0 oy
303 göst.
Aile kategorisinde (551 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba arkadaşlar benim için çok üzücü bi durum yazacam belki saçma bulabilirsiniz. 1 kızım var 2.ye hamileyim bu arada..eşimle severek evlendik 15 yaşımda tanıştım 18 de nişanlandık 20 de evlendim ilk zamanlar çok sever çok kiskanirdim onu benimle de ilgilenirdi sürekli beraberdik 10 sene olacak tanisali şuan 25 yaşındayım ama eskisi gibi onu sevdiğimi düşünemiyorum bazen bazı hareketleri batıyor bana. Mesela dişini fircalamiyor bazen burnunu koltuğun kenarını sürüyor midem bulanıyor banyodan sonra kulağını temizler kulak çöpünü lavabo önüne koyar kirilerini banyoya atar sepete koymaz ne bilim sürekli sürekli yanımda gaz çıkarır evde sürekli donla geziyor Yaz kış eskisi kadar ilgisi yok evlenmeden önce böyle değildi bu durum beni çok üzüyor bazen onunla birlikte olmak bile istemiyorum:(  bana hitap etmiyor isimle sesleniyor.öyle içimden geldi sabah sabah yazmak  beni linclemeyin lutfen. Sürekli iş iş iş başka bişey yok aklında bana bide şey dedi mesela yanlış anlama şahsın ile bi alakam yok ama kim olursa olsun hiç evlenmemeyi tercih ederdim dedi. Onu tekrar eskisi gibi sevmek aramızdaki seylerin tekrar eskisi gibi olmasını istiyorum ilk tanıdığım günlerdeki duygulari tekrar yaşamak istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum 

13 Cevaplar

+5 oy
(12,565 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İşte çocuk yaşta hemen evlenmenin bir eksisi Bu elma şekerinin elması bitti sapı kaldı. Adamı o yaşta deli duygular ile tanıdın bunla aynı evde yaşanır mı bana hitap ediyor mu temiz mi çalışkan mı hassas mı öğrenmedin. İnsan 15 yaşındaki fikri ve haliyle kalmıyor olgunlaştıkça beklentiler farklı hale geliyor. Tabi ki küçük evlenip mutlu olan istisna vardır ama benim çevremde de çok var bu çocukluk aşkı mantığı ile giden. Adı üzerinde çocuk yaştaki sevgi o kriterleri farklı 
(725 puan) tarafından
Elma şekerinin elması bitti sapı kaldı. Harika.....
(12,565 puan) tarafından
Çoğu evliliğin ilk janjan sonrası yaşadığı hayal kırıklığı bu canım maalesef.
(2,846 puan) tarafından
Nagiş ❤️ kocaman artı. Maalesef her şey toz pembe değil :(
-Reklam-
+1 oy
(4,554 puan) tarafından
Hamilesin herşeyden tiksinmen normal diyecektim ama eşin gerçekten tiksic şeyler yapıyor burnunu koltuk kenara silmek nedir ya igrendim
+1 oy
(510 puan) tarafından
Eşinde resmen terbiyesizlik yapıyor  ne syagusuzca tavırlar bunlar ben evleneli sekiz yıl oldu eşim birkere yemin ederim birkere bile gaz cikardigini görmedim pisliğini görmedim çok dikkat eder çünkü karşındakine de saygısızlık böyle seyler
0 oy
(5,987 puan) tarafından

Çoğu erkek yapar bunları. Evlilik aşkı öldürüyor bu yuzden 

(5,668 puan) tarafından
cogu erkek yapmaz be oyle sey mi olur. benimkide tuvalette klozetin kenarlarina sicratio kiziyorum pisligini  temizlemek zorundamiyim diye. e temizliyorum ben dio. ula sicrio kapagi kaldir bi bak yani.:)) onun harici voraplarini kirli sepeti yanina birakiodu kapagi acmaya usenip. bikac kere kirli sepetinin yanindan alio yastiginin uzerine koydum ilk evlendigimiz donemler:) daha da yapmadi atio kirli sepetine. ama tuvaleti detayli temizlemeyi hala ogretemedim. onun harici mesela banyoya girecek bxeri cikarinca atletinin arasina dürer . sonucta ben renkli beyaz atiriyorm makinaya atarken eliyorum ama pis camasiri ulu orta brakmak istemez daygisizlik olarak goruyor bana ulu orta donunu brakmayi:)) hahaha

