0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
YaHuuuu saatlerdir baskın SAATLERDIR uykusuz olsa , öğlen uykusunu bile atlamış olsak o gün ,yine de uyumamak için o kadar direniyor ki ben acayip sinirleniyorum kendime zor hakim oluyorum hatta bazen olamayıp kızıyorum bile ve uyuduktan sonra aşırı vicdan azabından uykum kaçıyor. HER gece istisnasız heeerrr geceeee bi kaosla uyutuyorum ,hiçbir zaman öpe koklaya pamuk gibi uyitamadim arkadaşlar bende mi sorun var ?

14 Cevaplar

0 oy
(2,558 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var canım 

Bizim kız da uyumuyor bugün yine nöbetteyiz çok yoruldum artik
(286 puan) tarafından
Amin canım sagoladin
(2,558 puan) tarafından
Bende iki haftadır aynıyım canım
Kızıyorum ediyorum uyuyunca pişman oluyorum ağlıyorum çok yoruldum
Eşim zaten yorgun yatıp uyuyor akşama kadar halim kalmıyor
Uyku düzeni yok mama diyor dolap açık bekliyoruz
Biseyi aç diyor açmak için alıyorum elinden ağlıyor küsüyor bugün banyo yaptım dövmüş gibi agladi
Üzerini degistirken öyle bu ara çok mizmiz ve kaldiramiyorum
Eşim akil veriyor yok şöyle yap böyle yap diye olmuyor işte bi de anlayissiz
Bugün dedim rahat uyuyacağım 10 buçuk gibi yatti 12 de geri kalktı suan oturuyoruz öyle
Gündüz zor kalkıyorum ölü gibi iş yapasım gelmiyor göz altlarim çökmüş durumda hiç bisey canım istemiyor valla bilmiyorum ne olacak böyle
(191 puan) tarafından
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki , Rabbim güç kuvvet versin çok zor cokk .Onlar mizmizlanjrken , uyumazken sakın kalabilmek ayrı bi zor , uyumadiklarinda oyalamaya çalışmak,  ayak uydurmak daha da zor
(2,558 puan) tarafından
Valla suan peceteleri dağıtıyor ses çıkarmıyorum
Ev savaş alanına döndü
Rab'bim hepimize güç kuvvet versin
(191 puan) tarafından
Dağıtsın kız bosver kendi kendine oyalansin da yeter ki
-Reklam-
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Benim 6 yaşında ki kızımda aynı öyle merak etme tek değilsin hiç uyku uyumasa yine bile uyumamak için direnir her gün kızmak zorunda kalıyorum illa uyuması için 
(191 puan) tarafından
Ya gerçekten iyi bir şey değil kızmak fakat bu konuda tek olmadığımı bilmek bir nebze rahatlatıyor
0 oy
(257 puan) tarafından
Kaç yaşında bebisiniz

