Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yendimi yemekler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz
biz oğlumla o kadar güzel uyumuşuzki anlatamam ama şimdi beynim zonkluyor ara uyku hiç iyi gelmiyor bana bi kahve içeyim de kendime geleyim kocam da mesaide tek kaldim
Şansıma süt sağım makinalarını da buldum hanımlar o kadar çok mutluyum ki üsttekini ASMİRA hanıma doğum yaptığım da almistik 4 buçuk yıl oldu dün gibi hemşireyle kavga etmiştim baya hastane yankilanmisti ( benim kızım vefat etti ama 7 gün kadar ben yaşıyor olarak bildim ben gömülecegi zaman öğrendim yatakta oturdum kendimi sagmaya çalışıyorum göye kızıma gondercem hemşire geldi sagma dedi 2.3 kere geldi gitti dedi ama ben dinlemedim bana bağırdı o öfke ve sinirle bende ona bağırdım çağırdım kızım açmı kalsin diye kaynana gibi saatlerce söylendim meğer kızım morgta annesini bekliyormus o zamandan babama öfkeliyim ben görmeden kizimi defnetmeye kalkmış esim Büşra görmeden olmaz bida nasıl bakarım onun suratına demiş babam eşime baya kızmış görüp napacak diye benden gizlemek zorunda olduğu için de 3 ay kadar gözlerimin içine bakmadı eşim benden gizlediği için
Alttaki elektrikliyide toprak beyde almıştım felç geçirdim sütümü sağıp dökmüştüm
Bütün doğumlarim kaos lu geçti bakalım bunda neler bekliyor beni