gecen bi merkezi aramis sac cikariyomus kellesti tepesi. sac ektirme degilmis  sac cikarma tedavisi kkartina 36 binmis. pazarlik falan yapmis sasirdim ben durtuklemeden boyle biseye merak saldigina.:) ben senin yerinde olsam 50 kere ektirmistim zaten dedim arastir on gorusmeye gt yaptir yani dene en azindan dedim.  bu tarz seyler ekstra herkes yalmaz da oz bakim olarak en azindan diş camasir kirli olmamasi tirnaklar dus ter kokusu . kulak copunu tuvalet  banyo copune atmak  burnunu lavaboda sumkurmek falan dikkat edilmeli
(5,987 puan) tarafından
Ayy doğru. Bazen post açıyorlar buna benzer şeyler yazıyorlar. İnsan normal sanıyor.
(551 puan) tarafından
Şimdi okuyunca evet tuvalet konusunda da öyle hep uyaririm her seferinde klozete sicratir idrarını kizarim yine ayni. İnan cevaplari okudukça daha aklıma çok şey geliyor
(12,565 puan) tarafından
Hayır kız evde gayet titiz ve özenli bir beyle yaşıyorum. Her erkek aynı değil. Kendini bilen yapmaz yani.
0 oy
(846 puan) tarafından
Bu saydıklarini bazi erkekler yapar bazisi yapmaz mesela bu burnunu koltuk kenarina falan demissin sabah sabah midem bulandi esim asla yapmaz ama evdede donla herkes gezer bende geziyorum yani hepsinin bi arada olmasi sana kotu hissettirmis olabilir haklisin gbi geldi bana 
0 oy
(257 puan) tarafından
Erken evlenmişsin erken bir yaşta 2.ye hamilesin bunların etkili olduğunu düşünüyorum. Sen bu yastaysan eşinde benzer yaslardadir diye düşünüyorum erkekler malesef geç olgunlasiyor. Kafalarının oturması falan bence bir 30 u geçmesi gerekiyor. Evet çok tiksinc şeyler. Çocuk gibi konuşması bile. Kusura bakma sahsinla ilgili değil ne ya. İki tane çocuk vermişsin daha sana bı tane daha bulursam senin gibi alırım demesi gerekiyor. Evlilik aşkı öldürüyor bu bir gercek. Çocuk zaten birleştiren birşey değil dağıtan birsey. Aranızdaki şey ölmüş ise çocukta tuzuna biber ekiyor 
0 oy
(7,403 puan) tarafından

Bazıları çoğu erkeğin yaptığı şeyler de senin ki fazla abartıyor sanki bacım ki çokta haklısın ben olsam bende sogurum 

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Kimseyi yargılamak benim haddim değildir✓ Fakat bu anlattıklarının kültür yaşam tarzına bağlı gibi geliyor .Bu yaştan sonra onu degistiremezsin.Mesela pazardan elma alsam eve getirince bir süre sonra neden armut olmadın diyemem.Yaptiklari hoş değil katılıyorum uyar rencide etmeden başkada bir yol bilmiyorum✓
0 oy
(30 puan) tarafından
Selam canım uyardın mı hiç konustun mu dusuncelerini senin bu anlattıklarının bir kısmı farkında olmadığımız halde bz kadınlarda var mesela evde donla gezmek dedin ya onun gibi erkeklerde bizim gibi dusunuyor demek bir kadın böyle dusun biliyorsa..... Severek evlenmişsin nazın gecer konuş kırmadan ama suan hormonlarda tavan ya deki her halimle seviyorum sanıyorsun ben öyle degil soguyorum de aklına yer eder
0 oy
(3,455 puan) tarafından

Haklı olabilirsi  ama evdede insan donla gezer yani bi insan evindede donuyla rahat edemeyecekse tamam 

0 oy
(1,377 puan) tarafından
Çocuk yaşta insan eşini seçemiyor maalesef... O yaşta bu hallerini gözüne soksalar bile görmezdin ama şimdi büyüdün olgunlaştın, bilgelik geldi ve aydınlandın. Sen sen ol, evlatlarını o yaşta evlendirme.
0 oy
(10,442 puan) tarafından
Bu saydiklarin seni lincleyecek sebepler degil asil esini bosayacagin sebepler kendini bu kadar salarsa sogutur tabiki kendinden koskoca adam hadi kirlilieri sepete koymadi kulap copunu niye ortaliga birakir burnunun pisligini koltuga silmek ne cocuk yapar kizariz ona koca adam sen onu bi kebdine getir bacim bu boyle gitmez soyle acik acik gerekirse bi de evlenmek istemezdim diyo sen olmasan kim idare edecekti acaba bu kadar seye ramen onub
0 oy
(491 puan) tarafından
Bazı erkekler de bakımlı ve ilgisiz.

Mesela eşinizin hiç mi düzgün yani yok?

Düzeltebilirsin bence eşini birazcık da olsa, eşim çok dağınık biriydi çok aşırı söylene söylene 3 seneden anca adam edebildim. Simdi kendisi temiz titiz iş yapmazsam niye yapmıyorsun ev kirlenmiş der.

Koltukta burun silmeyi de hoş bulmadım doğrusu. Midesi bulanır insanın. Kendisi yaparken utanmıyorsa yapacak pekte birsey olmuyor aslında. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
2 Kasım 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 672 göst.
17 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde sibelce (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (314 puan) tarafından soruldu

403,525 soru

12,089,504 cevap

36,380 kullanıcı

...