0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
Selam kizlar. Kizim 1yaş 3aylik. Son 1haftadir geceleri  uyumuyor. Oğlen 12:40 felan oldu mu  uyuturum. Yarm saat 1 saat yatip kalkar. Gecede 20:00 yada 21:00 uyuturum. 12 oldu mu uyanr ve sabaha kadar uyumaz. Kendimde hamileyim. Uykusuzlukdan kafayi yiyicem((  neden boyle yapiyor bilmiyorum. Ayagmda sallamakdan hem ayaklarim ağrıyor hemde otirmakdan yanım agriyor((( cok zorlaniyorum. Naoicağımı bilmiyorum. Doktora ayın 20si göture bilicem. Uykusuzlukdan olmezsem. Şu an buyuk kizim 2yaş 3aylık. Oda uyandi. Oturdu yanmda. Kucukde ayağımda sallıyorum ama asla uyumuyor. Uykuya daldığındada yerine koyduğum an kalkar ağlar( sallamadanda asla uyumaz evde her kesi uyandirana kadar ağlar(

8 Cevaplar

+2 oy
(749 puan) tarafından

Ablacım 9 ayda bir doğurmuşsun maşallah :Dyine de hamilesin kız kız kendine acı biraz niye pes peşe yaptın 

(5,239 puan) tarafından
Ayy canim icimden gecenleri yazmissin :D  
İyi cesaret valla.
(749 puan) tarafından
:D valla ya hadi 2 kaza olsun tecrübesizlik de 3 tercih sjsj
(892 puan) tarafından
Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan.. üçüncü çocukla uykusuz halde bildiriyorum:( ben de kınardım kaza diye diye doğuruyorlar peş peşe diye.  O işler öyle olmuyormuş işte :(
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
3. Iyi cesaret
0 oy
(3,456 puan) tarafından

12 de uyanan çocuktan ne bekliyorsun uykusunu almış oluyor o yüzden uyumuyor 

(2,938 puan) tarafından
Gece 12 de uyaniyormus gündüz xehil
(3,456 puan) tarafından
Tamm cnm akşam 8 gibi uyutuyor geçe 12 de uyanıyor gece uykusunu o Aralık'ta almış oluyor gece de uyumuyor benim velet te ayni çünkü
(2,938 puan) tarafından
Himm az uyumakla yetiniyor demekki gunduz uykusundan dolayı mı acaba
(3,456 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
(591 puan) tarafından
Bende aynı durumdan müzdaribim 13 aylık kızım uyku düzeni mükemmeldi bişey oldu artık yatırıyorum 1 saat uyuyup kalkıyor 3 saat uyumuyor sonra da zorla uyutuyorum ne düzen ne bişey hiçbişey kalmadı az bişey kendime vakit ayırıyordum o da yalan oldu anlamıyorum neden 
(5,239 puan) tarafından
Azi disleri cikiyo olabilir ya da yurumeyi yeni ogrendiyse ondan dolayidir.
(591 puan) tarafından
Yok 3 aydır yürüyor yürümesi değildir diş olduğunu da sanmıyorum çünkü diş çıkaracağı zaman uykudan bayılıyor ama ağızını tutarak ağlıyor bu öyle değil alışkanlık olmuş gibi ama düzenini hiç bozmadım bu güne kadar
0 oy
(5,239 puan) tarafından
Canim bebeklerin cok kucuk ve 3.ye hamilesin. Ay bilemedim 3 de isteyerek mi oldu. 

Hemde uykusuzsun belli. Cocuklara mi uzuleyim sana mi uzuleyim bilemedim. 

Azi dis donemi olabilir, yeni yeni yuruyosa ondan dolayi uyumak istemez. 

Bi de sabah uyandiktan 5 saat sonra uyumus olsun. 7 de kalkiyosa 12 de uyumus olsun. Oglen uykusu az geliyo. En az 2 saat uyumasi lazim. Uyaninca geri uyutmayi dene. Ben 4 ay ugrastim basinda bekledim de anca duzene girdi.
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Al benden de o kadar herkeste mi var bu sorun 

Bizde iki haftadır böyleyiz saat kaç olmuş hala ayakta 

Bende cildiracam artik çok bunaldim

Kafam gözüm tutmuyor 
0 oy
(53 puan) tarafından
Yanlış anlama ama çok erken ikinciyi ve üçüncüyü yapmışın diğeri doğunca daha çok zorlanacaksın 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Önce ayakta sallama mevzusunu bitirmen lazım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
19 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (364 puan) tarafından soruldu

403,537 soru

12,089,891 cevap

36,382 kullanıcı