0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (5,889 puan) tarafından
Öncelikle.Allah hepinizden razı olsun ve herkesin yardımcısı olsun ben pazartesi doktora gttim bebek kanalda.ama.sanci yok açılma yok dediler bol.bol.yuryis.sicak suya.otur.falan nyse iki gündür hep yuryis.yaptim ve yeşil akıntı yoğun gelyyrdu dün sıcak suya baya otrdum duş aldım yuryus çok yaptım çok yoruldum evi hepsini süpürge attım sabah kalktım tam 8> de eşim de Allah'tan izinliydi baktım kasilmam oldu beş dk durdu yine kasıldı.bende o uygulamada takip ettim tam beş dk gelyordu ablamla.geldik.drek.7 8 santim olmuş yatış dediler bir kaç kerre alttan baktılar idrarımı sontajla.aldilar suyumu patlatilar ağrım yükseldi gttikçe çatal yaptılar yatagi sancı oluunca ikin ikin gerçekten ikinmak çok iyi bişey bagirmadan ikindim.ikindim.beş altı  kere falan ikndim bebek başı çıktı çektiler hiriltisi vardı yoğun bakıma.aldilar bakalım doktor gözetim altında ne dyecekler bir iki tane dikis atıldı ama Altan bişey çıktı ceviz büyüklüğünde doktor baktı buz koyun ikindin.icin ödem.olmus.cok kötü gornuyor buz koyuyorlar doğumdan snra felaket usudum kustum oydu valaha bebeğimde inşallah sıkıntısız getrirler kızlar sze tavsiyem elinzden geldikce kendi sanciniz bekleyin ben öyle yaptım yoksa iki hftaya suni sancı vercklerdi büyük kızımda çok zordu Allah'a şükür bu kolay geçti zikirmatigim elimde zaten önceden de çekiyordum 15 bine yakın çektim summes sebila yesserahu rabbi yessir vela tuasir nas Felak Ayetel Kürsi hep okudum çok kolay geçti darısı sizin başınıza haaa Suriyeliler var dyer yatakta ablam zavali gececi yanımda vir vir vir beynim gtti yemin ederim byle bişey yok hahaha hep gülüyorlar kafayı yedik.ablamla

18 Cevaplar

0 oy
(4,238 puan) tarafından
Yaaa cok sevindim dogumunun kolay gecmesine ..valla post acmani bekliyordum ozelden yazcaktim yoksa .. inşallah bebegin de yogun bakimdan cikar hemen..saglikla buyut☺️☺️
(5,889 puan) tarafından
Allah' razı olsun cnm dua et bebeğime kavuşim
(4,238 puan) tarafından
Benim dogum yaptigim gece bebisimi vermemistiler ..bilirim o duyguyu ne kadar kotu oldugunu ..ederim taniki❤️
(5,889 puan) tarafından
Kanında enfeksiyon var üzülüyorum binyandan da sütum kesilmesin dyorim
(4,238 puan) tarafından
İnşallah güzel olcak her sey ..haber ver canim ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Maşallah cnm RABBİM hayrli sağlıklı evlat eylesin 
(5,889 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun cnm
0 oy
(2,504 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallah canım <3 hemencik iyi olsun bebiş <3 sana da şifalar versin inşallah <3

