+1 oy
225 göst.
önce Aile kategorisinde (3,455 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yendimi yemekler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 

biz oğlumla o kadar güzel uyumuşuzki anlatamam ama şimdi beynim zonkluyor ara uyku hiç iyi gelmiyor bana bi kahve içeyim de kendime geleyim kocam da mesaide tek kaldim 

Şansıma süt sağım makinalarını da buldum hanımlar o kadar çok mutluyum ki üsttekini ASMİRA hanıma doğum yaptığım da almistik 4 buçuk yıl oldu dün gibi hemşireyle kavga etmiştim baya hastane yankilanmisti ( benim kızım vefat etti ama 7 gün kadar ben yaşıyor olarak bildim ben gömülecegi zaman öğrendim yatakta oturdum kendimi sagmaya çalışıyorum göye kızıma gondercem hemşire geldi sagma dedi 2.3 kere geldi gitti dedi ama ben dinlemedim bana bağırdı o öfke ve sinirle bende ona bağırdım çağırdım kızım açmı kalsin diye kaynana gibi saatlerce söylendim meğer kızım morgta annesini bekliyormus o zamandan babama öfkeliyim ben görmeden kizimi defnetmeye kalkmış esim Büşra  görmeden olmaz bida nasıl bakarım onun suratına demiş babam eşime baya kızmış görüp napacak diye benden gizlemek zorunda olduğu için de 3 ay kadar gözlerimin içine bakmadı eşim benden gizlediği için:( 

Alttaki elektrikliyide toprak beyde almıştım felç geçirdim sütümü sağıp dökmüştüm :( 

Bütün doğumlarim kaos lu geçti bakalım bunda neler bekliyor beni 

image

image

10 Cevaplar

+1 oy
önce (183 puan) tarafından

A s canım  rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

imagebende yer sofrası kurdum çay iciyorum

önce (3,455 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun afiyet olsun

Pijamana bayıldım aynısının laciverti suan kıçımda  doğum için alt üst takımını alacaktim ablam cok cocukca diyince kırmızi çizgili ekledim sepete
Sağolasın canım benim
Yok kız niye çocukça olsun ben cıvıl cıvıl şeyler severim evde ama dışarda sikkat çekici şeyler giymem bide biz kadınlara çok yakisiyo bu tarz pijamalar neyi seviyosan al giy boşver sen onu bunu
Hastane de giymek için alacaktım bende çok yakıştırıyorum ya
Ben 2 dogumdada böyle tarz pijama takım giydim :)) her gören çok beğenmişti :) boşver al  gitsin :)
-Reklam-
0 oy
önce (7,680 puan) tarafından
Yemek denirse ona yedim yemeğimi jsjsj çaya misafir gelecek onunla içerim 
Bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah cnm
0 oy
önce (5,987 puan) tarafından

İyi akşamlar canım.  Eşim Erzuruma gidecek babasıyla araba bakmaya. Diğer arabayı sattılar üzüldüm biraz . 

Güzel marka süt sagma makinen güle güle kullan....

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun zamanında 100 lira vermiştim

Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
önce (5,987 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
önce (2,268 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin çok şeyler yaşamışsın sende ağır imtahan dan geçmişsin inşallah oğlunu sağlikli şekilde dünya ya getirirsin kafanı rahat tut içini ferah tut eşin iyi biri anladığım kadarıyla doğuma gidince okunan dualar var onları oku ben okudum faydası çok oldu bana bende aşırı uykusuzluk çekiyorum üç gündür oğlum hiç uyumuyor yemek yedik sofra toplanacak eşim ben toplarım dedi kızım da kek istedi onu yaptım bir duş alıp oğlan ne zaman uyursa bende hemen yatıcam 
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
önce (91 puan) tarafından
Ah canım sana kocaman sarılmak istedim neler yaşamışsın. Seni üzmek istemiyorum canım neden vefat etti kızın erken mi doğdu hasta mıydı 
Yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi yaşadık cnm
Başın sagolsun güzelim rabbim bir daha yaşatmasın kaçıncı haftada dogum oldu
31 de
Haftası iyimis aslında öbür tarafta sana şefaatçi olucak annesi
0 oy
önce (14,209 puan) tarafından
3 cü bebek de de hamileyken talihslzikik olmuş inşallah doğumun çok güzel geçer oğlunu alırsın kucağına 
Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbimin izniyle güzel olacak herşey inanıyorum
0 oy
önce (310 puan) tarafından
Herşey çok güzel olucak ben sana dua ediyorum merak etme ❤️
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Rabbimin izniyle inşallah inanıyorum herşey çok güzel olacak
önce (310 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım bende inanıyorum neyi cagirirsak Rabbim onu verir ❤️
0 oy
önce (6,081 puan) tarafından

Oyyy evlat acısı Rabbım kimseye yaşatmasın :( Sana da bol sabır versin canim sağlıkla sağ salim sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah kuzuyu da 

Afiyet şifa olsun çok yorgunum çay koydum sobaya demledim kızım uyuyacak uyusun da sakin kafayla içeyim artık 

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️

Uyur inşallah afiyet olsun bittimi odunlar
önce (6,081 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim bitti çok şükür ama bende bittim halim kalmadı
0 oy
önce (1,056 puan) tarafından
Afyet olsun bende yemek yiyom eşim bugün geç gelecek kızı uytup çay bide mutfak toplanacak aksma üstü baya huzrsuzdu hiç birşey yapmadım rabbim bu sefer kazasız belasız doğurmayi nasip etsin☺️
Amin inşallah cnm Allah razı olsun benim adamda gec gelecek
önce (1,056 puan) tarafından
AA sende teksin benim 2 hafta sabahciydi dünde izinliydi bugünde geç gelcek bı tuhaf oldum gerçi kaç gündür arba işleri vardı geç geliyordu gene çay içe biliyorduk birlikde ama bı yanda Sabah birlikde kahvaltı yaptık çünkü kızım kahvaltı esnasında huzrsuz kahvaltı yapyom düzgün eşim evdeyken oda ilgileniyor rahat yapyom
0 oy
önce (7,405 puan) tarafından

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım iyi düşün iyi şeyler olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 232 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,455 puan) tarafından soruldu