0 oy
107 göst.
Aile kategorisinde (2,513 puan) tarafından

Kızlar çok yorgunum vücudum yorgun gönlüm yorgun ileriyi düşünüyorum ağlıyorum eşimle de tartistik araba yüzünden Corolla istiyormus bende jeep kavga bundan çıktı bagristik çocuklar da vardı .Çocuklara yetemedigimi düşünüyorum artık  sürekli telefona sardılar kızım kavga etmeyin barışın diyor içim koptu şimdi çorba yaptım onlara yemeklerini hazır ettim uyuyunca dinleniyor insan niye bukadar tahammlusuzm dedim kotlukta uyuyaklmisim çocuklar ikidebir uyuma anne diyor ağladım ağladım uyku bastırdı al işte şimdide onlar uyudu ağlıyorum yarın ise gidicem gözlerim sisicek kesin :( 

Hayat çok zor insanlar zor isyerindekilere mi kafa yorayim kendi hayatima mi sorumluluklarima mi gündüz bir dk durmadilar kızlarım fitigim coştu evde ***** gezdim surekli ayaklarına hizmet gönlümde yorgun olunca hiç oyun oynayamiyorm hiç onlarda telefon sürekli çok vicdanım sızlıyor  herşey bukadar zor olmak zorunda mı işten de skldim evde zor 

Ailemden insanalrdan az anlayış bekliyorum yargılama beklemiyorum kötü insan değilim ne var suyuma gitseler hassas kalbim kırılıyor 

He benimkine dedim ki sen bı isi halledemezsin beceriksiszsin iletişim kuramazsin insanlarla dedim sonra da arabalara bakıyor benim istediğim 

5 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Yap bi kahve çık balkona uzun uzun düşün dünya malı bir araba senden değerli mi kendini sev çocukların nasılsa seviyor seni onların yanında ağlama annem aciz kalıbı kalmasın sen çalışan ayakları üzerinde duran bir kadınsın bence biraz silkelen kendine gel cnm sen annesin oyunda oynarsın zaman da yaratırsınız ama sen iyi ol ki iyi davranışlar sergileye bilesin 
(2,513 puan) tarafından
Yaptım yaptım sigara da yaktım çorba yaparken de ağladım .Bende dedim eşime dünya malı niye kiriyorsun tmm karicim diye bu evde reisim benm sözüm geçer diyor ben itici konuştuğum için öyle demiş .Zaten diyolar ağlama anne diye aramıza giriyorlar eşimle :( evet iyi olmadıkca davranislarim da iyi olmuyor sorumluluğum çok küçük kızım hastaydı bir haftadır kendine zor getirdim yedirdim icirdim kreşe gitmiyor büyük gidecek benmki nöbetten cikicak aklım onda kahvaltı 7de hazırlanan uyanınca yese soğuk olur eşin uyursa diye korkuyorum yani herşeyi düşünüyorum
(523 puan) tarafından
Ah cnm benim hastalık sağlık yeme içme hepsi sende doluyorsun doluyorsun günde on dakka markete gitsen kapıda iki komşu ile sohbet etsen oh diyip ev işi yapmasan yemek derdin olmasa az kafan rahat olur kendine zaman ayiramiyorsun cnm stres oluyon bide
(2,513 puan) tarafından
Hemde nasl komşu da yılki adam akıllı kime dert yancan ya ev yapımı ürün satan kadın var beni çağırıyor dükkana gel sohbet edelim diye eczaneye ilaç almaya gttim kadın herzmn bekleriz cayimizi yemeğimizi diyor gittiğim yerlerde de sevilirim ama kimseyle görüşmek kuzenlerim bile toplanıyor ya bide beni çağırın bunaldım
Evet cnm bunlar yetmiyor antoboytik veriliecek ben nye takip ediyorum meyvesuyu sıkıp içine bıldırcın katıyorum biraz da o takip etsin istiyorum iki dk dagitiyolar eve gelesim gelmiyor bu bebeler zor diyor bana
-Reklam-
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Bi araba yuzunden ksvga etmemissiniz siz sen tahammulsuz degilsin sen dolmussun sen yorgundun patlayan taraf sen oldugun icinde cocuklar sana kiziyolar sen patlamasan boyle olmatacakti diyolar imksnin varsa isi birak derim dinen calisma yukumlulugun yok maddi olarak da gecinebilirseniz kendini bu kadar paralamana gerek yok esin destek olmuyo mi sana ev isleri cocuk konusunda 
(2,513 puan) tarafından
15 yıl oldu emekliligime az kaldı erkeklere güvenemem
Evet doldum arabayı erken sattın düşünmedin beni kendin otobüsle gidiyorsun babamda da yok tamir de dedim bı laf dedirtmiyor kendine.. çocuklar üzülüyor babamızın dediği araba olsun diyolar mm essek gibi baksın cikiyim diyorum evde sinir eder beni evi yaptırmak istiyorum ılımlı kocam yok nolcak diyen kocam var
Oluyor da yetmiyor yetmiyor evi süpürüyor temizliyor mutfağı topluyor tavuk yapıp salata yapıyor şunu yap desem de kaçmaz ama yetmiyor çünkü ev işi çok teferruatlı anne olarak kadın oalrak ince detaylar bende banyo yu her girdigidme yıkıyorum günde iki kez lavaboda artıklar görmek istemiyorum kızlar üstünü çıkartıyor yere atıyor benim kızlarım da çok dağınık simsriyolsr bilerek etrafi yıkıp geçiriyorlar corbayla oynuyolar yere meyvesuyu dokuyolar simiti ısırarak geliyolar çok yoruyolad çok
(687 puan) tarafından
Sorumluluk vermişsiniz ki kızlara sürekli telefonla oynarlasa olacağı bu alın telefonları elinden
0 oy
(11,659 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.etrafimizdaki herkes herşeye tahamul etmeye mecburmusuz gibi düşünüyor.kimse birşeye tahamul etmiyor istediği gibi yaşıyor sana gelince nutuk atıyor ben boyleydim diye.degildiniz ,bana gelince böyle oldunuz diye bagirasi geliyor insanin
(2,513 puan) tarafından
Ay evet ya evet ne güzel ozetlemissiniz bu gözyaşlarımın hesabını melekler sorsun ben anneme bile tahammül edemiyorum kadın tavır yaoiyor kaldiramiyorum iş yerindekileri mi kaldirayin ogretmenelri mi güçlü mu durayım kendi özeline mk dikkat edeym
(11,659 puan) tarafından
Benim dayanacak gücüm kalmadı.
(2,513 puan) tarafından
Benimde herşeyi duusnmekten beynim ağrıyor omuzum tutuldu aglamakta n siserse sissin gözlerim banane tükendim artık evi idare et kocayı idare et anneni babanı idare et işyerini çok çok iidare et fesatlari idare et güçlü dur aman fırsat verme evini düzene sok evimde pok gibi
(11,659 puan) tarafından
Hiç bir şey düzene girmiyor.biz yaptıkça bunu bizim görevimiz saniyorlar
(2,513 puan) tarafından
Öyle evi ayarlayalım desem oda suç badana olcak yapialcaklar var yok bazı adamlar laftan anlar pisar yok kaderim yok
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Kadınlar duygusal
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Güzel kadınlarım bu msjim size bak ağladım zirladim dünyam yikilmjs gibi davrandım ama noldu toparladım hemen :))))) oyuzden takmiyoruz ağlayıp boşalıp rahatlıyoruz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mrv37 (3,577 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
0 oy
9 cevap 205 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.

405,630 soru

12,153,453 cevap