0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (741 puan) tarafından

Bir arkadaşım vardı suan itibariyle yok kendini hep bişey sanıyor havasındaydı. Bir konu yaşandı benim demediğim şeyi öyle sen dedin biliyorum diye tartısma yasadik konuda marketti. Bir tane market acilacak büyük bir yer cok iyi olacak acilmasi dedim oda dediki uygun bir yer arıyodun gidersin işte siz burdan ne anlıyosunuz ? Uygun bir yer ? Sen kimsin ya dedm bende buna sen gitmicekmisin dedim giderim diyo okey dedim uygun bir yer demen cok sacma dedim uygun yer mi var dedim beni dğşük gösteriyo aklı sira. Sonra ben bir söz paylaştim buda üstüne alıbmıs yarasi var gocunuyo sonra numarimi silmiş hastabeye gidickdk diye konştk sonra hala numaram silinik dedm bu ne höyle hem konusuyosun hem numaram silinmiş diyo bana senin sacma psikolinle ugrasama falan ben hiç bişi demedim sinir olsum cunku sen bilirsib dedim sildim numarasını kendibi ne sanıyosa  siz olsanız napardıniz haklımıyım

4 Cevaplar

0 oy
önce (225 puan) tarafından
Cevizin kabuğunu doldurmayack bir konu ya
-Reklam-
0 oy
önce (2,056 puan) tarafından
Yani o an nasil.soyledi bilmiyorum ama biraz abartmissiniz sanki ikinizde. Belkide kotu niyetle soylemedi o an, fazla mi alinganlik uaptin acaba bilemedim. Zaten hayir gelmezmis arkadasliginizdan gibi meselelere bakilirsa, hayirlisi olsun hakkinizda
0 oy
önce (16,529 puan) tarafından
Ben bir söz paylaştım üstüne alındı diyorsun ya o sözün ne olduğunu ve arkadaşına ima taşıyıp taşımadığı bilmeden kimse objektif yorum yapamaz ki muhtemelen taşıyordu.
0 oy
önce (886 puan) tarafından
Ne söylediğinden çok nasıl soyledigindır seni anlamlı kılan. 

Sen ne paylaştın ki üstüne alındı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
12 cevap 567 göst.
19 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.