0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından
Kızlar kaynım bende kalıyor bir yıldır konuşmuyoruz eşimle defalarca kavga ettim eşimle kaynımın Birliği beraber eşime dedim ki alpayını çık o da başka yerde kalsın eşim kabul etmedi geçen 3 ay önce tartıştık kaynımla o günden beri her şey gözüne batıyor dün gece saat 11.30'da kıyafetlerimi dışarıya serdim o da saat 12'de gidip kıyafetlerini makineye koymuş saat 2.30'a kadar bitirmesini bekledim 3 aylık bir bebeğim var makine sıkmasından bebeğim 3'e kadar uyumadı Sabah uyandım kaynım gitmiş terin üstündeki kıyafetlerimi iç çamaşırlarımı toplamış kendi kıyafetlerini sermis siz olsanız delirmez misiniz

18 Cevaplar

+1 oy
(4,009 puan) tarafından

Huni takar gezerim :woot: konuşamadığı biriyle insan aynı evde yaşayamaz ki kaynında da mı hiç utanma gurur yok 

-Reklam-
+1 oy
(4,059 puan) tarafından
Ya bi söz var da eşek olana semer vuran çok olur diye senin kocan da o hesap yani kardeşi benim çamaşırlarıma dokunacak ve eşim buna müsaade edecek kocan da iş yok namusunu bilen adam zaten karısıyla kardeşini aynı evde yaşatmaz 
(3,860 puan) tarafından
+++++++++
(776 puan) tarafından
+++++++++++++++++++.... aynen öyle
0 oy
(11,571 puan) tarafından
tövbe tövbe. yani hadi eşin anlamıyor, kaynın da gurur da mı yok çekip gitmiyor. bir de ne alaka senşn çamaşırlarına dokunabiliyor? 
0 oy
(926 puan) tarafından
Kaynin kiyafetlerini ic camasirlarini mi topladi 

Allahim daha neler duyacağım neler gorecegim tovbeeee
0 oy
(595 puan) tarafından
Canım.ozel esylarini odana şer hele ki kaynın varken göz önünde olmamalı 
(158 puan) tarafından
Canım bebeğim var odada seremiyorum bebeğim hasta zaten geceleri uyumuyorum çamaşır kokusundan hasta olur diye bnde dışarı sepetun üstüne serdim üstüme eşarp sermistim
(595 puan) tarafından
Saygısız bunu eşine de bence benim eşim olsa sorun çıkarır
(158 puan) tarafından
Söyledim sabah diyor çocuk nereye sersin çamaşırı bnde deidm sermesin odasına götirusn askıya assin askimız var noye topluyor ayıp dedim hiç sanki sıradan normal şeymiş gibi sustu
(595 puan) tarafından
Kocan geniş
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Oha yani başka bir şey demiyorum Kaya'nın senin çamaşırlarını nasıl toplar o değil zaten sizinle yaşaması da hata belliki küçük biri değil o zmana gitsin ev tutsun sizin ailenizin içinde ne işi var ne rahat edersin ne bir şey ya eşinde anlayışsız mi 
0 oy
(122,853 puan) tarafından
kac yasinda senin ic giyimlerine nasi dokunuyo
(158 puan) tarafından
Sevda abla 25 yaşında küçük de değil
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Valla kocanı bi cami hocasina götür de kayinla senin aynı evde durmaman gerektiğini anlatsin bi 

Zaten dinen de yasak
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Bacım tövbe kocan olsa anlarım da kaynin nasıl iç çamaşırlarını toplar . Bide yani gurur yok mu konuşmuyorsunuz aynı evdesiniz şaka gibi gerçekten . Onu geçtim kocan nasıl aynı evde kalmanıza müsade ediyor üstüne yani ne alaka senin evinde kalması 
(158 puan) tarafından
Ya bunların Birliği beraber bu kaynım tek değildi 2 tane daha bnle kalıyordu onlar evlendi gitti bu kaldı eşime dedim gitsin kaynimda ben bakarım nereye gidecem siz çıkın gidin dedi eşimde cikmadi buda böyle bizde kaldı deliriyorum ya geçen gün gitmiş tencerenin içine ot falan koymuş kaynatılmış burnu tıkanmış diye burnuna cakiyor tenceremi çöpe attım  ne yapicam bilmiyorum bide 3 ay önce kavga ettik dedi benim size biseyim yok ne zararım var sabah gidip akşam geliyorum öbür abisinin evinde yemek yiyorum herkes de beni suçladı
(2,507 puan) tarafından
Aa pes doğrusu essek kadar adam ya ne özel ne bı şey vardır büyük konuşmuyorum ama asla kabul etmezdim
0 oy
(3,860 puan) tarafından

Hepsini geçtim iç çamaşırlarına nasıl el sürme cürretin de buluna bilir eşin ne kadar anlayışsız Allah yardımcın olsun inşallah 

