0 oy
179 göst.
Aile kategorisinde (3,456 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız sizlerin fikrini almak istiyorum 

Hastane için 10 lu takimmi 5 li takimmi hangisi daha kullanışlı olur  battaniye çok fazla var onun içindeki fazlalık geldi gözüme 10 lunun içinde neler var zibin bolluğu da var 

Doktor her ihtimale karşı bugün hazırlıklı olmamı söyledi  çantaları hazırlayim artik 

10 Cevaplar

0 oy
(5,077 puan) tarafından
5 li koy hava serin zaten bir kalin battaniye birde ince battanjye koyarsin 10 lu gereksiz bence
(3,456 puan) tarafından
Banada 10 lu gereksiz geldi cnmm o yüzden sormak istedim
-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben hem beşli hem dokuzlu aldım birer tane, bi tane dokuzlu görümcemin verdiği takım vardı, onlar dışında hep ikili üçlü takım aldım. Bebek kaç haftalık oldu senin?
(3,456 puan) tarafından
32+4 cnm
0 oy
(10,443 puan) tarafından
10lu saclamik canim 5li al 2 tane al 
(3,456 puan) tarafından
Banada 10 lu gereksiz geldi
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Bence 5li bilseydim badanyesiz alırdım meğer evde bitane varmış sandikda bitane "de intrnte isimli almıştım evdeikni sonra fark ettim bitane yedek aldım şuan 5tane falan var benim aldigmda zıbın üst kolu çıtçıtlı pantolon çorap mendil şabka öndeki bağlama bez  benim ilk di evde birşey yoktu sıfırdan aldım sizin varsa sadce Hastne çıkışı badanyesiz alın 
(3,456 puan) tarafından
Badanyesiz ne oluyor cnm bilgi verirmisin
(12,567 puan) tarafından
Battaniye demek istemiş kız. Postu açtığın iyi oldu bir de ben de kararsızım. Biz ilk doğunca bunlara içlik gibi o şeyi mi giydiriyorduk yoksa alttan çıt çıtlı mı Büşra
(1,057 puan) tarafından
Sadce zıbın takımı oluyor badanyesiz küçük paketelerde büyüklerde badanyede oluyor gerek yoksa almayın badanye takım olani
0 oy
(6,048 puan) tarafından
10lu set pişmanlıktır :D 5li koy 3 4 takım yeter 1 tane ince battaniye 1 tane nohut battaniyede koysan tamam. 
(3,456 puan) tarafından
Banada 10 lu gereksiz geldi cnmm 6.7 takim koyucam canim benim yatışim uzun olacak 2 ameliyat olacağim
0 oy
(1,764 puan) tarafından
10 lu takım gereksiz ya ilk kızımda aldım sonra almadım

Bende çantamı hazırladım iki tane 5 li bir tane de 7 li aldım
(1,764 puan) tarafından
Tam da onu yazacaktım yazmadım.
Bir iki tane küçük saçma şey için 2 kat hatta daha fazla para istiyorlar.
O da hiç değmez onu alacağıma iki tane 5 li alırım öyle de yaptım:-D
(3,456 puan) tarafından
Bugün hastaneden gelirken baktim ona verilecek parayla 4 tane 5 li takım alınıyor valla
(1,764 puan) tarafından
Bence git 4 tane takım al mis:-D

Birde ne kadarlık oldun. Hep hastane görüyorum seni ben artık ağırlaştım iyice zor oluyor
Sende hastane zorlanmıyor musun(seni üzmek istemem ama hep soracağım sorayım dedim)
(3,456 puan) tarafından
32 +4 cnm zorluyor ama yapacak bir şey yok
(1,764 puan) tarafından
Senin de az kalmış
Sağ salim kucağına alırsın inş.
0 oy
(2,271 puan) tarafından
Az parçalı al çok olanda zıbın battaniye bolluğu oluyor ona okadar para vereceğine bir takım fazla alırsın zıbında zaten çok giyilmiyor çıt çıtlı badiye geçiliyor hemen 
(3,456 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum cnm almayı düşündüm takımlarda

Tulumu eldiveni şapkası önlüğü var
(2,271 puan) tarafından
Kaç hafta kaldı doğuma
(3,456 puan) tarafından
Kuzum normalde 4 hafta olarak hesapladik doktorla ama her an herşey olabilir baş geliş bebek assada mümkün olduğunca yat ayaklarini dik dedi üstüne birde protein kaçağım çıktı
(2,271 puan) tarafından
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlikli bir şekilde al yavrununu inşallah diğer rahatsızlığın ne olacak torba var diyordun galiba bağırsakların düzelecekmi
(3,456 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

Eğer doktorlarin planladığı gibi giderse bi aksilik olmazsa 2 ameliyat aynı anda olacak kapatacaklar
(2,271 puan) tarafından
İnşallah olmaz maşallah sende çok güçlüsün başından neler geçmiş atlatmışsın bunuda atlatırsın Rabbimin izniyle
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Ben kızomda 10 lu slmıştı kuzenim 1 2 tane de 5 li takım koymuştjm çsntaya oğlumda 5 li takjm koydum 10 lu çok gereksiz bencede
0 oy
(5,364 puan) tarafından
10 lu lar çok gereksiz parçalar var içinde 5 yeter bence  yanında sen ince kalın bataniye koyarsın
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Zıbın ve battaniye varsa 10 ki gereksiz olur. Ben 5 li de almadım şahsen 3 lü takımlardan aldım eldiven şapka ve alt üst takımdan oluşuyordu ondan 2 adet aldım zıbın çöktü ikinci çocuk olunca fazla eşya almaya gerek kalmiyo, parça artınca fiyatta artiyo 10 lular daha pahalı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 194 göst.
27 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sunehriiii (1,798 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 215 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 09090945 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu

403,537 soru

12,089,887 cevap

36,382 kullanıcı

...