+1 oy
813 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,470 puan) tarafından
Hanimlar hayirli aksamlar nasilsiniz benim acikcasi biraz canim sikkin burayi ciddiye almam aslinda ama ister istemez insan etkileniyo yani bu zamana kadar tasamadigim bi durumdu cunku kizlar ben uzun zamandir burdayim 3 seneyi gecti bu ikinci hesabim iyi kotu taniyanlar vardir eskiler bilir kimseye satasmam bos muhabbet yapmam kimseyle derdim olmaz ama son zamanlarda bisey yaziyorum hemen mudahale ediliyo ya cevabima baska biri cevap yapiyo ya post sahibi tersliyo akli selim yazdigimi tekrar okuyorum yanlis bisey mi soyledim acaba diye yok bence yanlis bisey yazmamisim ki beni de savunmaya gelenler oluyo kadin ne demis diye ben yanilsam digerleri niye savunuyo o zaman bi gurup kisiler var nicklwrini sorsaniz bilmem tanidiklar disinda kimsenin nickini aklimda tutamam isim hafizam da zayiftir bu kisiler ya gelip tersleniyolar ben olumlu yazmisim sakin guzel dille kadin geliyo ters ters konusuyo hakaretde duydum dinime kadar dil uzatildi yani sıkılmaya basladim bu durumdan hesabi kapatip gidesim var 3 5 tanidik sevdigim kisiler var biraz sohbet ediyoruz dini bilgiler paylasiyoruz soruyorum takildigim yerde onun icin burdayim ben sosyal medyam da yok sikilinca elim hemen buraya gidiyo 

26 Cevaplar

+3 oy
önce (1,768 puan) tarafından
Biraz sert konuşacağım

Ama

Burda gerçekten de kötü insanlar var.

Kıskanç kadın da çok.

Tüm erkekler kötü kadınlar iyi diye bir şey yok.

Kim sana ne dedi bilemiyorum görmedim de ama sen dindarsın ondan bence. Çünkü bir kesim dindar sevmiyor. İyinin kötünün hiç farkında değiller. Allah korkusu nedir bilmiyorlar
Bunu söylemen Bile dindar olduğunu gösteriyor.

Namazda kılıyorsun zikirler de çekiyorsun çok şükür. Günah sevap da korkuyorsun.
İçinde Allah korkusu var.

Bazıları islamsız Müslüman.
İslamdan bir habersiz:-(
önce (10,470 puan) tarafından
Ben elimden geleni yaparim Allahtan korkar yine onun merhametini ister ona siginirim rizasi icinde ugrasirim herkesin yapmasi gereken boynunun borcu bu zaten benim yaptigim bisey degil ki estagfurullah
önce (493 puan) tarafından
Dindarlıktan ziyade bazı insanlar gerçekten kötü kalbi kara merhamet yok vicdan yok böyle oluncada haset kibirli oluyor insan sen 5 vakit namaz kılsanda eger kalbinde haset ve kibir varsa cennete giremessin en iyisi öyle insana denk geldiginde anında uzaklaşmak cevap bile vermemek
Haklisin canim
Haklısın canım
Ama maalesef öyle insanlar da var benim anlattığım gibi insanlar da var
-Reklam-
+1 oy
önce (697 puan) tarafından
Bi kaç aydır gerçekten tuhaf kişiler var artık uygulamada sorun sende değil onlardadır:⁠-⁠)
Yani ben sorunu ilk kendime ararim kisiligim boyle once kendimi duzeltmeye calisirim ama ne biliyim insan acaba kotu cahil bilincsiz bi insan miyim sorusu cikmiyo aklimdan bi de agzim oyle iyi laf yapmaz yapim geregi cevap vermem boyle seylerde bu seferde baska yerde gorunce satasiyolar bilemiyorum ya buranin tadi kacti sanki
Hayır nıye kendınde arıyorsun hatayı öyle yaparsan üzülen sen olursun hep. Olumsuz bir şey yazmadıysan ona rağmen ters yorum gelırse anlaman lazım karşı tarafta sıkıntı var. Üzme kendını böyle kişiler için. Çoğunluk reelde yaşadığı hayatın tersiyle burda unutma
Ben o durumu bizzat tasadim burda kadin fena bulasti ugrasti bi kac gun sonra esimle tartismistim senden cikardim hakkini helal et dedi bu durum baska ben mesela bi yere yorum yapmisim bi posta dusun o oyle degil soyle diye cahil muamelesi goruyorum anladin mi o zaman bende sorunu kendimde ariyorum tabiki
Bilgi olarak yanlış dediysen insanlık halı yanılırız düzeltir sorun yok onda. Ama fikrini belirtip yıne yorum yapılsa ver ağzının payını benım fıkrım de geç:⁠-⁠D kız çok hassassın galıba
Yani su ben hep empati yaparim burda da cevap verirken ben olsam napardim diye dusunup yazarim benim dogrum baskasinin yanlisi olabilir bi ayni durumu yasadigim bi posta bende yasadim soyle soyle oldu dedigimde hayir oyle degil soyle denildigi zaman ben kendimi cahil hissediyorum yani nasil anlatilir olgunlasmamis meyve gibi dusun daha olmamisim galiba diyorum benim yanlisim nerde diyorum kendimde sorun ariyorum agzinin payini verme konusunda konusma seviyesizlesmisse veremem dilim yetmez o kadarina :) bilmem hassas miyim acaba ben herkesle empati kurup yaklastigim icin etraftan da aynisini bekliyorum galiba
+1 oy
önce (241 puan) tarafından
Sanal gözüyle bakmıyorum bende sonuçta karşında bir insan var yani benim için önemli olmasa da üzülürüm bende. O yüzden anlıyorum seni ama buranın düzgün insanlarındansın boş insanlar kadar sevenin de çoktur bende Instagramdan çok el alışkanlığı buraya giriyorum. Muhatap olma en iyisi. yoksayılmak en büyük tepki bence 
O kisiler burda sorun cikardiklaei icin engellendiler canim o yuzden konusuyolar ama dedigin gibi bu da dedikodu giybet kul hakki bilmiyorum ya simdi dicem ki dunyaliga daldik hic ahireti dusunmuyoruz ondan rahat rahat dedikodu giybet yapiyoruz dicem yine biri gelip biz sen muslumansin diyecekler
önce (586 puan) tarafından
Ben de yazdım burdan gittikleri iyi olmuş diye
Ben görmedim söylediğin mevzuyu ama şöyle düşün bi adım geri çekilip baktığında asıl komik durumda onun olduğunu görüyorsun akılları bu kadarına yetiyo seni bilen zaten biliyordur.

