0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Amacım kimse kötü olması değil ben doğum yaptım eşim yanımda olmadı eltimi yanıma koydu o ilgilenir gibi oldu neyse hâla kinim gecmiyor zaten o zor günleri kendim atlatisim vs ailem ilgilendi benimle şimdi bunun teyzesinin kızı doğum yaptı enfeksiyon kapmış onun için tedirgin oluyor kuzenini arıyor geçmiş olsun nasıl oldun diye siz olsanız ne tepki verirdiniz amacım kuzeni değil eşimin tepkisi 

4 Cevaplar

0 oy
(6,520 puan) tarafından

Sen dogum yaparken hastanede degilmiydi esin

tarafından
Geldi hayır durmadı ailem bu adamdan ayrıl dedi babamda kinlendi ama o yaptığının farkında hâla değil benim kinim gecmiyor
(6,520 puan) tarafından
Geçmez tabiki . En hassas zamanindasin
tarafından
Ben doğum yapalı bir sene oldu ama unutmam
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Doğum esnasında yanlız mi idin
tarafından
Evet ben sezaryene kendim girdim o ise gitmişti anı doğum gelişti abisi attı imzayı
(523 puan) tarafından
İşten izin alıp gelmedi mi yani yanınıza sana değerli hissettirmiyor mu
tarafından
İzin aldı geldi de kavga ettik sürekli
(523 puan) tarafından
Özel bir günde aileniz büyüyor Ken siz niye kavga ediyorsunuz ki saygı yok bence düşünce darlığı kendini haklı çıkarma çabası eşin tamamen oturup konuşma ile düzelecek biri gibi değil saygı yok destek alın toparlayin ailenizi böle nasıl çocuk büyütecek sin kendini heba ediyorsun cnm
0 oy
(726 puan) tarafından
Arkadaş bu erkek milletinin akrabaları ne kıymetli ya evlendikleri kişileri ne olarak görüyorlar acaba 
tarafından
Evet ya kardeşi de kıymetli
(726 puan) tarafından
Ben 20 de evlendim  1 yıl sonra kuzeni evlendi kız 30 a yakın evlendi ne ara büyüdü ya falan işte sanki küçükmüş ezilirmiş gibi konuşmalar bunların hepsi aynı model
tarafından
Ahahh aman tepki vermedim buraya yazdım
0 oy
(1,995 puan) tarafından
Seni çok iyi anladım eşin yanında olsaydı buna takılcak bir insan değilsindir tabikide. Eşin ne olursa olsun orda durması gerekiyordu. İnsan çocuğunu hiçmi merak etmez karısını nasıl bırakır gider aklım almıyor. Ben olsaydım şimdimi aklına geldik bu zamana kadar nerdeysen git orda kal derdim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 375 göst.
22 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Mmmm (43 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 449 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gulpembe91 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.