Büyüdükçe düzeliyor ama uyku eğitimi alabilirsiniz. Ben kendim oluşturdum rahat ettim küçükken 4.aydan sonra verilmesi ideal oluyor 
(257 puan) tarafından
Seninki biraz inattan yapıyor o zaman canım herhalde. Kreşe falan vermeyi denedin mi yorulsun iyice
(191 puan) tarafından
Yok vermedim henuz hastalıktan korkuyorm ,etrafımda gördüklerimden sonra veresim gelmiyor , bir de alerjik rinit var ve doktorumuz mümkün olduğunca okul -kres zamanını erteleyin dedi
(257 puan) tarafından
Anladım canım eve barfiks aleti falan alabilirsin erkek çocuklari çok seviyor ya da trambolin. Onlarda çok güzel yoruyor ve oyalıyor
(191 puan) tarafından
Benimki kız canım inan evde trambolin bile var ama demek enerjisi yine de cok geliyor atamıyor bir türlü,  ya da oyuna düğüne doyamıyor :) annelik gerçekten çok zor , en zoru da manevi yanı , bu sinir geçişleri ve vicdan azablari arasında sıkışmış hissediyorum kendimi , tek dayanağım şükürler olsun ki sağlıklı , Rabbim bizim yardımcımız olsun,  minikleri de sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin
(257 puan) tarafından
Amiiin canım inşallah :) analık kalp yarası ♥️
0 oy
(524 puan) tarafından
Aynı sorun bendede var canm  valla canm kızıyorum bağırıyorum gerçekten artık çekilecek gıbı değil en az saat 12 uyur oda bagırış çagırış ile sonrada vıcdan azabıda çekmiyor gerçekten o duruma gelmemedı için çok çabalıyorum. 
(191 puan) tarafından
Ah canım ahhh 27 aylık oldu Allahim sağlıklı uzun ömrünü versin ama uyku saatimiz 3-4 o civarlarlar .Duyan gören diyor ki yok rutin oluştur yok erken kaldır yok yatağa erken geçin yok gün içinde yor ,uyku saatine yakın sakin şeyler yapın caaartt curttt  sanki ben bilmiyorum bunları yapmayı, hepsini denedim ama olmuyor kendine göre bi düzeni var ve dışına çıkamıyorum,  düzene sokuyorum en fazla 1 hafta , sonrasında gene uyku saati değişiyor. Hadi diyorum ben ona ayak uydurayim ona da okeyy ama bu sefer de uykuya direniyor resmen gözünden uyku akıyor ama uyumamak için elinden geleni yapıyor,  hadi uyumasın diyorum ama yatakta çok değişik isteklerde bulunuyor benj zorluyor illa o kizma raddesine geliyorum maalesef
(524 puan) tarafından
Ayy canım zor valla allh yardımdımız olsun
(191 puan) tarafından
Amin canım benim ,hepimizin
0 oy
(286 puan) tarafından
Ah ah şuan tam olacak attığın gibiyim uyumuyor delirmemek elde değil uyuncada üzülüyorum kızıyorum diyee canım sıkılıyor sabaha kadar bu sefer ben uyumuyorum
(286 puan) tarafından
Tab8 canım kimseye emanet edemiyoruz babasi bile olsa benimkide öyle hic uyumak istemiyor şimdi yeni uyudu
(191 puan) tarafından
Huzurlu uykuları olsun miniğin :) sende kızdıysan eğer iyi vicdan azabı çekmeler :D ben şuan o raddedeyim , kafayı sıyırmama ramak kala.. :D
(286 puan) tarafından
Aynen öyle uyudu simdi üzülüyorum bende niye kızdım diye
(191 puan) tarafından
Ah ahh kafayı yemeden büyütürsek iyi :)
(286 puan) tarafından
Aynen öyle söyle sözümüzü dinleyecek yaşa gelselerdi hayırlısıyla inşallah
0 oy
(1,614 puan) tarafından

15 aylık kız bebek 20 dakika bağıra bağıra ağladı en sonunda yoruldu emdi uyudu az önce :'(