Nuray arada bizde kaynıyoruz ama bende birine bişiy yazınca cvp vermeyince bozuluyorum açıkcası.

Bide tamamen meraktan kimler gitti ki
Yok benim cevap vermediğim kişiler hakikatten cevap verilmeye layık değiller. Kavgaya yer arıyorlar.
Doğrudur tabi görmediğimiz konular oluyo
+1 oy
önce (6,137 puan) tarafından
Yaaa boşversene kuzum boş beleş çok normal hayatında yüzüne dahi bakmayacağın insanlardır eminim ve burda gelip aslan kesiliyorlar evde sesleri çıkmıyor ne yapsınlar gelip burda senden benden ondan çıkarıyorlar iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar 
Abla biz niye boyleyiz ya :)
önce (6,137 puan) tarafından
Vallahi canım diyorum yaa salakliğimdan kim ağzıma etse de aynıyım yani ne bileyim içimde kin nefret kötülük yok Rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallah me diyelim kuzum ☺
Oyle ablacim haklisin
önce (2,864 puan) tarafından
Ah bacilar bacilar. O bende de var karşı taraf haksız da olsa kalbini kırdım mı diye içim içimi yer. İyi niyet iyidir her zaman da bazen beyni yoruyor. Rabbim kötü niyete düşürmesin ❤️
Amin canim amin :)
0 oy
O kişiler bana da geliyor üç kişi isim vermek istemiyorum. Hiç de cevap vermemeye çalış. O kişileri aklında tut bir şey paylaşırsa da yorum yapma. 
Inan aklimda tutacak kadar deger vermiyorum cevap vermeyince 1 isinize gelmeyene cevap vermiyosunuz diyolar 2 bak cevap bile veremiyo duyolar 3 baska postta yorumuma gelip nasilda susturdum agzinin payini verdim agzina bilmem ne yaptim diyolar zaten benim agzim oyle laf yapmaz cevap veremem versem de onlari susturacak kadar kendimi mi savunamam diyim seviyelerine mi dusmem diyim sen anla iste
önce (5,250 puan) tarafından
Nur ay a katılıyorum. Burada takıntılı insanlar var, iz iz takip edip saçmalayan. Kimseye takılmayın sessiz kalın.
Ay bir laf var edepli edebinden susar edepsiz  ben susturdum zanneder. Ben çok da iyi laf yaparım da hiç gerek yok.
Lafı herkes söyler ben onun seviyesine inip konuştum diye kendime kızar asıl bunu dert edinirim.
Ay yok ben ne o seviyeye dusmek isterim istesem de beceremem zaten :)
önce (7,473 puan) tarafından
Nuray kim onlar özelden bana yazar mısın rica etsem benle aynı kişiler mi merak ediyorum
Sen değilsin yâ hû gönlün rahat olsun
0 oy
önce (3,211 puan) tarafından
Canım burada sadece yorumlaşıyoruz, yüzünü görmedigin insanları dert etme, bazlari  gerçekten aşırı tuhaf o yüzden boşver. 
Canim inan ayni seyleri baska postlarda bende soyluyorum baskalarina ama insan ister istemez takiliyo insanlarin lisani cok agir hic kirilir mi uzulur mu belki o kendince haklidir demiyolar direk oyle degil soyle cok biliyosun soyle boyle tamam yanlisim olabilir de boyle mi yapmak gerek
önce (3,211 puan) tarafından
Ben şuna bagliyorum burada klavye de birine birşey yazmak çok kolay, eşlerine görümcelerine kayinvalidelerine birşey diyemiyorlar o yüzden yorumlarda saldırgan oluyorlar. Bende çok denk geldim kimse kötü yorum yapmamış post sahibi herkese atarlanmis. Aslında çok yanlış hakka giriyorlar.
Evet katiliyorum
0 oy
önce (1,544 puan) tarafından
Kuzum vallahi bende denk geldim posta öyle saçma yorumlar yapıyorlar ki iki kez birini uyardım Artık 
Bende uyariyorum ama anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demisler yani bi kere kendimi anlatmaya calisiyorum 2 kati baska seyler yaziyolar benim o kadar dilim yok malesef
0 oy
önce (1,798 puan) tarafından

