+2 oy
265 göst.
önce Aile kategorisinde (3,458 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar uyandimi bebeler 

Biz daha uyumadik bile uyanalim uyanmak için uyumak gerek :woot:

ARTIK UYUMAK İSTİYORUM MAKARNA İSTEDİ YAPTİM YEDİ YATAĞINA YATIRDIM İNŞALLAH SÜRPRİZ YAPİP KALKMAZ UYUR BENDE MAKİNAYA ÇAMAŞIR ATAR UYURUM 

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (578 puan) tarafından
İyi seninki.makarna istemiş :D benimki kuru fasulye istedi :D 
önce (3,458 puan) tarafından
Benimki acıdı bana sabaha kadar uyutmadigi için
Anamm Allah 'tan uyuduk 12de sabah 6da kalktı benimle zaten uyusakda uykumuzu alamıyoruz. Sen birde gebesin rabbim yardımcın olsun şimdi uyur gece yine dikilmesin kiiiz
Valla dikilir büyük ihtimalle babasi düşünsün bugün 6 ci katta dış cephede çalışacak diye akşam yatti bu akşam oturur oğluyla
Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun
önce (14,636 puan) tarafından
Benimki de acılı spagetti istedi :D
Acılı hemide :S yaptın miiii
Yok hocam sabahın 7 sinde spagetti evde yok ki marketler de kapalı yapamadım :) öğlen uiyelim dedim olur dedi anlayışlı Allahtan
Ohh elhamdülillâh ☺️
Kuru yaptınız mı peki :)
Dünden vardı elhamdülillâh babası yedurdu :D
Uyyy uşağuma afiyet olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (470 puan) tarafından
Hemen yat bacım sende 

Gece sürekli uyandık sabah sabah portakalı istedi onu yiyor kahve içtim spor yapacam bende her yerim ağrıyor
Uyursa yaticam cnm suan yatakda dönüyor benim yatakda yatmak istedi izin vermedim onun mız mız ligini yapıyor
0 oy
önce (4,433 puan) tarafından

Sizler nasıl çocuk doğurdunuz ya :) Uykudan uyanıp makarna mı istedi cidden? Bana rüya gibi geliyor yemek isteyen, açım diyen çocuk :D tarifi varsa bana da verin.

önce (50,769 puan) tarafından
ela da gece uyanip açım diyordu ama uyumamak icin yemiyordu☺️
Seninki biraz akıllılıktan yapıyormuş anlaşılan :) Keşfetmiş yemek deyince kalkacağını :)
önce (50,769 puan) tarafından
uyku sorunu vardi hala var neler cektim
önce (8,860 puan) tarafından
Kız çoğunlukla vicdan yapıyor kalkıyorum yemiyor :D annemlerdeydim daha uyanikti gündüzde yememisti yine vicdan yaptım çorbayı içti heldi abimler uyanikti yine çorba iccicem diye yaygara yaptı ama icmedi :D çocuklar genelde uyumamak için yapiyor
İşin şakası gece yemeğini çooook zaman önce bitirdik biz 1 yaşında, şükür. Gündüz yesin güzel yeter bana. Ama uyku sorunu bizimkinde de var üst solunum yolları problemli maalesef, genizeti vardı alındı şimdi bademcik ama küçük olduğu için onu aldırma durumu yok şuan.
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Heh tamda dediğin gibi canım uyanmak için uyumak lazim valla mide yanması beni mahvetti evin icinde 4 dönüyorum resmen şu son günler çok zorluyor beni:(
Sağol canım kaçta haftalık oldun.durumun iyidir inşallah ❤️
33x1 cnm son 3 hafta kaldı Rabbimin izniyle bebeğin durumu çok şükür iyi şuan için tek sorun protein kacağı çıkti 24 saatlik idrar istedikler yarın götürücem bakalım

Sen kaç haftalık oldun ♥️
Oyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 34+5 im kendine dikkat et iyi olki bebeginde iyi olsun Canım ❤️❤️
Kuzum takmıyorum iyiyim desem yalan takıyorum kötüyüm desem yalan saatim saatimi tutmuyor bi bakmışım artık yoruldum diye ağlıyorum  karnımdaki bağırsak torbası zorluyor artik bi bakıyorum kahkahalarla gülüyorum aşırı derecede dengesizlik var psikiyatri uzmanı ile görüştüm ilac başlamam lazım dedi ama ilaç bebeği etkiler senin ve babanın imzasıni alicaz ağır bir ilacmis onuda ben kabul etmedim yeterince ilaça ve narkoza maruz kaldı zaten diye hayırlısıyla su ameliyatları bi atlatsam herşey normale dönecektir umudum var
İnşallah canım ya aman diyim çoğu gitti azı kaldı az daha sık dişini hangimizin psikolojisi tam ki senin durumunda daha hassas tabi orası ayrı antidepresan dir ilaçlar elbette ağır gelir ya erkenmi alcaklar bebişi
0 oy
önce (7,442 puan) tarafından

Günaydın bizim ki gece uyudu ama sabahın köründe uyandı :D

Erken uyanmasına razıyım bende eşimi yolcu etmek için erkenden uyanıyorum yeterki gece uyusun
Gündüz çokmu uyuyor gece uyumuyor bu normal gelmedi bana uykuya direnemez bünyesi o kadar
Dünu örnek vereyim

Sabah 9 gibi uyandı 5 ile 6 buçuk arasında az şekerleme yapti dun yatakda ziplarken kolunu çarptı ağladı biraz o yüzden izin verdim uyumasına o saatten bu saate şimdi uyudu benimki uyku sevmiyor
Benim kız gibi bende uykuyu sevmem ama çocuktan sonra sever oldum en azından 3 4 saat kesintisiz:) eşim uykucu ama uyku konusu bana çekmiş sipamin
0 oy
önce (5,988 puan) tarafından

image

bebek uyusanda kahvaltı yapcam acıktım. Afiyet olsun 
Benimki de şimdi uyudu
0 oy
önce (210 puan) tarafından
Ne kadar çok  kahve iciyon abla ☺️hamilesinde sanırım haamilerlikte zararlı oluuo ama 
0 oy
önce (19 puan) tarafından

Tü tü tü tünaydınnnn:D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
24 Kasım 2022 Aile kategorisinde linaaras (1,405 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 385 göst.
+1 oy
5 cevap 309 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde & efulimmmm & (6,835 puan) tarafından soruldu

403,556 soru

12,090,380 cevap

36,383 kullanıcı

...