0 oy
194 göst.
Aile kategorisinde (148 puan) tarafından
20 günlük lohusa yım. Ne annemin ne kayınvalidemin yanımda durmasını istemedim faydadan çok zararları oluyor tek başıma bakıyorum iki tane çocuğa görümcem bugün şehir dışından gelmiş bebek görmeye bna geleceklermiş bende yemek yapacaklarmış bende kabul etmedim eşimde hemen tartışma çıkardı ben zaten tek başıma bakıyorum yemeği kayınvalidemin evinde yapıp getirsinler bu kadar zor mu beni aramıyorlar birde eşime söylüyor lar sizde yemek yapacam diye çok sinirlendim akşam gelecekler yemekleri alıp ben normalde sofrayı kurucaktım salona tabak bardak fln ayarlıcaktım hiçbişey yapmayı düşünmüyorum kendileri yapsın gelince

13 Cevaplar

0 oy
(148 puan) tarafından
 içimi yiyor ya okuyup kimse Bişey demiyor
-Reklam-
0 oy
(3,893 puan) tarafından

Ne fark ediyor sizde yapsa ne orda yapsa ne bazen aşırı derecede abartılıyor bunlar sana yap.denmemis sonuçta 

(148 puan) tarafından
O zaman gururun sıfır
(3,893 puan) tarafından
Bunun gururla ne alakası var ya iyiki cocuk doğuruyorsunuz dünya savaşından çıkmış gibi davranıyorsunuz artı birde 20 gün olmuş toparlanmış olmanız gerekiyor
(148 puan) tarafından
Benim çok dikişim var ne yaşadığımı biliyor musun doğumda sezeryan oldum ama sıkıntılardan dolayı bir buçuk saat çıkamadım ordan
(3,893 puan) tarafından
Gir benim postlara bak ben neler yaşıyorum buna rağmen misafirim geldiği zaman sevinçten ağlıyorum

33 haftalık hamileyim üstüne birde bağırsağım karnımdan dışarı çıkarıldı torbali geziyorum düşün
(2,372 puan) tarafından
Büşra ablam valla çok haklısın++++++++ hak ediyorsun
0 oy
(11,608 puan) tarafından
biraz fazla tepki veriyorsunuz bence. benim evime de gelip yapabilirler 
(148 puan) tarafından
Sana sormadan mı müsait misin değil misin diye gelebilir mi benim Bi samimiyetim de yok
(11,608 puan) tarafından
lohusalık seni yormuş sen bir sakin ol bence
0 oy
(523 puan) tarafından
Canım sen bı sakin ol bakara suresi aç YouTube den derin nefes al yarım fincan kahve yap eşinle tartışma birbirinize ihtiyacınız var sizin destek olun ailesi sonuçta kırılmıştır şeytan a meal verme vesvese veriyor sana görümcende kardeş eksik aramaya gerek yok elinden geliyorsa yap gelmiyorsa zaten kendileri yapacakmış sen sakin ol ama bebeğine sütüne zarar degermi bir günlük yemek için sütun kesilsin ister misiniz eşine de böle sole sırt sırta verip elinizden geleni yapın gelmelerini bekleyin ama muhabbetinize fitne düşürmeyin rabbim gönül darlığı vermesin sabır versin yüce Rabbim sana bol bol 
(148 puan) tarafından
Çok sağol güzel yorumun için canım ne hamilelikte ne lohusalık ta bir kere arayıp ablam bişeye ihtiyacın var mı diye sormadılar benim öyle gelip bişey yapacak Bi samimiyetim olmadığı gibi sadece eşimle iletişim kuruyorlar beni arayın iyimisin nasılsın diyin biz gelicez diyin çocuklara bakayım uyu diyin Bi kere
(523 puan) tarafından
Seni düşündükleri kadar düşün fazlasına niyetlenme aaa yemek mi yapcaktin abla sen burda haberim olsa dünden bende tatlı yapardım kek felan hazırlık yapardım keşke beni arasaydiniz kardeşin unutmuş bugün söyledi felan de inşallah doğru anlar yanlış değil atlı dille ne yaptırmak istersen sole laf sok ama tatlı dille
(148 puan) tarafından
Kayınvalidem de yapıp getirecekler miş sence gelince nasıl hareket edeyim davranayım senede bir kere görüyorum şehir dışında olduğu için diğer görümcem burada yaşıyo zaten planı yapan o görümcem oda şuan kendi dışarıda geziyor kocasıyla o büyük görümcem gelecek yemek yapacak ben lohusa lohusa ona yardım edecek o diğerinde kocasıyla gezip hazır sofraya oturacak  ben planı bozdum şuan
(523 puan) tarafından
Sen hiç takma ve takılma rahat ol eşinle sorun yaşamaya değer mi herkes gidecek işler sana kalıcak belki bulaşıkları beraber toplarsın ortalığı eşinle toplarsın kapın kapanır herkes gider eşinle kalırsın surat yapma kibar ol takma kimseyi ye iç sohbet et eşin şimdi ne desin kardeşi ablası annesi onu da düşün kimseyi aranıza sokmayın eşine değer verdiğini onun için sakin kaldığını herplana her şarta eşin için uyum sağladığını hissettir yüzüne vurmada sen varsan yaparım sen varya tabi gelsinler senin ailen felan da minnet borcu denilen duyguyu tatsin hep
0 oy
(17,108 puan) tarafından
Eğer hamilelik lohusalık sürecinde hiç görünmeyip şimdi görümce geliyor diye meydana çıktı ise problem ederim ama çözümün hiç bir şeye el sürmemek olurdu. Herhalde kavga etmek bu lohusa haliniz ile sizi üzmekten başka işe yaramaz O zaman daha orda yapıp yesinler size de sadece bebeği görmeye gelsinler 
(148 puan) tarafından
Şuan tam da dediğin gibi bir kere aramadılar beni anlayan biri çıktı şuan problem orda ben anlatamadım burda kendimi aramadılar bir kere bile
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Bebek görmeye geliyorlar ve senden hazir yemek beklemiyorlar. Bu iyi bisey ama... 
0 oy
(635 puan) tarafından
Seni aramaları lazımdı ama gelip yapmak istemeleri falan güzel bence hem sende bebeğinle ilgilenirsin bir günde yemek derdinden kurtulursun
0 oy
(42 puan) tarafından
Seni anlıyorum. Eve gelecekler ve senden hizmet bekleyecekler. Az çok tahmin ediyorum. Sen sakın ol. Al bebeğini duşa gir ve sakinleş. Kimse sizden kıymetli değil
0 oy
(5,574 puan) tarafından
Kuzu gelip kendisi yapacaksa ne güzel ben olsam gel yap bende yiyim sizde yiyin derim 

