+2 oy
373 göst.
Aile kategorisinde (3,462 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bugünün planlaması neler var 

Benim bugün keyfîm yok modum düşük hiç bir şey yapmadım yapasimda yok sabah eşimle de azıcık artistik daha doğrusu ben söylendim  çocuk doğup eve gelmeden birşey almak masraf yapmak istemiyorum acil gerekli olanları alip bekliycem ama eşim herşeyi hemen alsın istiyor olmadı birilerine veririz diyor bende kızdım biz hayır kurumu degiliz diye (YANLIŞ ANLAMAK İSTEYEN ANLAYA BİLİR) diger çocuklardada öyle oldu cifter cifter dağıttık hep helali hoş olsun gözüme gelmiyor ama bile bilede lades oynamanın bir anlami yok diye düşünüyorum beğendiklerimi almak istediklerimi favorilerime ekliyorum doğumdan sonra tek tıkla 2 günde kapıda  

Öğlen yemeği için hamur aldım kahvaltılık geçiştiricem ♥️

Akşam yemeği de pırasa yemeği köfte patates azda pilav  yapıcam Rabbimin izniyle inşallah ♥️

image

19 Cevaplar

0 oy
(3,462 puan) tarafından

En İyi Cevap

Barış kahvelerimizi içtik :D :P asla kus kalmayız 

image

tarafından
Hem patatesli hemde kıymalı börek yapıyorum
(3,462 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah

Bende birazdan peynirli saricam ama yarın misafirlerim var onlara yapicam dolaba koyucam yarin iki dakika fırına veririm
tarafından
Sizede afiyet olsun canım ❤️❤️❤️ inslalah canım saolasin cümlemizi ki
-Reklam-
+1 oy
(18,548 puan) tarafından

Sıkma sen canıni

Enişte de heyecandan öyle 

Üzme lann enistenizin milyarlık çanta almış sana busuuu:D

Oh menunde hazır ellerine kollarına sağlık cnmm

(3,477 puan) tarafından
Aşkııımm.nerelerdesin napiyon
(18,548 puan) tarafından
Burdayım bebeğim
Çay iciom sen

Sinirliyim bide ya
Oruç tuttum
Ama ne olduu bil bakalım

Adet oldmmmm :((((
(3,477 puan) tarafından
Bende iyiyim canim ..yaa deme bende ayın 10u adet olmaliydim hala gelen giden yok..hamileligi aklıma bile getirmek istemiyorum beklemedeyim
(18,548 puan) tarafından
Olursun cnm yeni doğum yaptın sen düzensizlik olur
(3,462 puan) tarafından
Gülüm heyecan yapıyor farkındayım eminim benden daha hevesli ama aceleye gerek yok  lazım olanlar alınsın yeterli
+1 oy
(313 puan) tarafından

Sağol canım sanada günaydın bende yorgunluktan bayilicam hastanede sıra bekliyorum şu anda çocuklara eşim bakiyo evde tek geldim:woot:

imagebsanirim ikili test te vericem günü geçmek üzere artık 

(3,462 puan) tarafından
Güzel sonuçlar alirsin inşallah cnm
(313 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,477 puan) tarafından

Sıkma canını canım sen haklısın ..yorumlarından görüyorum.. düşünceli kadınsın..yalan yok ilk buraya geldigimde seni kibirli gibi biri saniyordum ..tamamen farklısın ama ☺️

(3,462 puan) tarafından
Yorumuna gülsüm kusura bakma nolur beni ilk tanıyan herkes bu düşünceye kapılıyor saygı duyuyorum inan bu halimi seviyorum ileriyi düşünmem gerekiyor
(3,477 puan) tarafından
Gül kız ne kusuru:)
Maşallah sana canim her kadın böyle düşünceli olmuyor gercekten
(3,462 puan) tarafından
Yaşlılığın vermiş olduğu olgunluk ☺️
(578 puan) tarafından
Senin neren yaşlı laz Büşra:D
0 oy
(10,452 puan) tarafından
Hayirli sabahlar balimmmm 

