+1 oy
980 göst.
Diğer kategorisinde (595 puan) tarafından
Kızlar ben şimdi 30 yasindayim

İki oğlum var biri dört biri 6 yaşında 

Şimdi ben yaşım da çok gecmeden bir çocuk daha yapmak istiyorum kız çocuk için 

Ve kordonları bağlatmak istiyorum 

Kız çocuğu istiyorum yalan yok  

Sona diyorum kaşınma boşver iki çocuk yter 

Bu düşünce bir geliyor bir gidiyor sizce mantıklı olan nedir 

Eşimin maaşı 30 bin yıl başı sonasi 35 olacak ama tabi evimiz kira birikimimiz hiç yok y

47 Cevaplar

+5 oy
(523 puan) tarafından
Böle diye diye 4 tane erkek anası oldum :))) 
(595 puan) tarafından
Evet orası öyle şimdi çocuklarım buyudude kendileri bisileri yapıyor sadece ok getir götür sıkıntısı var
(523 puan) tarafından
Servis e verirsin gerekirse cnm ama gece uyuyamiyorsun sabah erken kalkması var ödevler var eşin nasıl biri karakter olarak deriz ya anaç mı destek olurmu
(595 puan) tarafından
Ya eşim kız çocuğu delisi çok yoğun çalışmazsa çocuklarını çok sever ilgilenir hele ki kız olsa tepesinde gezdirir eminim
(523 puan) tarafından
Bizde çok istedik rabbim nasip etmedi fakat herşey nasip
(523 puan) tarafından
Biz dört üne de aynı sevgiyi saygıyı aynı özveriyi ayni eğitimi vermeye çalışıyoruz bu denge çok önemli ne yediklerinden ziyade nasıl insan oldukları maddi aşılıyor
-Reklam-
+2 oy
(926 puan) tarafından
Kiz olacagininda garantisi yokki be gülüm :)))
(595 puan) tarafından
Boşver mi diyin ya olursa:)
(926 puan) tarafından
Yok valla boşver anlamında demedim:)
Sadece yine erkek olursa diye dedim elbette annesisin sağlıkla doğmuş kız erkek önemli değil ama senin hevesin kız ya ondan söyledim
(595 puan) tarafından
Evet kız istiyorm.ve hani nir kizim olsun isterim oğullarım kız abisi olsun istiyorum
(926 puan) tarafından
Valla hakkindir herkesin hakkidir benimde oglusum var suan gene hamileyim saglikli olsun hep dusundum ama icimde hep kiz diyordu elhamdülillah kizmis insallah gonlunde nasibinde varsa darisi sana ❤️
(595 puan) tarafından
Tabi sağlıklı olması en onceligim
+1 oy
(3,162 puan) tarafından
O deli cesareti arada banada geliyor sonra kendıne gel diyorum ☺☺nâsibi varsa Rabbım rızkını gönderiyo o konuda endişe asla etmem benım tek korkum hamilelik ameliyat sağlığım kısaca
(3,162 puan) tarafından
Eşin çocuklara düşkünse kız çocuğu daha farklı oluyo babalar için benım kız akşam babası geldımı daha da eke oluyo oglumada aynı şekilde ama kız çocuk kendini sevdiriyor ya
(595 puan) tarafından
Evet eşim çok sever
(3,162 puan) tarafından
Nasip ya bakarsın kızın olur bellımi olur
(595 puan) tarafından
Ay inşallah bende kız annesi olurum
(3,162 puan) tarafından
Amın canım amin❤❤
+1 oy
(1,088 puan) tarafından
Maddi manevi olarak yetebilir miyiz 3 çocuğa diye eşinle oturup konuştun mu canım?
(595 puan) tarafından
Evet aslında en korktuğum bu eşimde çok korkuyor ya yetemezsek diye bu korku beni çok dusunduruyo
(1,088 puan) tarafından
Eğer korkuyorsanız üçüncü çocuğa hazır değilsiniz demek ki.
(595 puan) tarafından
Aslına korkum su ya eşime bişi olsa bana bişi olsa o şekil ytememe diğer türlü değil
0 oy
(12,739 puan) tarafından
Kız olmazsa 3. Erkek :) kız iyi cesaret valla. 
(595 puan) tarafından
Evet oda korkutuyor üç erkek çok korkunç geliyor kulağa ama denemek gerekmesmi benim de bir kızım olmasinmi:)
(12,739 puan) tarafından
Bana kalsa olsun bacım da Allah nasip edecek olan. Ben girmezdim o riske :)
(595 puan) tarafından
Ya nagi bir haftadır aklımdan çıkmıyor akşam vazgeçiyorum sabah gene aklımda önceden hiç istemiyordum
(12,739 puan) tarafından
Benim ikinci böyle böyle düştü aklıma sen yaparsın bebeğim üçü Bu ruh haliyle ama erkek olursa diye de alıştır kendinizi
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Kız belki buda erkek olacak kız olacağının garantisi yok ki 
(3,383 puan) tarafından
Benimde bir kızım var şuan hamileyim daha bunun cinsiyetini bilmiyorum bunuda erkek hissediyorum ama nasip sağlıklı olsun yeter manevi olarak yeteceksen bence yap gitsin
(595 puan) tarafından
Evet çok düşünüyorum eşimle konuştum dedim bak üç kız oldu oldu eğer erkek olursa dördüncü asla yapmam
(3,383 puan) tarafından
Nasip canım hadi inşallah sende dua et benimde bir oğlum olsun herkes diyor oğlun olsun gorecez biz seni bende diyorum inşallah oğlum olur öyle bir oğlum olur ki parmakla gösterirsiniz
(595 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim gönlünden geçeni versin
(3,383 puan) tarafından
Amin inşallah canım seninde rabbim gönlünden geçeni versin
0 oy
(7,691 puan) tarafından