Lohusalığı çok gözümüzde büyütmeye gerek yok ha dese yap biz gelip yelim derim ki ayıp etmişler ne güzel gelsin yapsın yesin de
(148 puan) tarafından
Canım benim evime hiç gelmiyorlar benim mutfağımı bilmezler devamlı bna soracak tabak nerde tencere nerde diye benim evime hakim değil ben şimdi onla mı uğraşıyım iki çocukla mı uğraşıyım ne hamileyken aradılar ne lohusayken aradılar doğum yapalı 20 gün oldu daha yeni geliyorlar bna
(5,574 puan) tarafından
İşte kuzum bu onların hatası sen şimdi gelme yapma desen daha çok üsteçıkarlar haklı bulurlar kendileri onlar sana birşeylerin yerini sorduğunda sende laf sokarak doğru ya hiç gelmediğiniz için yerini bilmiyorsunuz dersin onlarda o esnada en azından yüzleri kızarır
0 oy
(271 puan) tarafından
Bence biraz da hassasin ondan kaynaklı yani gelip herşeyi senden de bekleyebilirlerdi böyle çok var , bide başka yerden görümcen bebek görmek için gelmiş senin bu tepkin sence hoş mu, ve yemeği de biz yaparız demişler yemeği yapan mutfağı da toplar , annem veya kız kardeşlerim de bana gelince bu süreçte evim de yemek yaparlardı yada dediğiniz gibi yakın olanlar gelince yapar evde bu normal onlar da yer sende yersin , ama bu süreçte insan hassas oluyor 
(271 puan) tarafından
Sen abone yada kardeşine başka şehire bebek görmek için gitsin onların da eşi bu şekilde tepki verse hoşuna gitmez , ama aranız da farklı problemler varsa bilemem tabi , bana gelicem sende hazırlarım bir şeyler diyen olunca çok mutlu oluyorum ben beni düşünüyorlar yapıyorlar derim
0 oy
(2,946 puan) tarafından

Benmde eşime sorarlar genelde ama şuan buna takılma bence üzme kendini gelsinler yapsınlar toplasinlar sizde yersiniz ben yatıyorum dersiniz. Bu eş tarafı genelde kadına sormuyor buna alıştım ben nasilsa eşim bana soruyor :).  Bence kendini strese sokma bosver 

Sitemin belli ki ilgisizliklerine. Ama eşinle bozma arani sen aksine iyi ol güzelce konuş sen git yat büyük cocuguna da babasi bakar evi toplasın etsinler.
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Yani bu konuyu seninle konuşup musaitlik durumunu sormaları gerekiyordu 
0 oy
(2,372 puan) tarafından

Bence aşırı tepki vermişsin gelip yapsalar ne olur yani haa temizlemek sorun ise rica edersin ben yapıyorum siz temizleyin diye :wassat:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
5 Aralık 2024 Aile kategorisinde Zehraao (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 214 göst.
21 Eylül 2022 Aile kategorisinde Oylesinebiriiste (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 68 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,219 cevap

36,598 kullanıcı

...