0 oy
167 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (2 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında ve ek gıdaya geçeli uzun zaman oldu oğlum her türlü hersey yiyo yemek yiyo çorba iciyo ama karnı doysa bile pirinc unu mamasindan vazgeçmiyor en çok da geceleri sürekli istiyo veriyorum gözü kapalı içip yatiyo ne.yapmam.lazim hala içmesi normal mi kötü mü yorum yapabilir.misiniz.hanimlar 

12 Cevaplar

0 oy
önce (12,045 puan) tarafından
Pirinc ununun faydasi yok aksine zarari var. Boş bisey yani keske bastan beri hic vermeseydin. Çok sulu yap ver biraksin artik
Kiz mamayi zaten vermissin ya pirinc unu neden verdin. Az bisey koy gerisini suylq hazirla. Sutunde faydasi yokki zaten veresin
önce (2 puan) tarafından
Aptamil mama veriyodum sonra pirinç unu bebekken yararlı un.sonucta dediler bu zmna kadar verdim şimdi de birakmiyo karnı doysa bile görmen lazım neler yaptık bıraktırmak için
önce (2 puan) tarafından
Şekerli su ver dediler kıyamadım çünkü şekerli su çocuğu ne yapar mahveder
Kiz sekerli su kotude un iyimi Allahaskina. Kof kilo Allahaskina. Unu sulandir ver ne faydasi var çocuga
önce (7,595 puan) tarafından
Una iyi diyen hangi kafayı yaşıyor acaba
-Reklam-
0 oy
önce (5,983 puan) tarafından

Sut içse onun yerine mesela . Iciyormu

önce (2 puan) tarafından
Süt ishal yapıyo cnm cici bebe de bir iciyo iki iciyo sonra istemiyo pirinç unu olmayınca agliyo susmuyo ama karnı doyuyo herşeyle.
önce (5,983 puan) tarafından
Bir şekilde kandırmaya çalış bence .
0 oy
önce (10,440 puan) tarafından
Ben olsam birakirdim ya koca cocuk olmuş artık 
0 oy
önce (2,166 puan) tarafından
Bence herşeyin fazlası zarar normal süt bile sürekli içse oda zararlı olur. Yavaş yavaş bıraktırınn istediği kadar ağlasın bir ağlar iki ağlar sonra alışır merak etmeyin 
0 oy
önce (10,938 puan) tarafından
gece beslenmesine ihtiyacı yok, memeden nurlar gibi bırakman lazım. süt deneyebilirsin aşırıya kaçmadan 
önce (2 puan) tarafından
Gece 3-4 kere kalkiyo anne mama diye agliyo susmuyo verince içiyo uyuyo tek problemim gece
önce (10,938 puan) tarafından
işte alışkanlık olmuş, gece meme emmesi gibi. benim de kız 16 aylık keseceğim gece memeden.

bana denilen tavsiye edilen yani, o uyku aralarda biraz eş desteği lazım meme ya da mamanın gelmediğini anladığında ağlayacak ama gelmediğini farkedince vazgeçeçek. belki 3 belki 1 hafta sonra bırakır.
dediğim gibi ha meme ha mama. 2.5 yaşındaki çocuğun gece beslenmesine ihtiyacı yok. üstelik dişlerini de çürütür
0 oy
önce (1,854 puan) tarafından
Bacım gerçekten gel ağlayalımmm. Bıktım. 3 yaş oldular ikiz çocuklarım. Meme reddi oldu biri 3.5 aylıkken. 1 ay sonrada mama reddi. Kaç doktora getirdim hepsi aynı .mama değiştirmekten bi hal olduk. Sonra kaşık maması dediler olmadı kavanoz dediler oda olmadı. Çocuk açlıktan kırıldı. Zaten o sıra hep bana büyükler diyordu. Pirinç unu yapalım (küçük dye suyla) mecbur başladık. Çocuğun en azından karnı doydu. Artık doktor mazur gördü. Ek gıdaya geçirecek durumda değildi oğlum. Öyle böyle derken de bıraktıramıyorum. Azaltılıyım dediğim gece biberon sayısını artırıyor. Parçalanırcasına ağlıyor geceleri.bi çözüm bulursun inşAllah da bende denerim
0 oy
önce (5,356 puan) tarafından
Artık büyümüş maşallah yemeğinide yediğine göre bence hiç gerek yok onun yerine yoğurt pekmez karıştır ver yada meyve 
0 oy
önce (1,034 puan) tarafından
Sanırım tadı tatlı diye içmek istiyor 
0 oy
önce (257 puan) tarafından
Kilo yapan boş bir gıda. Hiç bir besleyiciligi yok. Haftada bir versen belki ama her gece boşuna midesi şişiyor. Maşallah yiyorsa hiç gereği yok. Hele gece beslenmesine hiç gerek yok akşam yemeği bile yeterli 
0 oy
önce (7,438 puan) tarafından
Kefir ver canım ya ev yoğurdunu ayran yap öyle ver en azından faydalı birşey içmiş olur 
0 oy
önce (833 puan) tarafından
Ahh canım benim de oğlum 2 buçuk yaşında benimki de süt bağımlısı. Sütten 1 buçuk yaşında kestim sabaha kadar emzik yapıyordu beni çünkü. O ara da süt verdim daha küçük acıkır dediler bana. Öyle böyle derken 2 buçuk yaşında hala geceleri uyanıp süt diye ağlar vermesem uyumaz su veririm içmez. Ben de bıraktırmak istiyorum martta doğumum var Allah izin verirse o zaman ikisine bir kalkamam diyorum.benikmki de maşallah iyi yer akşam yemeğini yemekten sonra meyvesini ya da çerezi ne varsa yatmadan önce de süt içiyor ama gece hala uyanır. Kafaya koydum ortalığı yıksa da vermicem artık inşallah başarırız bize de yazık gece deliksiz uyuyamıyoruz 
önce (2 puan) tarafından
Gece 3-4 kere kalkiyo mama diye agliyo ne versem içiyo ama süt versem ishal yapıyo başka şey versem gece kusuyo pirinç unu doktora sordum sağlıklı besin ürünlerinden en önde gideni dedi yemese içmese anlicam ama
önce (833 puan) tarafından
Gece kustuğuna göre aç olmuyor. Doktor pirinç unu için mi sağlıklı besin dedi anlamadım orasını. Ben ek Gıdaya geçerken birkaç defa oğluma vermiştim sonra bıraktım besleyiciligi yok diye
0 oy
önce (7,595 puan) tarafından
Kilosunu merak ettim yanlış anlamazsan fazla kilo yapar böyle gider obezite bebeklikten başlıyor artık. Allah yardımcın olsun alışkanlığı bırakması zor oluyor bebeklerin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 260 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 224 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gazel 25 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 243 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,508 soru

12,088,982 cevap

36,380 kullanıcı

...