O kişileri not al yorum yapma onlara :D

Baska yerden gelip satasiyolar canim
önce (1,798 puan) tarafından
Nerden gelip sataşıyorlar kız hiçmi işleri güçleri yok bunların
Yok demekki
0 oy
önce (542 puan) tarafından
Tatlı canını sıkmana değmez canım burda gerçekten güzel insanlarda var çürüklerde çürükleri kaale alma hiç❤️
Benzer postlar cok aciliyo bu aralar inan onlara bende aynen takilma diyodum ama insan ister istmeez etkileniyo ben mi yanlisim diyorum
Haklısın canım bende takılıyorum üzülme diye dedim. :)
Yani uzulmek degil de bilgisiz cahil ve kendini yetistirememis hissediyorum
O karşındaki insanın kendini yetiştirememesi
Ay yok estagfurullah
0 oy
önce (122,384 puan) tarafından

ohaaa seni benden baska lincleyenlermi var :O laan sen benimsin ama baskasina lincletmem seni

ikinci hulyosmu
Yoo huyla ablam asla kalbimi kircak bisey yapmadi bu zamana kadar Allah razı olsun ben raziyim o da olsun
ayni hulyadan bahsetmiyoruz galiba
Ayni hulya :)
hııımmm
0 oy
önce (3,479 puan) tarafından

Bu ara bende takıyorum özellikle evliligime kocama dil uzatiyorlar neymiş kocamın ahiretini yakmisim neymiş esime Allah sabır versin mis daha neler neler sun son zamanlarda yeni yürüyenler yapıyor bunu 

