Kızlar hiç dini mucize gördünüzmü?.ve ya Rabbime içtenlikle dua edip o duanın kabul oldugunu hiss etdinizmi ... Ben ettim ...
Hamileyken 13 haftaliktim ..evde oturuyordum ..ve birden benden bir sey akti hemen anladim kanamam oldugunu ..esimi aradim binanin yaninda iş yeri esimin ..ayaga kalktim kan dokuldu kiyafetim battı tamamen ..geri oturdum gözümden yaslar akıyor.. düşük yapiyordum baya baya ..rabbime hickirarak agliya agliya yalvardim ne olur Rabbim kızıma bir sey olmasin .. aklıma gelen butun sureleri okudum ..esim geldi hala kanamam devam ediyor ayaga kalkiyorum daha cok dokuluyor ..kanamaya bakmadan dua ediyorum ben ..sonra aglamam kesildi sadece bebegime bir sey olmuycagina inandim ..eşim umudunu kesmis artik bebekten cok uzgun ..ben hayır olmedi bebegim diyorum..kizlar doktor bile o kadar kanamayla bebek kalamaz dusuktur dedi..inanmiyordum doktora degil yasiyor bebegim diyordum ..telefonla aramisti esim ..
Sonra doktor ilac yazdi simdilik kanaman dursun uzan hareket etme yarin gelirsin dedi ayaga kalkarsan devam edicek kanaman dedi..
Ben simdi bile her aklima geldiginde tuylerim urperiyor..benim o duam kabul olmustu..rabbime o kadar ictenlikle etmistim ki duayı