(158 puan) tarafından
Ya bana dediği şey nereye sersin bnde deidm ki zaten sabahtan beri yatıyor saat öğlen 1 olmuş sabah koysaydi makina yikasin gece niye atıyor bide evde çamaşır askılığı var ona serseydi dedim odaisna eşim tam abartma dedi bnde dedim o zaman sende git benim eltimin evine abinin karısının çamaşırını topla bakalım o ne yapıyor bn mi abartıyom
(3,860 puan) tarafından
Senin kocanın kafası iyimi ya namussuz herif namus kavramını öğrenmesi gerekiyor
(158 puan) tarafından
Ya delirmek üzereyim bilerek yapıyorlar sanki geçen de yemek tenceremi alimis içine ot falan koymuş kaynatılmış burnu tıkanmış diye burnuna cekiyor buharı sonra balgamini af edersin çıkarıyor aldım tenceremi çöpe attım eşime kaç defa dedim ne diyim ne yapıyım diyor keynima da dedim kavga esnaisnda tencermsi kıllanma falan dedim herkes beni suçladı çocuk sabah gidiyor akşam geliyor kendi halinde diye  ama gel gör ki nelerle uğraşıyorum akşam 11 de spor yapiyor bant in sesi izin vermiyor yatalım
0 oy
(4,322 puan) tarafından
Kayinin kaç yaşında 
(158 puan) tarafından
26 yaşında
(4,322 puan) tarafından
Bayağı büyük cnm ben ergen falan sandım neden evlenip kendi evine falan çıkmıyor ki
(158 puan) tarafından
Güya eşim bnle evlenip başını yakmış oda eşim gibi olmak istemiyor öyle dedi ama gel gör Karı için ölüyor da kimse kız vermiyor millet de ne olduklarını biliyor benim büyük eltim bunlar yüzünden öldü kadına heo böyle yaptılar kadın hiç bir şeyi yoktu vefat etti genç30 yaşında
(4,322 puan) tarafından
Ayyy yazık olmuş ya Allah rahmet eylesin biran önce evlenmezse seni de yakar
0 oy
(849 puan) tarafından
Yani önce gider eşime kardeşinin yaptığı şeyi anlatırım ki iç çamaşırıma hayırdır ya kim o eşime de söylerim böyle olmaz söyle gitsin istemiyorum bu ne terbiyesizlik ya 
0 oy
(9,491 puan) tarafından
Bende 6 sene birlik yaşadım bir kere makinaya kıyafetlerimi atmıştım iç çamaşırı fln kaynım gitmiş çıkarmış kendinkikeri atmak için eşime söyledim git kardeşine söyle dedim gidp söyledi neden karıma demiyirsun o cikartirdi mahremiyet fln dedi bir daha yapmadı 
(158 puan) tarafından
Zaten geçen onuda yapmıştı eşim e dedim söyle diye tam dedi bu sefer de bunu yaptı zaten makinaya da gece 12 de attı gece 2 bucugaga kadar  bitirmesini bekledm bebeğim uyumadı sesten banyo ile odamın duvarı bir
0 oy
(974 puan) tarafından
Birincisi kocan tam gavat

Ikıncısı o evı terk edıp esıne rest çekmediğin için sende gurursuz ve safsın

Küs olduğu insanla aynı evde kalıp bırde özel nedır bilmediği ıcın kaynın tam bır şe.refsiz

Bırde son olarak evde kımseyle yaşamıyorum ama iç camasırı balkona askılıga bıle asmam yaz kış odamda kuruturum  uçar düşer bırı çıkar görür ne olur ne olmaz. 
(158 puan) tarafından
Eşime söyledim zaten kavga ettim ama ne yapsın nereye dersin dedi bnde dedim ki askılık var aşkım götirusn odaisna  dersin salına sersin niye topladı diye ayrıca ben nereye sericem ki salına sersem zaten yine görecek bizim odada da bebeğim var küçük hasta zaten çamaşır kokusundan iyice hasta olur mecbur dışarı seriyorum ama tel e değil tabi ki sepetin ustume serdim üstüme eşarp attım
(974 puan) tarafından
Elin bayaaaa genişmiş
0 oy
(776 puan) tarafından
Kaynin sapik miii hadsizlik edepsizlik nasıl toplar senin çamaşırlarını eşine sorsan normal ne olacak der belkide Allah'ın yardımcın olsun 
0 oy
(4,677 puan) tarafından
Eşin çok genismis nasıl izin veriyor kardeşinin aynı evde 1 yıl kalmasına ben asla müsade etmem öyle kayindan herşey beklenir 
0 oy
(444 puan) tarafından
Canm sen de kayninin olduğu evde görebileceği yere neden iç çamaşırlarını seriyosun ki . Görmesi sorun değil de toplaması mi sorun oluyor anlamadım. Ben utanirdim görür diye . 

Onun dışında kaynın ayrılmalı ciddi bı tavır sergilemen lazım ki seni ciddiye alsınlar
(158 puan) tarafından
Sizce nereye sericem evimin altinda market var dışardan sarkma tek yapamam oadamda seremem çünkü bebeğim var odamzida yatitor çamaşır kokusundan zaten hasta olur
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Kocandaki genişlikte ne diyim ki 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 285 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
+1 oy
2 cevap 179 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Nisaenes2022 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy