+1 oy
813 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,470 puan) tarafından
Hanimlar hayirli aksamlar nasilsiniz benim acikcasi biraz canim sikkin burayi ciddiye almam aslinda ama ister istemez insan etkileniyo yani bu zamana kadar tasamadigim bi durumdu cunku kizlar ben uzun zamandir burdayim 3 seneyi gecti bu ikinci hesabim iyi kotu taniyanlar vardir eskiler bilir kimseye satasmam bos muhabbet yapmam kimseyle derdim olmaz ama son zamanlarda bisey yaziyorum hemen mudahale ediliyo ya cevabima baska biri cevap yapiyo ya post sahibi tersliyo akli selim yazdigimi tekrar okuyorum yanlis bisey mi soyledim acaba diye yok bence yanlis bisey yazmamisim ki beni de savunmaya gelenler oluyo kadin ne demis diye ben yanilsam digerleri niye savunuyo o zaman bi gurup kisiler var nicklwrini sorsaniz bilmem tanidiklar disinda kimsenin nickini aklimda tutamam isim hafizam da zayiftir bu kisiler ya gelip tersleniyolar ben olumlu yazmisim sakin guzel dille kadin geliyo ters ters konusuyo hakaretde duydum dinime kadar dil uzatildi yani sıkılmaya basladim bu durumdan hesabi kapatip gidesim var 3 5 tanidik sevdigim kisiler var biraz sohbet ediyoruz dini bilgiler paylasiyoruz soruyorum takildigim yerde onun icin burdayim ben sosyal medyam da yok sikilinca elim hemen buraya gidiyo 

26 Cevaplar

0 oy
önce (1,108 puan) tarafından
Bazı kitle var Ukrayna ordusu gibi hep bir savunma e diğer bir kitle ise kimi görse Rusya ordusu gibi saldırgan öyle çirkef mutaaab olmamakda  fayda var.  Sağlikli günler 
önce (10,470 puan) tarafından
Haklisin canim teşekkürler
-Reklam-
0 oy
önce (50,771 puan) tarafından
amann takma canim var evde sesi çıkmayıp burda ahkam kesenler
Haklisin abla sende
0 oy
önce (1,834 puan) tarafından
Bende yaklaşık 4 buçuk yıldır burdayım 3. Hesabım şuan o kadar değişik insanlar var ki burda ağzım açık kalıyor 2 günde popüler olmaya çalışan mi dersin . Kendini ön plana atmaya çalışan mi dersin . Kocam da kocam diye post açanlar mi dersin çok tuhaflar . 
Amac ne acaba
0 oy
önce (62 puan) tarafından
Bence hiç üzülüp de canını sıkma değmez. 

Klavye arkasından boş boş ne konuşup da insanlarin canını sıksak diye düşünüyor bazı insanlar. Hiç umursama, bende denk geliyorum bazen, azarliyorlar, saçma spsan cevaplar kalp kırmak kolay geliyor bazilarina. 

Kendi mutsuz hayatlarinin stresini burada ki mutlu insanlardan çıkarıyorlar. (Herkes için söylemiyorum)
Haklisin canim
0 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Gitme mervis <3

Seviyorum kız seni <3

Evet burda çok bilmiş ve boş insan var boşver onları ver ağzının payını geç takma kafana bazen birilerini takıyor kafaya birini sarıyor bir ara bana da takmışlardi ameliyat olunca beni küçümseyen oldu sürekli dile getirme vs diye yada kaynanan haklı abartıyorsun diye sürekli laf satasmasi yapan çoktu ver ağzının payını öylesininn boşver 8-)

Ayyy Allah razı olsun canim bende seni seviyorum Allah icin yok gitmek istemiyorum zatrn de bunaldim biraz aguz payi veremrm brn canim ya o kadar dilim yok verdigim cevap karsidakibd gecmezse susup kaliyorum ne dersem diyim anlamayacak diyorum
önce (2,385 puan) tarafından
Boşver kız üzülmeye değmez ♥️
0 oy
önce (3,056 puan) tarafından
Bu yüzden post açmıyorum uzun zamndir hemn asip kesiyorlar 
Aaa evet canim nickini gorunce animsadin seni

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde Ebruyaa (596 puan) tarafından soruldu
0 oy