0 oy
166 göst.
önce Aile kategorisinde (49 puan) tarafından
Daha önce erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim 13 gün sonra şimdi 30 haftalık hamileyim ama 28.ci hafta bebeğimin kalbinin sol tarafinin gelismedigini öğrendik doğar doğmaz 2 ameliyat olacak riski çok yüksek yaşayan bebek sayısı çok az başarılı geçerse 3 4 ay yogun bakımda kalacak nolur dua edermisiniz kimin duası kabul olur bilinmez doktorlar yanılmış olsun Allah bize bağışlasın sağlıklı bir bebek olsun 9 10 doktora gittim öleceğini bilgidin çocuğu taşıma sonlandiralim dediler Allah rızası için çok caresizim

9 Cevaplar

+1 oy
önce (1,395 puan) tarafından
Sakın srese girme ALLAH o kadar buykki benim oğluma doktor dedi engelli bı sürü dey dedi kalbi delik bagrsagi gekismemis delik senin çocuğun engelli doğacak RABBİM e binlerce kez şükürler olsun sağlıklı doğdu gönlünü ferah tut 
-Reklam-
0 oy
önce (10,440 puan) tarafından
Canim 41 yasin oku 
0 oy
önce (5,983 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun . Yakın arkadaşımın kardeşi hamileydi. Bebek kalpten rahatsızdı 5.ayinda anladılar ana karnında.. neyse kız ben aldirmicam bebegi neolursa olsun dedi . 6. Ayda gelişimi durdu bebegin . Acilen sezeryana alındı . 3 ay kuvezde kaldı bebek çıktı çeşitli ameliyatlar oldu . Çok şükür 1.5 yaşında suan . Yaşamaz demişlerdi mucize oldu. 

Gün doğmadan neler doğar :)

0 oy
önce (356 puan) tarafından
Allah evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp, bu kötü günleri unutturacak güzel mutlu günler, ömürler nasip etsin inşallah. 
0 oy
önce (1,786 puan) tarafından
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşAllah sana.. 
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah canım eminin çok zordur duadan hiç vazgeçme 
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, şifasını versin.
0 oy
önce (310 puan) tarafından
Allah'ın dediği olur canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım benim ya ❤️
0 oy
önce (845 puan) tarafından
Allah sifa versin Allah yardimciniz olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 336 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ofofof (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,148 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu