0 oy
295 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,499 puan) tarafından
Kızlar Citroen arabalar karşıma çıkıyor C5 aircross istiyorum ama sanki daha uyguna da var C4 bide c4x var kullanan var mı bunları hangisi en dolu paketi ? Ve başka markalar onerrmisin Renault Stepway nasl meseal seat nasıl Chery nasl 

Ben gasgai Nissan düşünüyordum ama güzel temiz bulamıyorum 

Honda hr-v 

Toyota CR-V bunlar cok hoşuma gidiyor eşim Toyota Corolla takmış sedan araba diye ölüyor bende jeep tarzı istiyorum nolck blmiyorum siz ne kullanıyorsunuz eşiniz ne diyor sürekli karşıma arabalar çıkıyor kafayı yicem:) 

23 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Nekadarlik bir arac almayı dusunuyorsunuz bizimde alma niyetimiz var bütcemiz düşük yani elimizde Yuksek bi mebla yok 320 bin anca var 
(2,499 puan) tarafından
360 Opel Corsa yo sattık altın düştü 250 bende var sayalım çıkar belki altın
500 kusurde eşimde çünkü bireysel emekliliği var onu vericek .. siz neler düşünüyorsunuz disimle tirnagimla zor biriktirdim wlla
(568 puan) tarafından
İnanin bu fiyati arac gelirmi onuda hic bilmiyorum fiorıno düşünüyorduk bakalim nasip artik
-Reklam-
0 oy
(257 puan) tarafından
BMW X5 çok beğeniyorum bende E60 vardı yeni sattık biraz para ekleyip almak istiyorum ama sedan tipi arabalar benimde hoşuma gitmiyor pek jeep tarzı istiyorsan bütçen varsa bakabilirsin. Veya Chevrolet Captiva tarzı arabalar uygun fiyatlı jeep ama parçası zor bulunuyor 
(2,499 puan) tarafından
Parçası zor bulunuyorsa hiç bulasmayim bizde Opel Corsa vardı sattık 360 TL ye  smdi araba bakıyoruz ama çok kararsızım çok guxel arabalarda var  chevrlrot tutulmuyor sanırım Captiva bakayım
0 oy
(11,067 puan) tarafından
C4x dolu paket aldık mükemmel araba 
(11,067 puan) tarafından
Bu dönemde çok arabalara baktık aksilikler çıktı tam alıcakken ama iyi ki bu olmuş dedim. Toyota corolla chery ve gasgai den döndük
(2,499 puan) tarafından
Aaa tm benim istediğim arabalar sanki yorumu ben yazdım sandım eşim tutturuyor tooyta corolla diye ben SUV araba istiyorum jeep tarzı hep ben kullancam çok yakıyor fln diyolarmks sinir ediyor beni
C4x büyük gibi deglmi birazda sedani andırıyor sanırım ? C5 arcross bı üst modeli galiba wlla kafamızı karistrmadan bunlara yogunlasalm diyorum yoksa bu gidişle alaamicaz biz
Gasgai de çok beğeniyorum Chery de güzel ama phaali ben 1 milyon pek aşmasin istiyorum
Ya kaça aldınız sıfır mi aldınız
(11,067 puan) tarafından
Biz 1400e aldık canım sıfıra yakındı araç. Evet suv araç dışardan büyük yüksek görünüyor içi gayet normal araba gibi bizim çok hoşumuza gitti az yakıyor. Bence Citroen den şaşmayın C5 aircross da çok güzelmiş eşim söyledi bütçemiz yetmedi ona hayırlısı olsun hakkınızda. Bende chery çok istedim ama eşim zarar edilir kar eden bir araba değil dedi. Toyota da da kar elde edilir tutulan  bir araç
0 oy
(2,499 puan) tarafından
Kizcelerrrr uyku kacti
0 oy
(492 puan) tarafından
Ford al lord ol demişler 

Ford marka arabaları öneririm eşim 580 milyara Ford coruier aldı çok güzel konforlu araba piyasası olan arabalara bakın. Ford tourneo coruier en çok tutulan araba olduğu için satılırken hemen satılır diye aldık borç biterse Ford başka bir model alacağız. 

