Merhaba arkadaşlar benim için çok üzücü bi durum yazacam belki saçma bulabilirsiniz. 1 kızım var 2.ye hamileyim bu arada..eşimle severek evlendik 15 yaşımda tanıştım 18 de nişanlandık 20 de evlendim ilk zamanlar çok sever çok kiskanirdim onu benimle de ilgilenirdi sürekli beraberdik 10 sene olacak tanisali şuan 25 yaşındayım ama eskisi gibi onu sevdiğimi düşünemiyorum bazen bazı hareketleri batıyor bana. Mesela dişini fircalamiyor bazen burnunu koltuğun kenarını sürüyor midem bulanıyor banyodan sonra kulağını temizler kulak çöpünü lavabo önüne koyar kirilerini banyoya atar sepete koymaz ne bilim sürekli sürekli yanımda gaz çıkarır evde sürekli donla geziyor Yaz kış eskisi kadar ilgisi yok evlenmeden önce böyle değildi bu durum beni çok üzüyor bazen onunla birlikte olmak bile istemiyorum bana hitap etmiyor isimle sesleniyor.öyle içimden geldi sabah sabah yazmak beni linclemeyin lutfen. Sürekli iş iş iş başka bişey yok aklında bana bide şey dedi mesela yanlış anlama şahsın ile bi alakam yok ama kim olursa olsun hiç evlenmemeyi tercih ederdim dedi. Onu tekrar eskisi gibi sevmek aramızdaki seylerin tekrar eskisi gibi olmasını istiyorum ilk tanıdığım günlerdeki duygulari tekrar yaşamak istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum
Çoğu erkek yapar bunları. Evlilik aşkı öldürüyor bu yuzden
Bazıları çoğu erkeğin yaptığı şeyler de senin ki fazla abartıyor sanki bacım ki çokta haklısın ben olsam bende sogurum
Haklı olabilirsi ama evdede insan donla gezer yani bi insan evindede donuyla rahat edemeyecekse tamam
403,546 soru
12,090,244 cevap
36,382 kullanıcı