Tartisma konusunda esin de hakli sende haklisin o hevesleniyo sen gercekci dusunup acele etmek istemiyosun Allah gostermesin olumsuz bi durumda hevesle aldıklarını hayir yapmak bile insanin canini sikar ama oyle biswy olmayacak korkma Allahın izniyle en buyuk kavganiz bu olsun canini sikaxak hic bisey yok strese girme simdi sen esinde seni uzdugu icin suan ckk pismandir eminim 

Benim bugun temizlik gunu esim gunduze gitti ev toplu dagitmadan hemen supurmem lazim ama kusluk namazini kipmadim sabah zikirleri de duruyo once onlari hallederim sonra siler supururum yemegi koyar camasiri toplarım banyo wc yikar cocugu uyutur oturururum artik aksama da kabak kaldi dolapta bozuldu bozulacak kabugu benek benek olmus onu pisirmen lazim dunden tarhana corvam da var belli olmaz belki az makarna yaparim bakalim nasip 

Kahvende afiyet olsun bitanem ♥️♥️♥️
(3,462 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm ellerine sağlık
0 oy
(1,107 puan) tarafından

image

Sabah yürüyüşü 
(1,107 puan) tarafından
Çıkda gel kafanı dagitirsin sinirlenme
(3,462 puan) tarafından
Ah ne güzel olur du bütün dertlerim giderdi

Nerde oturuyorsun cnm sen
(1,107 puan) tarafından
Karadeniz tarafında görevliyiz göçebe hayatı bizimkisi
(2,036 puan) tarafından
Fotoğraf çok güzel ;))

Karadeniz diyip duruyorsun söylesene neresi olduğunu kız gizem yaratmaya ne gerek
(1,107 puan) tarafından
Gizemm iyidir:D
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Günaydın cnm afiyet olsun sıkma canını enistemde sıkmasın canını inşallah hayırlısı ile sağ selim kucağına alacaksın..yumurta koydum pissin kahvalti verecem bebelere kahve içtim sirkeli su içtim inşallah iyi gelir kahvaltıdan sonra halıları çıkarıp cirpacam dipten bir temizlik ;) yemegede az etim var kızartıp pilav üstü yapacam salata Allah bereket versin.
(3,462 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım kolay gelsin

Kus yollamadim işe canim
0 oy
(2,052 puan) tarafından

Senin de günün güzel geçer inşallah canım♥️

Bence de haklısın ya zaten eskisi gibi zor değil her şeyi istediğin anda alabiliyorsun. Bugün benim de pek sabrım yok bakalım biraz çay içip Kuran okuyacağım inşallah rahatlarım oğlanla savaşmak istemiyorum:D

(3,462 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ rabbim kabul eylesin inşallah ben rahatsızlandigimdan beri ne kuran ne namaz Allah affetsin ama benim elimde değil
(2,052 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda dönmeni nasip etsin inşallah canım
(3,462 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun bi abdest alabilsem herşey yoluna girecek
0 oy
(1,377 puan) tarafından

Günlük plan yapamıyorum, plan beni yapıyor tabiri caizse :)

Eşinle ilgili konuda da haklısın, kadınlar her zaman temkinlidir erkekler ise sadece boy atmış çocuklardır :) Hevesini hoş gör, belli bir limite kadar almasına müsaade et. Onun da heyecanı var. Ufak tefek patiktir oyuncaktır alsın elleşme :D

(3,462 puan) tarafından
Alınacaklar var zaten cnm onlarla hevesini geçirsin şimdilik ☺️☺️
0 oy
(14,209 puan) tarafından

Endişlerin var haklısın ama eşin de heyecanlı demek ki:) afiyet olsun :)