önce (1,854 puan) tarafından
Merve geçende ben demiştim sana kırdıysam özür dilerim bacım. Yanlış anladığını düşünmemiştim , kusura bakma
Estagfurullah canim bilmiyorumbelki senden de etkilendim dedigim gibi nickleri okumam burda sorun yasariz baska postta karsilasirsak kin gutmeyim dite okumuyorum nickleri sen temizlik konusubda uyariyosun beni onu mu diyosun
Evt cnm onu diyorum
Hayir hayir ben o zaman sana da dedim senin soylediklerin beni dusundugun icin Allah razı asla kirimadim aksine mutlu oldum cok dua ettim sana
Allah senden de razı olsun cnm ❤️
0 oy
önce (2,822 puan) tarafından
O kişileri aklında tut canım belırle ben senın nasıl biri olduğunu biliorum senıde çok severım.. Geçende bana biri denk geldi kadın bana beddua etti yanı çok şaşırdım bu kadar kolaymı beddua etmek o yüzden herkesi kendimiz gibi sanıyoruz o yüzden de üzülüyoruz.. Hesabı falanda sakın silme tut aklında nicklerı yada not al cvp dahi verme 
Ay Allah razı olsun canim bende seni allahicin cok seviyorum bilmiyorum ya ben kendimde cok sorun ariyorum ben nerde yanlisim daha olmamisim ham kalmisim gibi geliyo
Yok canım hiç öyle düşünme bence herkes bizim gibi olmayabılıyor bu gerçek hayattada böyle burdada aynı kalp kırmak Kabe yıkmakla aynı olduğunu bılseler kimsenin kalbını kırmamaya özen göstermenin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olurlardı
Hih ben bunu soyledigimde bi musluman swnsin zaten demislerdi
Boşver balım biz doğrudan şaşmayalım doğru birdir zaten yanlısı savunanla münakaşaya bile girme ne yapsan boş çünkü
Aynen oyle canim
0 oy
önce (3,787 puan) tarafından
Üzülme mervos üzülmeye değer mi yüzlerini bile görmedigin insanlar için he de geç ya 
Ya sorun su ki ben kendimde sorun ariyorum aaa beni linclediler deyip uzulmuyorum ben nerde yanliaim diye kendimi sorguluyorum
Limonlukek biliyor geçen yaşadığımızı :)
Noldu ki :)
önce (3,787 puan) tarafından
Aman bırak hiç kaos kaldiramam ya :D
Ay valla bende aslinda
0 oy
önce (2,167 puan) tarafından
Yok ben senin postlarını da okuyorum yorumlarına da denk gelirim hiç kötü hatırlamam. Ama şöyle ki bazı insanlar var evet. Hele birkaç gündür biri dikkatimi çekiyo ki tam kıl. Ama asla takılma yani boşver iyi niyetli insanlar olduğu kadar bozuk niyetlilerde olur illa ki
Ben sorunu kendimde ariyorum mesela bi konuda post actin bende benzer seyler yasadim ya da bilgim var konuyla ilgili sana cavap yazdim biri cikiyo o oyle degil soyle boyle cahil muamelesi yapiyo ben tekrar yazdigimi okuyorum benim fikrimce dogru yasadigima gore dogu bilgime gore dogru bazi durumlar kisiden kisiye farklilik gostere bilir ama lisani cok agir bazi kisilerin ben kendimi yalanci cahil hatta olgunlasmamis bilgisiz hissediyorum soruni kendimde ariyorum sonra baska biri geliyo brni savunurca konusuyo bunu cok yasiyorum bu aralar
Hiç cahil bilgisiz olduğunu düşünmüyorum sen de kendini öyle düşünme. Konularda zıtlık yapmak bazı insanların huyunda suyunda var doğru ya da yanlış gerçekten :) ve herkes aynı düşünmek zorunda değil tabiki ama zıt fikrini ağır dille anlatmak kırıcı ve karşıdakinin olgunlaşmamışlığı
Hih sen anladin beni bilmiyorum ya icim huzursuz
Hiç huzursuz olma aman değmez :)
0 oy
önce (1,035 puan) tarafından
Kim ulan onlar çıksın ortaya
Isim olarak bilmiyorum xanim inan aklimda tutmuyorum
Amaaannn boşver gülüm hayatında daha mühim şeyler varken sanal alemdeki asalaklar için üzülmeye değmez.
Canim inan ben burda cok vakit gecirmiyorum bak cat kapi cik gel evim hep derli toplu temizdir sabahtan yemeklerim pismis olur cocugumla saatlerce oyun oynarim ibadet ederim esimle ilgilenirim buzlugum da hep pogaca borek manti iclikofte olur bu kadar seyle mesgul olan bi insan burda ne kadar vakit gecirebilirki bi aabah uyaninca giriyorum bi de cocugu uyuturken oglen ve aksam toplasan 1 saat yani takilmam aslinda ama insan dusunuyo ben yanlis miyim acaba diye
İnsanlara göre değil kendine göre doğrunu yanlışını sorgula ;)
Hmm hic bu acidan dusunmedim :)
0 oy
önce (185 puan) tarafından
Boşver kuzum elma veren ağaç taşlanır 

