0 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
Hem çocuğunuza hem eve yetişebiliyor musunuz kendinize zaman ayırabiliyor musunuz kac çocuğunuz var başka ister misiniz 

19 Cevaplar

+1 oy
önce (2,061 puan) tarafından
3 oğlum var ikisi okullu biri sabahci biri öğlenci diğeri 3 buçuk aylık bebek, ev hanımıyim biraz fazla becerikliyim herşeyin üstesinden geliyoum çok şükür. Çat kapı gelenimde oluyor haberli gelen de. 
-Reklam-
0 oy
önce (1,377 puan) tarafından
3 yaşında bir oğlum var. İkinci pek aklımda yoktu ama yapmam gerekecek sağlık yüzünden.

1 yaşına getirene kadar düşe kalka yettim eve de kendime de. 1 yaşından sonra işe döndüm elim daha rahatladı.
0 oy
önce (3,477 puan) tarafından
2 aylik kizim var ..evi diyemem ama kendime ayira biliyorum zaman..kendim evden onemliyim kafasindayims nsjsj
0 oy
önce (758 puan) tarafından
Bir çocuğum var bazen düşünüyorum ikinciyi ama artık gözüm yemiyor. Ütü sıkıntı oluyor bende diğer işleri yine yapıyorum da, ütü yapmam için uyuması lazım o biraz sorun. Bu ara uykuları çok sorunlu.. kendime zaman ayırmaya gelince geceleri telefonda takılıyorum işte,bir de öğlen uyursa iş falan yapmam bişeyler yer telefonda takılırım. Duş ya da kişisel bakım ancak kocam evdeyse yapabiliyorum. 
0 oy
önce (846 puan) tarafından
1 oglum var ve suan hamileyim hic biseye yetisemiyom ahahaha tek basima buyutuyorum uzaktayim ama genede mutluyum bi sekil cozuyoruz
önce (833 puan) tarafından
Destek almadan büyütmek çok zormuş. Bende tek büyütüyorum.
0 oy
önce (5,988 puan) tarafından

2 oglum var daha düşünmüyorum.  Ev işlerine yetisiyorum kaynanamla birlikte duruyoruz yardımcı oluyor

0 oy
önce (1,119 puan) tarafından
İlk çocuğum 2.5 yaşında birkaç haftaya ikinci doğacak. Bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ev kendim hatta çocukla 1 haftada 5 şehir gezmişliğimiz bile var bakalım ikinci gelince nasıl olacak 
önce (12,045 puan) tarafından
Allah yardim etsin bacim :) bizimkilerde tam oyle aralari 29 ay. Bende ilkiyle neler neler yaptim fink fink gezerdik. Ama 2.olunca dumur
0 oy
önce (6,083 puan) tarafından
Bir kızım var bana zorluğu yok çok şükür ev işine de  ona da yetiyorum Rabbım nasip ederse bir kardeşi olsun isteriz tabi 
0 oy
önce (1,366 puan) tarafından
2 çocuğum var biri 4 e giricek biri 7 ye. Oğlum 1 e başladı.Kizim evde benimle. Vallah ancak yemek temizlik biraz oglus ödev biraz kizceyle oyun kısır döngü deyim. Kendime asla vakit yok.
0 oy
önce (6,310 puan) tarafından
4 buçuk yaşında kızım var eve kendime zamanım kalıyor kreşe gidiyor zaten yarım gün orda başka düşünmüyorum 
0 oy
önce (197 puan) tarafından
2 çocuğum var kızım 4 buçuk oğlum 2 aylık kızımdan yana sıkıntım yok ama yetemiyorum İnanki oğlum öyle uslu bir bebek değil gaz sancıları uyku düzensizliği derken hiç durmuyor ağlıyor 
önce (213 puan) tarafından
Benim büyük oglum 5 bucuk yasinda bebeğim 5 aylik olcak okadar gazliydi ki daha yeni yeni gazi gecti kullanmadığım damla kalmadi bende cok dikkkat ettim yedigime ama fayda etmedi yaslandim su 5 ayda
önce (197 puan) tarafından
Gerçekten çok zor hele bir de tek basinaysan
0 oy
önce (753 puan) tarafından
13 aylık kızım var 6. Ayın sonunda emeklemeye başladı herşey biraz daha kolaylaştı şimdi o arkamda önümde yürüyor oynuyor ben temizlik yapıyorum merak edip yanıma geliyor birlikte yapıyoruz bazen hadi git çekmeceyi dağıt diyorum o orayı kurcalarken başka işimi yapıp onun dağıttıklarını toparlıyorum sonra :) eşim evdeyken de kendime vakit ayırıyorum genelde uzun bi banyo cilt saç bakımı bazen arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz bebeleri bırakıp öyle yuvarlanıp gidiyoruz şu an 24 haftalık hamileyim büyük ihtimalle 2. Bebe de 6-7 aylık emeklemeye başlarsa onda da o zamana kadar sıkıntı çekerim sonra işler biraz daha kolaylaşır Allah hakkıyla yetiştirmeyi nasip eder maddi güçte verirse şöyle 5-6 sene sonra 3. Bir bebeği de istiyorum ama o zamanın ekonomik şartları da önemli tabi :) 
önce (934 puan) tarafından
Öncelikle maşallah diyeyim .emeklemeye yürümeye başlayınca nasıl rahatladin canım benimki ne zaman emeklemeye başladı o zaman ben bittim :) hiç durmuyor şuan 15 aylık yürüyor yeni yeni geç oldu bizim biraz.evdeyken oturmaya vaktim olmuyor ev işi falan hak getire.yemek bulaşık harici mümkün degil yani .girip çıkmadığı yer yok şuan düşer çarpar diye korkudan hicbirsey  yapamıyoruz iki kişi peşindeyiz surekli
önce (753 puan) tarafından
Valla ben tehlikeli olan dolapları kapattım diğer yerleri açık bıraktım emeklerken önce bi karıştırdı hiç karışmadım şimdi hiç bi çekmece dolabı açmaz merak etmez kolay kolay ben açıp gösterirsem AA bu ne der gibi bakar karıştırır o yüzden bıraktım peşinde dolaşmayı gidiyor odasındaki oyuncakları karıştırıyo sonra geliyo oturma odasındakilere bakıyor arada mutfağa yanıma geliyor bu kadın nerde bakayım diyor herhalde :)) yanımda durmak ister gitmezse tencere dolabını açıyorum orayı karıştırıyo kepçe veriyorum eline tencerelere vuruyor ben diyenlerin aksine gerçekten çok rahatladım kızımda emekledi hele yürüdü kendi bağımsız hareket etmeye başladı istediği gibi resmen üzerimden yük kalktı :)
önce (934 puan) tarafından
Ay ne güzel keşke benimkide öyle olsa valla nerede zararlı birşey varsa ona gidiyor yapışıyor benimki koltuklara çıkıp sarkıyor yanlardan .kilitli ne varsa kilidi sökmeye çalışıyor.bide daha yeni yürüdü yürümeyi tam beceremezken kosmaaya çalışıyor pervane oluyoruz evde .eşimle nöbetleşe bekliyoruz başında öyle olmasa bir kahve içemez olduk yani .
0 oy
önce (210 puan) tarafından
Biri 4 buçuk biri 2 buçuk yaşında oğlum var çok zor onlar uyuduktan sonra anca kendime vakit harcıyorum 
0 oy
önce (3,457 puan) tarafından

