0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından

image

kizlar bu nerdeyse 5. Testim adetime 1 hafta kala silik çizgi çıkmıştı sonra adet gecikmesi başlayınca hergun sabah test yaptım hep negatifti 3 gün sabrettim bugün normal zmanda adetim baslasaydi 6 gün suruyo normalde bitecekti bugün test yaptım ilk idrar ile ilk 5 dakkada çıktı silik çizgi Perşembe günü kan vericem sizce varmıdır test falan bozukmudur

7 Cevaplar

0 oy
(9,491 puan) tarafından
Hamilesin işte hayırlı olsun en son adetin ne zmndi
(114 puan) tarafından
16 Ekim de canım ama diğer testleri adet gecikmesinden ilk gün 3. Gün yaptım hep negatifti bı umutsuzluk kapladı içimi bu seferde net belli şekilde silik çizgi çıkınca artık korkuyorm ne zmandir istiyoruz inşallah vardr ya dediğiniz gibi :)
(9,491 puan) tarafından
Erken yapmışsın cikmamis olabilir şimdide silik baksana yeni olusuyo demek ki Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah. Kan ver bence
(114 puan) tarafından
Vericem canım Perşembe günü askeri üst bolgesindeyiz o sebepten hemen gidemiyoruz eylemlerden dolayı kan versem bian once net bı cevap alsam çok rahat edicem rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasın
(9,491 puan) tarafından
Amin aminn
-Reklam-
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Hamilesin bence canim.. hayırlısı olsun 
(114 puan) tarafından
Ayy inşallah canım benim ya diğer testler hep nagatifti bı umutsuzluk vardı içimde acaba geç döllenme mi oldu diyodum hep içimden kan testinide bı yaptrsam çok rahat edicem
(4,238 puan) tarafından
İnşallah hamilesindir canim..diger posrtun hamileyim isimli olsun❤️❤️❤️
(114 puan) tarafından
Ay amin canım ne kadar guzl dua etmişsin ♥️♥️
0 oy
(943 puan) tarafından

Gebelik var. Hayırlısı olsun :)

(114 puan) tarafından
Sağolasın canım inşallah kan da vereyim net bı cevap alırım valla kaç gündür içim içimi yiyordu resmen
(943 puan) tarafından
Güzel haberlerini bekliyoruz :)
(114 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Test bozuk gibi durmuyor cnm varsa da geç dollenmedir hayirli olsun şimdiden 
(114 puan) tarafından
Sağolasın canım benim inşallah sonuçları öğrenince yazarım burayada hamileyim demeyi çok isterim♥️
0 oy
(6,740 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(114 puan) tarafından
Amin canım inşallah vardirda sağlıklı şekildedir rabbim umutlarımızı boşa cikartmasin
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Hamilesin canım silik çizgi var diye kabul ediliyor küçük olabilir ondan silik çıkmıştır beta yükselmemis demek daha ondan silik 
(114 puan) tarafından
Kaç günde yükselir acaba bu beta perşembe günü kan vericem ozmana yukselirmi varsa eğer hamilelik
(2,507 puan) tarafından
Yükselir canım kaç gün gecikme var
(114 puan) tarafından
7. Gün oldu canım bugunle
0 oy
(726 puan) tarafından
Hadi hayırlı olsun 
(114 puan) tarafından
İnşallah canım hayırlısıyla vardirda bu güzel haberi paylaşırım burda

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,198 göst.
10 Aralık 2021 Aile kategorisinde Merve_83 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
27 cevap 715 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,691 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,517 cevap

36,579 kullanıcı

...