Şuan kimi tanisam İslam karşıtı olmuş kişiler Allah hidayet versin onlara sen takılma i.... Urur kervan yürür derler 
Canim benim sorunumun islamiyetle alakasi yok
Aslında demek istediğimi anlamissindir genelde bu tarz konularda yada postlarda hemen bir atak kötü yorum hani sende o tarzda sorular paylasiyosunya ona istinaden dedim bide burda 4 senedir uyuyeyim bakma eski hesabımı yanlisikla kaybettim yeni hesabim bu ,bu ara bayadir dikkatimi cekiyo değişik bir tayfa var çözemedim bı turlu
Anladim canim seni dikkat cekmissin goze batmissin diyosun belki de olabilir
Kesinlikle böyle :))
0 oy
önce (717 puan) tarafından
Çok haklısın benimde başıma geldi buraya girme amacımız dertleşmek sohbet etmek bilgi alışveriş ı yapmak dert dinlemek yardımcı olmak iken burda insanı tersleyen tipler var. Bir keresinde meme sonlandırma diye bir post açmıştım birisi resmen gelip beni azarlamış yorumda bende senin gibi olmuştum acaba yanlış bişey mi dedim diye postumu çıkıp geri okumuştum oysaki sadece soru sormuştum yardım istemistim. Keşke böyle insanları engelleme gibi bişey olsa da postlarimizi göremese 
Bencede ya keske bursya engelleme gelse
0 oy
önce (20,207 puan) tarafından
Burda öyle boş insanlarda var diye gitme onlar gitsin yaaaa
Gitmiyolar aysegul napalim
önce (20,207 puan) tarafından
İnadına sende gitme muhattap olma ya boşver takılma deli onlar deliii evde kocaya gık diyemeyen tüm sinirini buraya kusan bi avuç insan işte :))
Gulum sorun ne biliyo musun ben kendimde sorun ariyorum ben cahil miyim bilgisiz miyim insanlsri yanlis mi yonlendiriyorum ya da lisanim mi bozuk ben nerde hataliyim diye kebdimi sorguluyorum bak dusun sen bi post actim ben daha once yasadigim ya da bildigim bi konuysa yazarim yoksa yazmam bile yazdim diyelim biri geliyo o oyle degil boyle diye saydirmaya basliyo ben geri donup bakiyorum cevabima ne demisim nerde yanlis yazmisim diye bana yine dogru geliyo sonra baska biri cikiyo hop beni savunuyo ne dedi kadin su bu yani herkes ayni seyi yasamayabilir ayni sekilde dusunmeyebilir sen biseyden rahatsiz olursun ben olmam gibi gibi sonra dusunuyorum yok yok sen daha olgunlasmamissin cahilsin diyorum ya da bos yapip yanlis yonlendiriyosun dilini de tutamitosun diyorum hani bi meyve dusun oglun guzel tatli hali degilimde ya olgunlasmamisim ya da curumusum bile
0 oy
önce (7,473 puan) tarafından

Bir kaç gündür bende aynı şeyleri yaşıyorum ortada tartışacak bir konu yok gelip saçma sapan yorumlar yazıyor özelden derdin ne diyince de yalakalık bilmemm ne saçma sapan konuşuyor onlara anladığı dilden konuşacaksın kibar olayım kalp kirmiyim dersen daha çok üstüne geliyor surda bir kaç kişi var bakınca insan gibi gözüken ama iğrenç derecede fesat ve kıskanç onlara dikkat et benim aklımda hepsi post açarsın çekemez yorum yaparsın çekemez psikolojik baskıyla gider diye uğraşıyor senide biliyoruz mervoş boşver kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor eninde sonunda <3

Bilmiyorum hayatim ben kendimi cok sorguladım dedihim gibi ondan icim rahat etmedi
0 oy
önce (1,462 puan) tarafından
Sana yapılan değişik bir algıydı ya hatırlıyorum bende savunmuştum seni, sen naifsin o yüzden cevap vermiyorsun ama burda gerçekten kendini b,ok zannedenler var biri bişey yazsa da kinimi kussam tarzindalar Allah ıslah etsin ne diyelim cokndenj geliyorum bilindik kişiler zaten 
Senin savundugun konu seyde kayinbabasi misafir gelmis sifon cekmiyomus cimrilikten bende 2 gun daha idare ediver kapagi kapat sifona bas zir bisey degil sevebi buyuk dedim post sahibi defol demisti baska biri daha gelip gercekten defol merve bi musluman sensin zatrn demişti o zaman nur du galiba o da ssvunmustu Allah razı olsun sende savunmustun bak olayi sen hatirladin biri buydu ben krndimi acikladikca daha cok soylendiler en son napiyim sustum
önce (1,462 puan) tarafından
Aynen gereksiz algı yaratanlar var başka bir postta kadınla erkek arasındaki yaş farkı mevzusu çocuk istismarı falan denildi başka bir kız da günah idlemesindense evlenmesi daha iyi dedi ay kıza bı yüklendiler yok dini yorum istemiyolarmis böyle yazdılar şok oldum
Kiz hakli ziha yapmaktan sa evlensinler kizinda rizasi varsa ben burayi anlamoyorum cok farkli zihniyetler var ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde Ebruyaa (596 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 369 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hilal44 (249 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,428 cevap