0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,495 puan) tarafından
1 buçuk ayda 3 defa boğaz enfeksiyonu oluştu emzirdiğim için en hafif antibiyotik i verdi doktor ismi cefaks

2 defa kullandım daha 2 gün önce paket bitti dünden beri yine boğaz ağrısı var sebebi ne olabilir 

Bu durumu yaşayan var mı kızlar

3 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Cnm gelmiş geçmiş olsun inşallah soğan la bal denermisin bize çok iyi geldi ailecek karabiberli pekmez de iyi geldi tamamen vücut iglesmedigi için tekrar nuksediyor dedi doktor direncsiz vücut larimiz süt üretmek için de uğraşıyor 
(6,495 puan) tarafından
Bağışıklığım düştü sanırım 3 çocuk artı emzirme olunca. Bide ağır antibiyotik veremiyor bir türlü iyileşemedim
Denerim canım nasıl yapılıyor tam olarak. Şuan evde bal yok sabah eşime aldırayım denerim.
Antibiyotik kullanmak istemiyorum artık. 2 paket içtim
(523 puan) tarafından
Pekmez i ısıt karabiber koy iç yumuşatıyor. Soğanı da kapak kesiyorum deliyorum iğne ile alt tarfatan da su çıkması için kapak kesiyorum üstüne bal koyacak kadar oyma işlemi yapıyorum dolma gibi balı koyup kasenin üzerine çay süzgün varsa koy temas etmesin kaseye akan su çok şifalı bide arada evde çörek otu kaynat veya yak çok şifalı boğazın kuruluğunu alıyor gelmiş geçmiş olsun
(6,495 puan) tarafından
Kız soğanı anlayamadım :D kesin denicem de o yüzden iyice anlamam lazım :D  o delikten bal mı akacak su mu.
Kuru soğanın suyu nasıl akacak canım
(523 puan) tarafından
Soğanın iki tarafını kes bi tarafını da oy del iğne ile yukardan aşağı balı emsin üst tarafta da balı dök kaşıkla su akiyo
(6,495 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ❤
(523 puan) tarafından
Rica ederim bide bi krem yapıyoruz biz boğazıma onu sürüp tülbent le sariyurum yumuşak tutuyor elmayı fırında közleyip ılık ılık yemekte çok şifalı
(523 puan) tarafından
https://www.facebook.com/share/r/GBCF5LFZHcVNPrUo/ krem bu yanık tada işe yarıyor yaralarda fizikte felan düşmede
(6,495 puan) tarafından
Sosyal medya yok canın bende açılmadı
(523 puan) tarafından
Bi bakiyim YouTube de var mı
-Reklam-
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Bende doğumdan sonra cok hastalandım bagisikligimiz düşüyor canım o yüzden çabukca hastalaniyoruz. Bal karabiber limon boğaz agrisina iyi geliyor 
(6,495 puan) tarafından
Of ya balım yok sabah eşim alsın yapayım :(( ay kanser miyim acaba diye korktum 3 buçuk ay oldu doğum yapalı durmadan boğaz enfeksiyonu geçiriyorum
(3,461 puan) tarafından
Ayy Allah korusun canim deme öyle şeyler. Ben doğum yaptığım sene çok hastalandım dışarı cikmazdim evdeyim bir balkona çıkardım pat şifayı kapiyordum. Ihlamur iç, kış ayındayız portakal mandalina tüket bol bol
(6,495 puan) tarafından
İçerim canım. Bende hiç çıkmıyorum anlamadım hep hastayım
0 oy
(728 puan) tarafından
Bizi anlattiniz sanirim canım şuan herkes öyle tekrarlayan bir boğaz enfeksiyonu varmış gezen zatürre hastalığı varmış ortalıkta 2 ay surebiliyormus bizde 2 ay hiç iyilesmedik toplam 4 kutu antibiyotik kulandik
(728 puan) tarafından
Önce kızım oldu sonra ben o şekilde geçti hep bizim
(6,495 puan) tarafından
Bende 2kutu kullandım emzirdiğim için sadece tek antibiyotik veriyor oda hafif bitmiyor enfeksiyon ya :( evde doğal yöntemlerle bitirmeye çalışacağım. Sizede geçmiş olsun canım
(728 puan) tarafından
Sarımsak bal yapın sabah akşam tüketin doğal antibiyotik. Birde kök zencefil limon çayını tüketin çok iyi gelicektir. Emzirdiginiz için çok birşey de oneremiyorum ama muktivitamin veya beta glukan tarzinda vitamin takviyelerini eczaciniza veya doktorunuza sorun kullanabilirsiniz daha iyi toparlarainiz. Ben beta glukan aldım o bana çok iyi gelmişti
(6,495 puan) tarafından
Öyle yapayım canım uyutmadı beni bu durumdan sıkıldım artık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senugmelzo (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
5 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,629 soru

12,153,424 cevap

36,578 kullanıcı

...