(191 puan) tarafından
O an sabırlı kalabildiysen , ne mutlu sana :)
En azından sonrasında kendini kötü hissetmezsin , ne yazık ki ben başaramıyorum
(1,614 puan) tarafından
Bir kere kızım sus diye bağırdım..
0 oy
(4,696 puan) tarafından
Benım kızım yataga gırdı gı an uyuycagını bılırım. Ama ılle bı kızdıracak kendıne öyle gırer yataga. O kadar dıl dökerm oyun oynarım bısey ysoarım, yok. Hafof ses yujseltmeyle anca kaale alıyor
(191 puan) tarafından
Arsız olmuş bizimkiler anacımm :) bende diyorum , bir gece de kendine kızdırmadan öpe koklaya uyu be çocuğumm ama yok, demek beyinleri o siniri hissedince alıyor uyku sinyalini :
0 oy
(210 puan) tarafından
Kaç yaşında 
(191 puan) tarafından
Tabiikii Rabbim cıvıltılarını daim etsin ,dünyalara bedeller
(210 puan) tarafından
Amin amin sizin kaç çocuk var
(191 puan) tarafından
Benim tek canım
(210 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın ❤️
(191 puan) tarafından
Amin canım ,cümlemizin evladını bağışlasın Rabbım
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Bir düzen olusturmazsaniz malesef hep bozuk oluyor uyku düzeni. Benim kızım da öyle oğlum da öyle. Babası geç geldiği için onu bekliyorlar gelince de onunla vakit geçirmek istiyorlar böyle alıştıkları için hep kavga gürültü yatiyoruz
(191 puan) tarafından
Düzen olustursam da çok sürmüyor bu uyku inadi yüzünden en fazla 1 hafta sonra yarım saat 1 saat derken kaya kaya gece yarısından sonrasını buluyor canım, benim kız serbest takılmayı seviyor ,saate düzene bağlı kalamıyor, ancak yorgun düşüp uyuması gerekiyor nerde tırak orda bırak hesabı
(3,773 puan) tarafından
Ahahah bak benimki de öyle hareketli sanırım bizimki kurtlu gibi yorulmak da bilmiyor
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Sen yat onu da yanına yatır canım gerekirse eşinden destek al 
(191 puan) tarafından
Canım zaten o şekilde uyutuyorum ışığı kapatıp yatıyoruz ama bi çiş bi su diye yataktan çıkma derdinde oluyor hep , hatta çişi olmadığı halde tuvalet bekliyoruz sırf yatmamak için
0 oy
(758 puan) tarafından
İki üç gündür öyle benimki. Hele dün tam dedim mis gibi uyuyacak, gözleri falan gitti, çığlık çığlığa ağlıyor. Mutfağı gösterdi, yere koyduğu çorabı aldı.. Hayır yani uyumak üzereyken insan nasıl çorap için ağlayabilir aklım almıyor. Ne kucağımdan iniyor ne oturmama izin veriyor.. Artık bayılıyor gerçekten. Sitem etmeye başladım dün sonra kendime kızıyorum. Ama ben de iyi değildim dün, tutamadım kendimi artık.. 
(191 puan) tarafından
Evet canım kendimizi tuta tuta çok yıpraniyoruz haliyle bir yerde patlama eşiğine geliyoruz .Hani bazen uyumak üzereyken gözümüzün önüne çok alakasız bir şey gelir ya , aklımızda yokken birden gözümüzde canlanır,  sanırım bebelerin de öyle oluyor çünkü benim kız da tam uyuyacakken gözünü açıp günler önce yaşadığımız bi olayı anlatmaya başlıyor :D
(758 puan) tarafından
Olabilir valla canım geçen gece de uykusundan uyandı dede diye ağlıyor:D kafalarının içinden neler geçiyor çok merak ediyorum
0 oy
(675 puan) tarafından
Ben de iki gündür cinnet geçiriyorum ondan önce de annemgilde kalmıştım yani bir şekil uyuyordu eve geldim hiçbir şekil uyumuyor hadi uykusu gelmesin yemin ederim uyutmam ama gözleri kör oluyor uykusuzluktan içi kıpkırmızı oluyor ama uyku sırasına kendini parçalıyor ve bu beni çok sinir ediyor bazen istemsizce bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ve ben bunu fark ettim bu arada oluyor bazı günler hemen uyuyorken bazı günlerse hiçbir şekilde uyutamıyorum çok zorlanıyorum bazen 2 saati bile geçiyor onu uyutmam
(191 puan) tarafından
Hah iste bende bundan bahsediyorum , aynı gerçekten yorgunluktan sendeleyerek yürüyor,  gözler kısılıyor bayildi bayılacak ama o durumda uykuya direniyor ya benim de hayretim ona .Bırakıp uyutmayayim desem de kendi kendine sızıp kalacak bi çocuk değil, otursam benimle sabahlar
0 oy
(1,402 puan) tarafından

Ben sabaha kadar otursam benim kızım 7) oğlum 16 aylık benimle sabaha kadar durur iyumazlar her gece illaki bagiracam kizacam öyle uyurlar :(

(191 puan) tarafından
Ah bu çocuklarrr
0 oy
(540 puan) tarafından
konuya değil de ifade biçimine bir yorumum var benim. o nasıl bir yazım maşallah. sanki yanımdaymışsın da sesli söylemişsin gibi hissettim. bir insan yazıya bu kadar net duyguyu nasıl yansıtabilir? resmen tonlamalı okudum. kitap yazarsan haber et ilk ben alcam
(191 puan) tarafından
Hahah canım yaa :) o an o duyguyu dibine kadar yaşıyordum o yüzden yazıma da yansımış

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 280 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde 12345ebe (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
6 cevap 51 göst.
0 oy
5 cevap 59 göst.

403,561 soru

12,090,562 cevap