0 oy
43 göst.
Aile kategorisinde (120 puan) tarafından
Hamilelikte mide ekşimesi ağza ekşi acı tat mide bulantısı ishal gibi tuvalet yaşayan var mı nasıl geçirdiniz süt içiyordum midem için ama bugün oda geçirmedi tüm gece uyuyamadım karnım hep gaz dolmuş gaz yapcak bir şey de öyle pek yemedim yesem bile bu kadar olması normal mi bilemiyorum tuvalete kalktım hep gelir tuvaletim diye yok midemde rahatsız etti tüm gece uyuyamadım şimdi de uyuyamıyorum ne iyi geliyo neler yaptınız bana söyler misiniz ya uykusuzum bide bişey de yiyemiyorum sonrasında mide bulantısı yapıyor biraz zaman geçince biraz rahatliyo midem şimdi nolur nolmaz aç karna olan vitaminleri aldım birazdan bişey yemeye çalışcam uzancam 

2 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından

Geçmiş olsun sağlıcakla kucağıniza alin mide yanması bende de oluyor canımdan can gidiyor mide hapı kullanıyorum 

Gaz için rezene kaynatıp içiyorum 

Mide bulantısı için de pirilam kullanıyorum gece yatarken 2 tane atıyorum sabaha kadar rahatlatıyor 

(120 puan) tarafından
Prilam ilk aylarda kullanıyordum ama şimdi son aylara geldik yavaş yavaş 29+1 im az kaldı yeni yeni başlıyor midem beni mahvediyo  bide gaz eklenince mahvediyo insanı kimyon da koyiyim diyorum ihlamura biraz geçirir belki gaz olunca bende ıhlamur yapıyorum zencefil zerdeçal nane kekik de icine koyup öyle biraz geçiyor genelde süt iyi geliyordu ama gelmedi ya napsam bilemiyorum uyku da uyuyamıyorum ki rahatsız ediyo ne gece ne gündüz bazen dalıyorum öyle uykum hafif zaten kalktı mı daha yok uyuyamıyorum 4 yaşına yeni girdi oğlum var oda uyanınca daha rahat vermiyo zaten mide hapı iyi geliyorsa sağlık ocağına yazdiriyim durumu anlatıp bari ya valla mahvediyo insanı zaten 5 tane kullanıyorum vitamin ilaç bide bu çıkmasın ya çok pahalı olmuş ilaçlar da :( umarım geçer
(3,458 puan) tarafından
Kuzum benim içtiğim den vermez ama gavisgon yazar oda bi nebze de olsa iyi gelir ben 32 x6 yım hayla pirilam kullanıyorum
(120 puan) tarafından
Anladım teşekkürler canım prilam iyi geliyorsa gene başlarım olmadı yapcak bişey yok
(3,458 puan) tarafından
Bende ediyor cnm
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bana hamileyken doktor şurup yazmıştı acillik olmuştum aynı sorunlardan kaç kez kadın dogumcu mide şurubu yazmıştı o iyi gelmişti 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 205 göst.
0 oy
11 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aylin7 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.

403,546 soru

12,090,276 cevap