Cherrye de güç yetmez çok güzel bir araba ama 1trilyon 200milyar onunda fiyatı. Dediğin arabada çok pahalı 
0 oy
(4,418 puan) tarafından
Eşim toyota Corolla pasgai  tarzı araba kullanıyor 
0 oy
(1,378 puan) tarafından

Tarzına bakma, yaşına ve performansına bak. Menşeine bak. Alman mühendisliği her zaman 5 puan öndedir. Yakıt tüketimine bak. Yedek parça bulunurluğuna bak. İç hacmine bak. Bak da bak :) Yani öyle tipi güzel diye araba alınmaz :) 

Tüm özelliklerini bilmiyorum ama benim önceliğim Seat ve Toyota olurdu kesinlikle. Bu ikisine güç yetmiyorsa Citroen ile devam. 

(2,499 puan) tarafından
Menşei ne demek Opel mokka ya bakıyor eşim güzel gibi
Seat iyi bı araba .k isim yapmış mi ben hiç duymadım sanki alımı satımı zor gibi
Evet tipi güzel icide iyi olsa bende ona bakıyorum tabi Tipo içi herşeyi uygun olsun istiyorum bütün özellik birlesmiyor
Citroen de düşünüyorum onlarda 1500 1400 bizden 1100 ancak çıkıyor
(2,499 puan) tarafından
Japon arabalarda iyi diyolar
önce (1,378 puan) tarafından
Toyota Japon o yüzden önerdim :)
0 oy
(725 puan) tarafından
Durumun varsa tabiki Toyota Corolla. Demir gibi araba renault vardı bizde bi dokundu uçtuk resmen ama toyoto da bi çizik bile yoktu. 
0 oy
tarafından
Görünüşünden dolayı jeep tarzı alırsan seni yakıt bakımından çok üzer aldığına pişman olursun 
(2,499 puan) tarafından
Eşim de öyle diyor ama ben sedan istemyrm mesela hangileri üzmez
tarafından
Yani araçtan araca değişir ama Opel Corsa hem jeep gibi duruyor hemde yakıtı üzmez sananiye de pek girmezsiniz
(2,499 puan) tarafından
Opel Corsa eski aracımız sattık
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Seat ateca dolu paket otomatik kullanıyorum güzel araç yüksek ve geniş 
0 oy
(14,209 puan) tarafından

Toyota daha iyi bizim arabanın borcu bitince c4x istiyoruz gösterişli araba :)

0 oy
(12,570 puan) tarafından
Saat ibiza kullandık malzeme kalitesi iyidir. Qashqai iyidir iç hacmi geniş bagaj da. Juke u söyledim zaten jipcik o jip değil. 
0 oy
(2,499 puan) tarafından
Aralitka çıkarsa bu altın dişimi sıksam mi bı 20 gün fha a
(2,719 puan) tarafından
Altın çıksa araba  da yerinde durmaz canım herşey doğru orantılı
0 oy
(268 puan) tarafından
Sedan arabanın sürüşü, yol tutuşu daha sağlıklıdır. Stepway, citroen, bunlar çöp. Honda, Toyota, Mazda vs japon markalarına bakın. Hatta otomatik alacaksanız kesin japon cvt şanzıman bakın
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Biz Citroen C4 x aldık çok memnunuz gayet iyi dolu paketi değil üstten camı açılmıyor ama citroenler kaliteli bundan önceki aracımız da ikinci el di cireoen C3 o da iyiydi kaliteliydi 
0 oy
(7,596 puan) tarafından

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-roc

Nissan Juke 

Citroen C4

0 oy
(1,848 puan) tarafından
Ayy sen bensin ya eşim audi honda  falan istiyordu. Ben jip diye beynini yedim sedan sevmiyorum çünkü jip alamadık şuan ama hatchback aldık. C4 kaynımda vardı bi kere binmek nasip oldu sıfır almıştı bayıldımmm. Saydıklarının hepsi çok güzel tabi parçası ucuz olsun az yaksın bunları değerlendirerek karar ver 
0 oy
(565 puan) tarafından
Bizde C4 var memnunuz Nissan Qashqai hayalimdeki araba 
(2,499 puan) tarafından
Çok güzel Nissan gasgai ama dar diyolar yolda görüyorum buyukte druyor peki C4 mu c4x mi dolusu C4 xson çıkan mi memnnmsnz
0 oy
(2,499 puan) tarafından
Kızlar C5 den bu C4 dediğim duusk deglmi C4 mu c4x mi 
0 oy
(2,499 puan) tarafından
Mg marka nasıl kızlar ya bı secemedim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
16 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
8 Kasım 2024 Aile kategorisinde mehal (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
7 cevap 357 göst.

403,573 soru

12,090,765 cevap

36,383 kullanıcı

...