3. Ye hamileyim iki oğlum var buda erkek :D hamileliğin iyi geçiyorsa zorlamıyorsa seni maddî manevi yetebilirseniz neden olmasın cnm hunini ben hediye ederim sana :woot:

(595 puan) tarafından
Ay oda korkutuyor ya oda erkek olursa tabi cocuklarimi çok seviyorum ama kız çocuğu istiyorum ya
0 oy
(12,216 puan) tarafından

Arkadasimin peşpeşe 2 oglu oldu 2.cisi kazayla oldu aralari 1 tastan buraz fazla. Sonra guzel korundu kuçuk oglan 8 9 yaslarina geldi illa kiz olsun dediler yaptilar bi tane daha oldumu oglan. Onun arkasina spiral taktiracagi sirada süpriiiiz ogrendiki yine hamile onlarda ikiz gibi olcak simdi daha dogurmadi tahmin et onunda cinsiyeti ne:woot: soyleyeceklerim bu kadar

(12,216 puan) tarafından
Valla kafan kaldiriyosa buyur bacim :D
(595 puan) tarafından
Üç erkek fazla:)
(12,216 puan) tarafından
Ee o zaman :D eltiminde 2 oglan. Oda asiri kiz istiyo ama garantisi yok diyo. Bilsemki kiz olcak hemen bugub yapcam ama oda oglan olursa kafayi yerim. Onunkilerde biri 9 olcak digeri 5.5 yasinda
(595 puan) tarafından
Yok ama denemeden de bilemezki
(12,216 puan) tarafından
Sonucta yuzde 50. Olmama ihtimali var o yuzden denemek istemiyo işte
0 oy
(122,853 puan) tarafından
şimos gibi olsunda gör ananınkini yap da gor
bende sabir kalmadi bak migren hastasi oldum
(1,807 puan) tarafından
Migren çok kötü.
Allah yardımcın olsun

Sabrın kalmasa bile dayanman lazım.
Senin kız çok daha fazla fena galiba

Benim ki ablası ile anlaşıyordu onun yanında duruyordu biraz. Abisi ile durmuyor mu birqz oynamıyor mu

Bazen erkek çocuk zor diyorlar ama yaramaz kızlar çok daha zor.
kesinlikle kiz daha zor asla kuzeyle takilmiyo em fazla 3 dk takiliyo snr bi anda kuzeyin sacini basini yoluyo tekme atip issiriyo ve kuzey beni dovdu doye agliyo
(1,807 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.
Çok zor işin.

Oğlan yazık
Tam tersi abisinin vurması lazımdı:-)
sagol valla cok zor durumdayim
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlat olsun hepsi rıskı veren Allah bir şekilde büyür ama kız olacağın garantisi yok 
(595 puan) tarafından
Evet ya herkes kız çocuk başka diyor benim aklım kaliyor
(2,508 puan) tarafından
Benim bir kızım bir oğlum var bana göre aynı farkı yok kızım 14 yaşında oğlum 19 aylık farkı belki küçük bir ihtimal biz yaşlanınca olur yoksa aynı inan bana
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Ben olsam yapardim..kız olur inşallah
(595 puan) tarafından
Ciddimi aceba böyle kız olsun diye bisiler var mi
(4,238 puan) tarafından
Valla bi kac gun once post acilmisti ..yumurtlamadan oncemi sonrami yapsan kiz oluyor diyolardi .. ama pek inandirici gelmedi ..cinsiyeti erkegin spermi beliliyo cunki
0 oy
(6,740 puan) tarafından

