+14 oy
1,337 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2 yaşında ki istismar olayı için mail atıldı ve görüşme sağlandı.  Sizden tek ricam postun ekran görüntüleriyle birlikte Cimer'e aile sosyal hizmetlere adres ve link ile birlikte başvuru da bulunmanız ve adana Seyhan sosyal hizmetlere başvuru yapmanız. Polisin ilgilenmemesi söz konusu olamaz , elde kayıt olmasa bile çocuğun muayeneden geçip olayın doğruluk derecesi öğrenilmesi gerekiyor 

Haydi hep birlikte el ele verelim 

34 Cevaplar

0 oy
önce (3,767 puan) tarafından
önce seçilmiş
önce (4,558 puan) tarafından
Aaa kızlar DP gitmiş mi hesabı yok
önce (2,268 puan) tarafından
Bende onu yazacaktım niye gitti acaba
Aaa evet aynen neden kapattı acaba hesabini
Acaba bişey mi oldu
Valla bilmiyorum ki noldu niye sildi hesabi
Keşke bı aciklama yapıp gideydi
Aynen ya
Belki gelir bidaha iyi düşünelim iyi olsun
-Reklam-
+2 oy
önce (891 puan) tarafından
15 yaş çocuk değil benim gözümde.Bazı seyler için eşşek kadar yaş oluyor.Neyi neden yaptığını net olarak anlayabileceği bir yaşta.Maalesef ceza alsa bile çok çok indirimli ceza alacak.A.k şere.fsizi!!Nerde bu bebeğin ailesi,nasıl yalnız bırakırlar bu kurtlar sofrasında
önce (588 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle inşallah bu zaman diliminde alırlar çpcuğu
önce (5,668 puan) tarafından
gercekten cok entersan bu bebegin organinin buyuklugu genisligi ne ki yani ne mantikla gormezden gelinir. hic umursamasan bile bebegin organlari parcalannir resmen bebegin organ çapi ole srfaizin kopasica seyinin çapi birmi.akil mantik almiyor gercekten hic umursamadan bile cani yaniyordur diye insn bu ise bir dur der..
Allah belalarını versin zaten orda olsaydım şuan o ana denecek kadının kafasından kıvılcım çıkartıyordum o 14 yaşındaki piçin de penisimi kesip köpeklere vermiştim ama orda değilim ki dua etsinler değilim yoksa o  evde bebek dışında bir kişiyi yaşatmazdım
önce (114 puan) tarafından
Tüm çocuklar alınsın o ailedeki
Keşke ama önce o bebek kurtulsun o ailedeki herkes ceza alsın
+2 oy
önce (257 puan) tarafından

image

image

insallah bı an önce mudahele ederler
Yazayım tabi
Dün kullanmış olduğum anneler toplandık platformu üzerinden bir gönderi paylaşıldı. 2 yaşında bir çocuğa tecavüzün görüldüğüne dair. Aile şikayetçi olmadığı için malesef işlem yapılamadığı yazılmış. 2 yaşında bir çocuğa yapılan bu cinsel istismarın araştırılmasını istiyoruz.
evin adresi Adana Seyhan küçük oba kanal yolu no 12. Sosyal hizmetlerin bebeği güvene almasını istiyoruz desteklerinizi bekliyoruz

Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/16185602/yasindaki-bebege-yonelik-istismari-onlemek-icin-yapmaliyiz
önce (50,769 puan) tarafından
teşekkür ederim canim sagolasin
Rica ederim canım inşallah bı an önce mudahele ederler
önce (50,769 puan) tarafından
ay dogum tarifi icin tek tek gitmek gerekiyo aksama yapicam
+1 oy
önce tarafından düzenlendi
ya adresi yazmayı unutmuşum tekrar mi şikayet edeyim
önce tarafından
Yok canım sorun değil
önce tarafından yeniden gösterildi
İnşallah işe yarar canım ya çocuklara hiç dayanamiyorum
+1 oy
önce (511 puan) tarafından
Allah bilir kackere yaptı ******** o anneye ne demeli ben kafayı yyemek istiyorum thangi birime atiliyo
önce tarafından
Canım cimere aile sosyal politikalar bakanlığına yazacaksınız
+1 oy
önce (5,986 puan) tarafından

Bugün başkasının çocuğuna yarın bizim çocuğumuza...

