0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1,195 puan) tarafından
Allahın belası bugün kavga ettik o esnada airfreyin sepetini kırdi bile isteye...Yıllarca ondan istedim almamıstı kendim gecen sene ise girdigimde  maasımin yarısını verip almıstm üzüle üzüle.Aklıma geldikce öldüresim geliyor onu ..Siz olsanız ne yapardiniz nasıl sakin kalabilecgim akıl verin.

13 Cevaplar

+1 oy
(523 puan) tarafından
Canm geçmiş olsun dünya malı için üzülme olur gider yenisi alınır fakat zaten ev müşterek yuva degilmi eşinin de malı bir yandan sen ben deme eminim eşinde üzgün kavga sebebi ne ise onu yoluna koyun siz geçmiş olsun 
(1,195 puan) tarafından
Inanki hic uzgün degil bana almaya layık bile görmedi o kadar heveslendim istedim ilk maasımla kostur kostur aldim mesele dünya mali olmasi degil ki.
(523 puan) tarafından
Şimdi eşin değer vermemis sen üzül diye yapmış ama telafisi olur unutulur kendini doldurma öfken yatış sin rahatla unutmaya calis
-Reklam-
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Barışınca yenisini eşine aldırırsın

Üzme kendini
(2,182 puan) tarafından
Katılıyorum.
(1,195 puan) tarafından
Bunu bile almadi ki yenisini alsın..
(2,084 puan) tarafından
Kendi kırdı ya alır bence
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Ya sabır çek kardeşim ama eşin neden bunu yaptı sizi ne bu duruma düşürdü ki 
(3,454 puan) tarafından
İşey yaramıyor ki
(2,300 puan) tarafından
Sende mi yaramadi
(3,454 puan) tarafından
Yok bende bişey olunca cekşyom da işey yaramıyor
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Mala zarar vermiş boşver. Önemli olan sana zarar vermesin.
0 oy
(5,552 puan) tarafından
Bence eşyayı köşeye bırak önemli olan kavganızın sebebi ve düzelte bilme durumu eşya alınır da kırılır da bozulur da 

Tamam hevesle almışsın ama önemli olan şuan o eşya değil 
0 oy
(498 puan) tarafından
Onun senin aldığın bir şey kırmadı değilde olay kavgada biseyi kirarrak tepkisini göstermesi çok yanlış buraya eğer kavga ederken eşim bir eşyayı fırlattı kırdı deseydin sana destek yağardı bence eşin bu davranışını bırakılmalı sonra alışkanlık olur çocukta olursa bu davranış içinde büyümesi çok yanlış benim babamda aynılarını yapardı çok korkardım 
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Cok kotu olmus canım. Benim ablamın aldıgı mp3 ümü kırmıstı en az 10 senelikti içinde sarkılarım vardı anılarım vardı. Kulaklıgını koparmıstım o da misilleme yapmıs görünce çıldırmıs ağzıma gelen küfürleri sayıp kapatmıstım telefonu yüzüne. Sonra bana bi daha aldı mp3 ama bozuldu gitti hemen ve adam akıllı dinlemedim bile. Ona cok sınırlenmıstım. Bi süre sonra alır geri merak etme. 
0 oy
(11,571 puan) tarafından
önce o airfryerı kafasına atardım sonra da onun sevdiği bir eşyasını kırardım
0 oy
(517 puan) tarafından
sepeti satılılıyor barışınca aldır bu kadar da depresyona sokma kendini amannn 
0 oy
(221 puan) tarafından
Hangi marka ve modeldi 
0 oy
(2,517 puan) tarafından
Eski eşim aldığım herşeyi kirardi burada kadın çok kırılmış çünkü onun için emek vermiş hoşlanmış biraz yatisinca yenisini aldır basının etini ye sakın kendin tamir etmeye kalkma biraz sürat yap bir daha cesaret edemesin saygısız 
0 oy
(1,214 puan) tarafından
Vala bende olsam cinet gecirim  aldır mutlaka geri benim de daha yeni koltuk örtüsü almıştım paramı o kadar toplmistim kızım hepsini makasla kesti dün oturdum ağladım 
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Valla kavga ederken biseyi kirip dokuyosa ha bana vurmuş ha onu firlatmis benim icin ayni sey. Ne yani ne oluyo kime bu artistlik sana vurmadim bak sinirimi bundan çıkarıyorum mu diyolar nedir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
11 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 409 göst.
18 Ağustos 2024 Aile kategorisinde 3mhnads (2,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
30 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 398 göst.