0 oy
40 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
11 Haftalık gebeyim kanamam oldu doktor bı sorun yok dedi acaba neden olmuş olabilir bı sıkınti yaratır mi

2 Cevaplar

0 oy
önce (257 puan) tarafından
Bene de 5. Hafta başlamıştı ama tekrar edecek mi buna bakıyordur takip et tekrar kan gelirse mutlaka iletişime geç inşallah sağlıkla kucağına alırsın 
önce (1 puan) tarafından
4-5 .hafta bendede oldu düzeldi ama 11.haftada açık renkli bı kanama oldu yatış verdiler bı sorun yok denildi ama acaba başına gelen oldu mu
önce (257 puan) tarafından
Benim açık renkli kanamamda oldu 16 haftaliktim tüm hamileliğimi progestan ile tamamladım normal zamanda doğum yaptım 16. Haftada olan kanamam açık renkli pembe idi birde bosanir gibi gelmişti düşük yapıyorum sanmıştım bana da yatış verdiler ama eve geldim hiç kalkmadan 1 hafta raporla geçirdim. Sorun olmaz merak etme stres yapma ben bütün hamileliğimi hep kanama ile geçirdim kızımı normal zamanda kucağıma aldım. Muhtemelen çıkınca sana da iğne ve hap tedavisi uygular. Proluton iğne veriliyor o kesiyor kanamayı. Progestan veya duphastonda rahim ağzını kapalı tutuyor hormonlarını dengeliyor stres yapma ve çokça dinlen çaresi dinlenmek
-Reklam-
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Benimde oldu o haftalarda düşük riskin var dediler progestan kullandım bir süre sonra geçmişti bir çok kişinin yaşadığı bir durum doktor sorun yok dediyse korkmayın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 110 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.

403,564 soru

12,090,680 cevap

36,383 kullanıcı

...