Allah kaahretsin yapanları 

+1 oy
önce (16,198 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ne kadar çok ihbar o kadar çok ilgi olur umarım Gören herkes kayıtsız kalmadan yapar bosverip geçmez !!!!!
+1 oy
önce tarafından
ay cok teşekkürler en azidan bise yapıldı cok sevindim insAllah en yakin zamanda gidip bakarlar oraya
+1 oy
önce (259 puan) tarafından
Ucim e de yazın
0 oy
önce (259 puan) tarafından
Konu hakkında bir bilgim yok nasıl yardımcı olacağımı anlamadım
önce tarafından
Canım 2 yaşında ki çocuğa 15 yaşında ki çocuk istismar ediyor. Bununla alakalı post var . Orada adres falan da var . Ekran görüntüleri ile birlikte Cimer'e aile sosyal politikalar bakanlığına şikayet etmeniz
0 oy
önce (341 puan) tarafından
Ay noldu canım
Umarım sonuç alırız
önce tarafından
ay bekliyorm heyecanla ama nasil haber alacagim onuda bilemiyorm sabah aksam kapılarıni dikizlemem gerek cunku arada kanal var ha deyince gidemiyorz
önce tarafından
Sonuçtan ben haber veririm size canım ❤️
önce tarafından
ya varyaa Rabbim her iki cihandada sizden razi olsn oyle icim rahatladiki
Başvuru sonucu açıklanınca yazarız buraya yeter ki kaale alinsin
0 oy
önce (5,668 puan) tarafından
sabah benimde aklkmdaydi dun noldu acaba diye. anca dirsay buldum postu arayacaktim bende simdi
önce tarafından
Hemen postu yukarı çıkarıyorum canım
0 oy
Canım.postun linkini bırakır misiniz acaba basıp yapalım bizde
önce tarafından
Yazıyor canım en üst sabitlenmiş yoruma da ekledim adresi
Ya canım ona da baktım şimdi ama ben cimere giremiyorum benim kimliğim eski başka nasıl yapabilirim
önce tarafından
Cimer'e girdiğin zaman seri numarası yazan yerin yan tarafında eski kimlik seçeneği var canım ona tiklayacaksin
Canım yaptım şimdi şikayeti ama bak SS atayım adresi filan unuttum
önce tarafından
Hiç problem değil canım zaten biz link ile birlikte mail attık
0 oy
önce tarafından
Post çıksın 
0 oy
önce (1,409 puan) tarafından
Hadi inşallah site sayesinde küçük yavrumuz onların içinden kurtulur 
önce tarafından
İnşallah canım inşallah sende şikayet et boş geçmeyin canım elimizden ne geliyorsa yapalım
Edeyim cnm müsait olunca yapacağım ama nasıl yapılacak
önce tarafından
Ekran görüntüleri ile birlikte Cimer'e aile sosyal politikalar bakanlığına şikayet etmeniz gerekiyor canım Allah razı olsun inşallah ❤️
Tamam canım teşekkür ederim ❤️ bir bilgilendirme olursa yeniden post acar misin güzel gelisme.olmasini ümit ediyorum
0 oy
önce (686 puan) tarafından
İnşallah 15 yaşındaki çocuğada aynı şeyi yaparlar.Bazi şeylerde çocuk o daha diyoruz ama kafası böyle şeylere basiyorsa çocuk falan değil o minicik yavruya ne yaptıysa Rabbim ona bin katını yaşatsın.
önce tarafından
Kadının öz çocuğu değilmişki umrunda olmaz kadının kaldı ki öz evladı umrunda değil
önce (686 puan) tarafından
Kadın yaşasın o zaman aynı durumu. Rabbim o minicik evladı korusun
0 oy
önce (122,377 puan) tarafından
post nerde kim paylasti
önce tarafından
Ana sayfada var canım
bulamadim
Sevda link sabitlendi üstte
tm sagol
0 oy
Ya biri biraz daha açık yazabilir mi nasıl yaptığını falan bizde yapalım ben anlayamadım 
Yani e devletten mi yapıcaZ cimerin sitesi mi. Platformdaki linki iletecek miyiz birde
Cimer şikayet yaz canım Google orda başvuru yap seçeneği var bilgilerini girerek giriş yap şikayeti seç olayı anlat linki paylaş ekran fofosunu çek postun bir de adres eklemeyi unutma ben unutmusum
Tamam ettim canım sorgu nosunu da attım arkadaş takio eder belki
İnşallah bir işe yarar canım ya 2 buçuk yaşındaki bir bebek bu ya nasıl böyle birşey olur gerçekteb biktim artık her gün bir kötülük
İnşallah çocuk ölmeden mudahele ederler bıktık bu devirden
0 oy
önce (5,242 puan) tarafından
EGM ye yazıyorum şimdi. 
önce tarafından
Allah razı olsun inşallah canım benim ❤️
önce (5,242 puan) tarafından
Tamamdır oldu. ❤️
0 oy
Sosyal hizmetlere ben sabah ifade verip ss leri attım çocuk polisini de aradım ama onlar karakola gidip şikayette bulunulması gerek diyor 
önce tarafından
Hangi şehir sosyal hizmetlere ifade verdin canım ?
Adana Seyhan sosyal hizmetlerine ulaştım ifademi verdim numara verdiler buraya ekran görüntülerini isim soy isim tc ve doğum yıl ay gün istediler bilgilerimle birlikte şikayet ettim ve bilgilerimin karşı taraftan gizlenmesini istedim ifademi onaylayıp herhangi bir durumda ifadene başvurabilirler mi diye sordu bende her zaman diliminde müsait olduğumu ve tekrar tekrar ifade verebileceğimi belirttim ifademi işleme aldılar
önce tarafından
Üstte yazdığını yanlış okudum canım pardon , sosyal hizmetler ailenin şikayet etmesi gerektiğini söylediler sandım , bizim kurum da iletişime geçti canım onlarla
Yok ailenin durumu bildiğini ve umursamadıklarını herşeyi anlattım valla o çocuk için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım benim de bir kızım var ben şuan ona ses çıkarmazsam yarın öbür gün benden yada kızımdan çıkar ki o da benim bir evladım sayılır hepimizin bir evladı sayılır şuan o mazlum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 326 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 330 göst.
0 oy
11 cevap 428 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu

403,531 soru

12,089,665 cevap

36,381 kullanıcı

...