Fazlasıyla ayirtiyordum eşime bırakıp spor salonuna çarşıya avm ye kahve içmeye giderdim 

Bazı sağlık sorunlarım nedeniyle evden tek çıkamıyorum ama eşim ben kendimi iyi hissettikce her fırsatta kahvaltıya yemeğe cay kahve içmeye götürür cocuklada kendi ilgilanir sen keyfine bak der ki markete pazara bile gitsek çocuğu bana bırakmaz sen rahat rahat işlerini hallet ben bakarım der 

Allah razı olsun ♥️ 

0 oy
önce (928 puan) tarafından
1 tane var  surekli elimde temizlik bezi camasır suyu bitane var ama eşim kızımdan beter bir kızım var 2 yolda bakalım onla nasıl olacak Aralık 30 3 yaşina girecek 
0 oy
önce (3,974 puan) tarafından
2 yaşında oğlum 4.5 aylik kızım var çocuklara yetebiliyorum çoğu zaman evde pırıl pırıl oluyo ama tabi hergun değil haftada 4 gün ev tertemizse 3 gün savaş alanı gibi oluyo mesela şu an ev almış başını gidiyo kızımı uyutursam kalkıp evi toplarım yarın da süpürür silerim hepsi Bi günde olmuyo maalesef kendime de zaman ayırmam sadece kahvaltı zar zor yapıyorum yemek pişiriyorum emzirirken ya da kızımı uyuturken telefonu elime alabiliyorum kendime ayırdığım zaman bu kadar 
0 oy
önce (1,415 puan) tarafından
Benim 3 çocuğum var 7 aylık 2 buçuk ve 4 buçuk yaşlarında kendime zaman ayıramıyorum anca akşam hepsini uyuttuktan sonra kendime vakit ayirabiliyorum zor mu dersen dışarıdan bakınca herkes çok zor durumda olduğumu söylüyor ben ise alıştım herhalde hareketli yaşamaya çok zor gelmiyor ama şuna inanmıyorum çocuğuma da dört dörtlük bakarım eşimde pırıl pirildir bu bana yalan geliyor ben ne kadar ugrastiysam ikisi aynı hiç olmadı olması için uğraştım baktım ki evde huzursuzluk oluyor 
önce (1,415 puan) tarafından
Eşim yazmışım ama evim olucaktı:)
0 oy
önce (513 puan) tarafından
İki oğlum varherseyi yaparım ama vücudum yorgun birilerine asla hizmet etmek istemiyorum sevmediğim sen değil çok yorgunum artık vicidum kaldırmıyor kendime ytiyom ben
0 oy
önce (2,450 puan) tarafından
4,2 yaşında ve 7 aylık çocuklarım var çok zor oluyor ama yetisebildigim kadar evime de kendime de yetmeye çalışıyorum haa şöyle bir şey var ki;

Eşim şuan şehir dışında o burda değilken özel bakimim daha rahat oluyor öyle süslenip püslenmiyorum o burdayken illa kendime vakit ayırıyorum çok 

Evimde 3 yaşındaki çocuklara göre gayet temiz duruyor çevremdeki söylemlere göre 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 90 göst.
0 oy
19 cevap 392 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Yagmurrr16 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 242 göst.
8 Eylül 2021 Aile kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 448 göst.
19 Mart 2020 Aile kategorisinde Berna bora (451 puan) tarafından soruldu