Yap gitsin  aşko :D

(595 puan) tarafından
Fazla gazlanmasammi;))
(6,740 puan) tarafından
Gazlan gazlan anam ☺
(595 puan) tarafından
Aslında yardım edenimde yok
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Bende cinsiyet ayrımı yapmam ama kız evladımin olmasını da çok istiyordum. 3 oğlum var ilerde bitane daha düşüneyim diyorum sanırım oğlanı 4 licem .
(595 puan) tarafından
Yaa sende bu düşünce ile gittin oğlun mu oldu
(2,182 puan) tarafından
Aynen öyle oldu
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Yengemde kiz cok istiyordu 4 de buldu 5.de supriz yumurta oldu o da kiz 3 oglu 2 kizi var :) en buyukle aramda 2 yas var ben 31 yasindayim.en kucukle oglumla 2 yas var arasi 
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Büyük konuşup sinanmak istemiyorum fakat 2 çocukla bile ben kendime bakamaz oldum az buyusunler baglatcam kendimi .olmuyor böyle ne pazar nebir meclise görebiliyorum bebeklerinde  şikayetçi değilim ama fazlası benimde yorar onlarada bakamam 2 sini buyutsem yeter diyorum hep
(595 puan) tarafından
Benim.cpcuklarim.beni yprmadi şükür herkes der çok akilli
(1,344 puan) tarafından
Valla kafayı gözü dağıtıyorum arabada bile depisiyoz ferace ferace demeye bin şahit ister yeter yani
(595 puan) tarafından
Yok aslında bir kız Bir erkek olsa böyle dusunmszdim
(1,344 puan) tarafından
Bi kız bierkek durumum bu isde
0 oy
(9,546 puan) tarafından

Yok ya bu devirde o da cesaret çok iyi düşünülmeli bence yani sen bilirsin ama bence boş ver:D

(595 puan) tarafından
Niye kiz
(595 puan) tarafından
Aslında bir kız Bir oğlan olsa böyle dusunmezdim
(9,546 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya bence zor çocuk büyütmekte bir kötü ekonomi şartları ayrı bir de psikolojik olarak bana iki yeter yani Bir de yetermiş aslında onu anladım Allah'ım can sağlığı versin evlatlarımıza
(595 puan) tarafından
İnan bir kız Bir erkek olsa ikide bana yeterdi
(9,546 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canim
0 oy
(3 puan) tarafından

Bende 2 erkekten sonra kıza hamile kaldım :)

(595 puan) tarafından
Ya bak aradığım cevap nasıl yaptın sırrı ne
(3 puan) tarafından
Gerçekten doğrumu bilmiyorum ama bana böyle denk gelmiş olabilir iki oğlumda yumurta çatladıgı gün ilişki oldu kızda çatlama öncesinde
0 oy
(20,275 puan) tarafından
İstiyosun kendinede güveniyosan yap derim ama Allah olmayana versin ben bidaha çocuk yapmaya cesaret edemem 3.oğlum kaza ile oldu :) iyiki olmuş ayrı mesele ama zorlandım baya bi
(595 puan) tarafından
Evet Ayşe zor tabi
(20,275 puan) tarafından
Sen adımı nerden biliyosuuuun :)
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Kız çocuk istiyorsun anladım ama 

Bu pazardan meyve seçmek gibi değil ki

Tamamen eşine bağlı durum canım 
(595 puan) tarafından
Napmasi lazım kız olsun diye varmı yolu:)
(3,244 puan) tarafından
Benimde bir oğlum vardı
Bende kızım olsun istiyordum
Rabb'im sen büyüksün dedim
İşe giriştim
Çok şükür kızım oldu
Ama bu tamamen eşle alakalı durum canım
0 oy
(6,520 puan) tarafından

Tam gezme tozma zamanindasin rahat dur :D

(595 puan) tarafından
Fingirdeme diyin ha:)
(6,520 puan) tarafından
Valla bebek bakımı zor . Bnde 29 .buçuk yaşındayım. 2 oglum var. Büyüğü 8 yaşında küçüğü 8 aylik. Gece gündüz uykusu kötü:D rahat gezemiyorum iş yapamıyorum.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 608 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 428 göst.
0 oy
9 cevap 284 göst.
9 Kasım 2024 Aile kategorisinde Annelerrr (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
4 Nisan 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu