olmaz olamaz degim dedikleri herşey dualarım sayesinde oldu rabbim kabul etti zamanla canım herşey zamanla Rabbimin belirlerdigi süre içinde oldu.dualarin zamanı var şuan da rabbimden hayırlı sağlıklı bir oğul istiyorum inşallah vakti geldiğinde verecek biliyorum... elhamdülillah rabbime 
(3,477 puan) tarafından
Elbette öyle canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brilyant (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 186 göst.
6 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu

403,527 soru

12,089,582 cevap

36,380 kullanıcı

...