0 oy
315 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,964 puan) tarafından

Evet kizlar hiç unutmadığınız çok mutlu olduğunuz bir an?

Benim cevabım klasik olcak ama

Ben bekarligimdada öyle büyük bir mutluluk yaşamadım babamın vefatından sonra onun altında ezilmiş gibiydim 

4 çocuğum var  hepsinde çok mutluydum ama ilk bebeğimi kucagima aldığım an var ya çok ama çok farklı hem çok mutluydum hem çok korkmuştum 18 yaşında aldm ahh, o doğum sancısı o doğumhane yani ne blm damdan düşer gibi olmuştum çok zordu. kızımı kucağıma verdiklerinde alın bunu kucağımdan diye korkudan  aglayisim iki dk sonrasında verin deyince kucagimdayken mutluluktan aglayisim hiç unutmayacağım bir an aklıma geldikçe yaşıyorum  :(<3

23 Cevaplar

0 oy
önce (1,514 puan) tarafından

Ayyy kıyamam sana yaa ❤️:'(

Benim ise eşimle ilk buluştuğum andı hiç unutamam o anı hiç olmadığım kadar heyecanlı idim ilkim ve Allah'ın izniyle sonum o ❤️❤️❤️

önce (2,964 puan) tarafından
RABBİM o mutluluğu da heyecanida yuvanizxa hep diri tutsun insalllahhhh cnm ☺️♥️
önce (1,514 puan) tarafından
Amin amin amin ecmain kardeşim benim ♥️
-Reklam-
0 oy
önce (2,812 puan) tarafından
Kızımın ve oğlumun doğduğu an kızım doğduğunda çok güldüm ama oğlum doğduğunda hıçkırarak ağladım ikiside sezaryen
0 oy
önce (366 puan) tarafından

Daha bugün onu düşündüm bu hayatta sadece en mutlu olduğum an miniğimi kucağıma alıp eve getirmek oldu o mutluluğumu anlatamam size

3. Bebeğim zor doğdu ve küvözde kaldı 20 gün, yaşamaz dediler ,yüzde yüz engelli olur dediler, kendini buna hazırla dedilerde dediler, Allahım nasıl burnumda tütüyo ama nasıl kucağıma almak istiyorum anlatamam, herşeyiyle razıyım Allahım diyodum yeterki kucağima aliyim 
Bi gün hasteneden aradılar gel eğitimını verelim bebeğini eve götür şuan bile duygulandım o kadar mutlu olmuştumki daha o mutluluğu yaşamamıştım hiç hayatımda

İlgili sorular

0 oy
68 cevap 1,987 göst.
25 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 601 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 546 göst.
+1 oy
66 cevap 1,847 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde Kralice55 (5,989 puan) tarafından soruldu