Bende kardeşim pandaya yemek yediriyorum :D

image

(3,462 puan) tarafından
Bu pandadan 1 tanede bizde var kardeşinden çaldım

Fazlasıyla hevesli ve heyecanlı
0 oy
(1,815 puan) tarafından

image

Hayırlı günler canım bende yemeğimi pişirdim bulaşıkları hallettim oglusum uyursa kalan toparlama işlerini yapılamaz. Kızımda sulu boya yapıyor :)

Bence esine kızma adamcağız da heveslı demekkı senin yaşadıklarında biliyorum biz senle cok önceden tanısıyoruz ama unutmuş olabilirsin uzun zamandır giriş yapmadan girip çıkıyorum uygulamaya. Bide söyle düşün hic hevesli olmayan bi eşin olsaydı sen birey alacaksan olsan hemen acele etme bu cocugada bişey olursa gene deseydi senin psikiojın 0a ınerdı eminim. Onun ıcın bırak esının hayata karsı hevesini umudunu azaltma ve kötü sesleri cagrıstırma Allahını ıznıyle hıcbısey olmayacak yavrunuza:angel:

(3,462 puan) tarafından
Amin inşallah cnm hevesli farkındayım alacaklarimiz la hevesini geçirsin şimdilik cnm birde oğlumdan filan valiz valiz esya var ziyan olmasın baska cocukta yapmiycam kalan kalacak
0 oy
(578 puan) tarafından

Günaydınnn dın dın dın seni çok iyi anlıyorum. Sonra insan duygusal olarak daha fazla yıpranıyor. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. 

Ben de eşim öğlenci ise gidince buzdolabını temizleyeceğim planım o. 
(3,462 puan) tarafından
Benim rutin salı dolap temizliği
0 oy
(701 puan) tarafından
Aynen bnde senin gibi yapmayı düşünüyorum hele zaten karnım büyümeden bi çöp bile almam totemim var.Bende favoriledim zamanı gelince alıcam.

Benim günlük plan genelde bigün evi dipköşe temizlerim ertesi gün çamaşır katlama bide mutfağı toplama dışında bişi yapmam.Yemeğimde genelde iki günlük oluyo.
(3,462 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm

Ben ilkinde ve ikinci de aşırı derecede hevesliydim herşeyi aldim ettim hele kizimda kocaman oda bile yapmistim

