0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
4 yaşında bir kızım ve 1 yaş oğlum var kızım çok yaramaz hiç durmuyor ben toplarım arkamdan gene aynu vok çok daraldim sürekli aynı işyeri yapmaktan yapıldıktan sonra arkama bakınca aynı olmasindan sürekli ağlıyorum kendimi çirkin bakımsız hissediyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(328 puan) tarafından
Çık bir hava al. Bir süre sadece kendine zaman ayır yani bulduğun ilk fırsatta kahveni iç hoşuna giden bişeyler yap. Hayat biter ev işi bitmez 
-Reklam-
0 oy
(2,915 puan) tarafından
Çok güzel bi yöntem söyleyeceğim sana yetmediğin yere amann de bırak robot değilsin hiçbir şeyin mükemmel olmak zorunda değil bırak evini 2 gün BK götürsün senden değerli mi
0 oy
(526 puan) tarafından
Canm böle bir yere varamazsın önce kendinle barışık ol hayatının rutini olsun mesela dört oğlum var benim birindaha minik 2 aylık felan ben onlara uymak onlar evin düzenine dahil olur bebeğim oldu şunu ekstra yapayım demiyorum ev düzenine çocuklarım ayak uyduruyor kendimi paralamiyorum ev işi diye önce kendime bakıyorum sonra bebeğim uyuyunca bende dinlemiyorum iş yapmıyorum bebeğim kalkınca işlerimi yapıyorum sonra ödev oyun yemek uyku derken gün bitiyor etli yemek yerine sebze yada pilav salata yiyorlar yada bana yardım ediyorlar ama mutlu lar kendin kötü hissedersen çocuklara ne verebilirsin üzülme lütfen öz güvenli ol sen annesin eve yardımcı degil
0 oy
(9,547 puan) tarafından

Ben bı ruj sürüp üstümü değişince bile ay çok güzelim ben maşallah diyerek ortada geziyorum:D

Seninde çocuklar küçük normal canım ama ev yemek işler hiç bitmeyen şeyler bunları takmamakla basla

0 oy
(7,569 puan) tarafından
4 yaş kızın aslında sana yardımcı olabilir. Alıştırmiyor musun 
0 oy
(480 puan) tarafından
Böyle hissetmenin tek nedeni kilom başka bir şey değil 
0 oy
(694 puan) tarafından
Aynı durum ben de de var oğlum 4 yaşa girecek. Ben iki senedir 75-80 arası sabit kiloyum. Bir gün dahi kendimi çirkin hissetmedim. Günlük duş mutlaka al bu aşırı bedene ruha iyi geliyor.
0 oy
(4,467 puan) tarafından
Psikolojik olarak yorulmuşsun ve kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var. Haftanın 1 gününü kendine ayır, o gün bir şey yapma. İllaki yemek veya oyuncak toplama işin olur ama çamaşır veya diğer işleri bırak. Ya da çocukları eşine bırakıp çıkıp bir kahve iç, yürüyüş yap. Hepimizin motivasyona ihtiyacı var. Kendini hırpalama bu kadar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 354 göst.
+1 oy
21 cevap 546 göst.
0 oy
14 cevap 295 göst.
16 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Italya (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 848 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,754 puan) tarafından soruldu

405,827 soru