(5,889 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun cnm bebeğimi yoğun bakıma aldılar
(2,504 puan) tarafından
Bir an önce kucağına gelir inşallah
0 oy
(846 puan) tarafından
İnşallah bebeğin de küvezden çıkar da evinize beraber dönersiniz çok sevindim senin adına ❤️sağlıkla büyüsün bebiş 
(5,889 puan) tarafından
İnşallah bir kaç gün hastanedeyim bakalım ne olacak bir hfta on gün falan demişler kanında enfeksiyon var
(846 puan) tarafından
Sağ salim alacaksın inşallah yavrunu kuzum :))
(5,889 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(137 puan) tarafından
Ay hadi gözün aydın canım ♥️ inşallah bebeğin de hemen iyi olur , çok sevindim doğumun kolay geçmesine☺️♥️ 
(5,889 puan) tarafından
İnşallah bekliyorim bebek almislar yoğun bakıma süt sagyorum kanında enfeksiyon var
(137 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte bebeğini sağlığına kavuştursun inşallah biran önce yavrunu kucağına alıp evinize dönersiniz ♥️
0 oy
(943 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım. İnşAllah bebeğim de en kısa sürede küvezden çıkar. 
(5,889 puan) tarafından
Allah razı olsun sen sezeyan oldun dimi
(943 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(5,552 puan) tarafından
Kız hele şükür sen doğurdun ya ben rahatladım şükür rabim sağ Salim bebeğinizde kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(5,889 puan) tarafından
Darısı başına ama bebeğimi gönderdiler yoğun bakıma kanında enfeksiyon var hirilstisi falan var :(
(5,552 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
İnşallah yanına getirecekler merak etme zoru biti şükür
0 oy
(595 puan) tarafından
Allah kavuştursun bebeğine de inşallah 
(5,889 puan) tarafından
İnşallah cnm bebeğim yoğun bakımda :( kanında enfeksiyon cikti
0 oy
(73 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 
(5,889 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(85 puan) tarafından
Kiz bana 2 hafta dedin doğurmussunnnnnn maşallah yaa hadi kurtuldun canısı saglikla büyüt prensesi❣️
(5,889 puan) tarafından
Evet cnm Allah razı olsun ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar kanında enfeksiyon var süt sagyorum gonderyorim bir hfta on gün falan klcm
(85 puan) tarafından
Olsun kuzum hayırlısı inşallah ikraya kim bakcak kuzum dururmu yaa
(5,889 puan) tarafından
Eşim yanında evde ablam yanımda zaten annemler yakın onlara
0 oy
(793 puan) tarafından
Çok iyi yaptın canım benim gözüm kalıyordu bebeğin gelecegi ana kadar bagirmadan bende ıkındım iki çocuğumda bı kaç ıkınmayla hemen geldiler şükür 
(5,889 puan) tarafından
İkinmak var gücümle ikndim o iyi ama vajinamda ceviz büyüklüğünde bişey var buz koyuyorum inşallah geçer bebeğimde yoğun bakımda
0 oy
(11,200 puan) tarafından
Gözün aydın canım ne koydun bebişin ismine merak ettim 
(5,889 puan) tarafından
Hira eslem.babasi kimlik çıkardı valaha öyle.buyiude İkra asya Çerkezköy deyim bende kanında enfeksiyon var bir hfta on gün yatis birkaç gün de sureblrmis
(11,200 puan) tarafından
Allah şifa versin tez zamanda Allah kavuştursun canım benim adıyla yaşasın inşallah
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 
(5,889 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
0 oy
(3,160 puan) tarafından
Gözün aydın canım Rabbim bebeğini de hayırlısıyla kucağına bır an önce almayı nasip etsin ❤
(5,889 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(5,698 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüt yavrunu inşallah. Hayırlı olsun. Darısı bize 14 gün kaldı sezeryanim bende.
(5,889 puan) tarafından
Allah seninde yaridmcin olsun
(5,698 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Nerde doğum yaptın birde?
(5,889 puan) tarafından
Tekirdağ Çerkezköy devlet hastanesi cnn
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ♥️ kaç saat sürdü hastaneye gidince maşallah ne kadar kolay olmuş 
(5,889 puan) tarafından
Valaha sabah 8 de başladı 9 buçuk gbi hastaneye geldik işte sancım gelmişti zaten tam 5 daka bir 11 20 de doğdu tabi bı 20 dk falan ıkınma süreci falan
0 oy
(6,739 puan) tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
(5,889 puan) tarafından
Allah' razı olsun cnm
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Çok şükür canım gözün aydın.bebeginde gelir inşallah yanına 
(5,889 puan) tarafından
Allah razı olsun darısı sanada inşallah
(3,383 puan) tarafından
Amin inşallah canım