İlki 16 haftalık filandi kalbî durdu
İkinci kızım doğdu 3 günlük vefat etti  hep aldıklarımi dagittim oğlumda beşiğini bile eve geldik kız kardeşime bıraktık cocugu gittik beşiğini lazim olacakları aldık  geldik bundada acil biberonu mamasını bezini Alicam lazim olacakları tahmin edicem eve gelince alicam lazim olanları
(701 puan) tarafından
Offf çok üzüldüm ve bişi itiraf edim mi çok korkuyorum bende.O yüzden totemim var sürekli elim karnımda uyku sersemiyken bile salavat getiriyorum kusunca seviniyorum biliyorum ki bebeğim canlı psikolojimi baya etkikiyo bu korku.Hatta post açıcaktım anne karnında kalbi durduğunda belirtiniz ne oldu diye sonra kimsenin acısını tazelemek istemediğim için sormadım sürekli aklımda salı hastaneye gidicem mesela uzun zamandır da gitmedim korkuyorum gitmeye kötü bişey duymaya :((
(3,462 puan) tarafından
Tavsiyem kötü düşünme cnm hep iyiye yor Rabbimin izniyle birşeycik olmaz bu şekilde korkun olduğunu bilmiyordum bilseydim yazmazdim
(701 puan) tarafından
Ben biraz panik biriyim bide zor şeyler yaşadım gebeliğin başından beri korkuyorum o yüzden bişi olucak diye ona.Bi yandan da hamile olacağımı bile rüyalarımdan anlamıştım içim rahat Allah'a emanet...
Bilemiyorum işte anne olmak bana da nasip olur inşallah Allah senin evlatlarını da sana bağışlasın inşallah ♥️
(3,462 puan) tarafından
Amin inşallah cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(37 puan) tarafından
Selamun aleyküm canım. Yorumların birinde hastalığından dolayı abdest alamadığını ve bu yüzden namaz kılamadığını yazmışsın. Belki bilmiyorsundur diye yazayım dedim. Hastalığından dolayı devamlı dışkı çıkışı olması özür kabul ediliyor. Her namaz vaktinde taze abdest alarak namaz kılabilirsin. Yeni namaz vakti girdiğinde abdest tazelemen gerekir yani. Ben kısaca anlattım sen araştırırsan daha detaylı bilgi bulabilirsin. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.
(3,462 puan) tarafından
3.4 hocayla görüştüm suan doğru degil dendi benim detaylı kusul abdesti de almam lazım
(37 puan) tarafından
Şaşırdım ve görüştüğün hocaların hocalık vasıflarından şüphe ettim doğrusu. Dinimiz kolaylık dinidir detaylı gusül için de abdest için de yol vardır senin durumun için. 2 kolu 2 bacağı felçli olan birine bile namaz farz oluyor boynunu hareket ettirebiliyorsa başıyla namaz kılması gerekiyor. O yüzden tekrar araştırmanı tavsiye ederim sana verilen bilgilerde yanlışlık olduğuna eminim
(3,462 puan) tarafından
Fetfa hattini bile aradım cnm  bağırsak torbası var karnımda ve o torba ile dus alıyorum yeterli heryerim yikanmiyor
0 oy
(2,852 puan) tarafından
Ben de köfte salata düşünüyorum ama şimdi uyumam lazım saat 4.21. Afiyet olsun canım ❤️
(8,860 puan) tarafından
Kizzz git uyusanaaa
(2,852 puan) tarafından
Uyucam kız. Bebeme süt verdim uyuttum yeni 2. Kalkışı akşam uyuduğundan beri
0 oy
(1,820 puan) tarafından

afiyet olsun canım, sen haklısın erkekler heveslenince bizim gibi böyle düşünmezler bunlar ufak tefek şeyler Allah huzurunuzu bozmasın ❤️

bende evi sildim süpürdüm eşim gelir gelmez kizimi halasına bırakıp alışverişe gidcez dışarıda yeriz hiç yemek yapasim yok, şimdi ise kahve içiyorum bende 

image

0 oy
(163 puan) tarafından
Ben bugün eski mahalleme geldim komşularla toplandık kahvaltı yapıyoruz çok özlemişim arkadaşlarımı sanada afiyet olsun cnm    sen doğru diyorsun dursun bebek dogsun ne alcaksan ozaman al eerkek ler para gitsinde nasıl giderse gitsin derdinde takılma fazla 
0 oy
(37 puan) tarafından

Bunu okumanı tavsiye ederim canım.

image

(3,462 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
0 oy
(50,769 puan) tarafından
Büşra o degilde balkonlu ev büyük nimet ya 

hayirlisiyla al kucagina insallah yenidogan takimi al yeterli
(3,462 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm kuzu evin büyüklüğü ve sirf şu balkon için 4 bin lira fazla kira veriyorum cnm bi tık fazla olsun temiz olsun dedik
(50,769 puan) tarafından
bende yeni tasindim eski evimin ön tarafinda balkon yoktu arka boydan balkondu ama karatas ve alcak demir dardi cok . hic oturmadan bir cay icmeden tasindik bu evde iki tane var biri kapali biri açık onde daha keyif yapamadık tasindik havalar soğudu baharı iple çekiyorum
(3,462 puan) tarafından
Kapalı balkon daha iyi cnm Sakarya da ben öyle olmuştum minicik balkonu vardi oturulmuyorfu
(50,769 puan) tarafından
sen nereye tasindin
(3,462 puan) tarafından
Yine Kartaldayim cnm ayni yerde merkeze taşıdım evi

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 271 göst.
+2 oy
28 cevap 231 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,207 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 285 göst.