Öncelikle.Allah hepinizden razı olsun ve herkesin yardımcısı olsun ben pazartesi doktora gttim bebek kanalda.ama.sanci yok açılma yok dediler bol.bol.yuryis.sicak suya.otur.falan nyse iki gündür hep yuryis.yaptim ve yeşil akıntı yoğun gelyyrdu dün sıcak suya baya otrdum duş aldım yuryus çok yaptım çok yoruldum evi hepsini süpürge attım sabah kalktım tam 8> de eşim de Allah'tan izinliydi baktım kasilmam oldu beş dk durdu yine kasıldı.bende o uygulamada takip ettim tam beş dk gelyordu ablamla.geldik.drek.7 8 santim olmuş yatış dediler bir kaç kerre alttan baktılar idrarımı sontajla.aldilar suyumu patlatilar ağrım yükseldi gttikçe çatal yaptılar yatagi sancı oluunca ikin ikin gerçekten ikinmak çok iyi bişey bagirmadan ikindim.ikindim.beş altı kere falan ikndim bebek başı çıktı çektiler hiriltisi vardı yoğun bakıma.aldilar bakalım doktor gözetim altında ne dyecekler bir iki tane dikis atıldı ama Altan bişey çıktı ceviz büyüklüğünde doktor baktı buz koyun ikindin.icin ödem.olmus.cok kötü gornuyor buz koyuyorlar doğumdan snra felaket usudum kustum oydu valaha bebeğimde inşallah sıkıntısız getrirler kızlar sze tavsiyem elinzden geldikce kendi sanciniz bekleyin ben öyle yaptım yoksa iki hftaya suni sancı vercklerdi büyük kızımda çok zordu Allah'a şükür bu kolay geçti zikirmatigim elimde zaten önceden de çekiyordum 15 bine yakın çektim summes sebila yesserahu rabbi yessir vela tuasir nas Felak Ayetel Kürsi hep okudum çok kolay geçti darısı sizin başınıza haaa Suriyeliler var dyer yatakta ablam zavali gececi yanımda vir vir vir beynim gtti yemin ederim byle bişey yok hahaha hep gülüyorlar kafayı yedik.ablamla