0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (3,162 puan) tarafından
Nasılsınız kızlar ben evi sildim süpürdüm mutfagı resmen kaldırıp indirdim her beyaz eşyanın altını sildim akşama tavuk patates ayran çorbası yapıcam yemekten sonra bır tencere üzüm sarması sarıcam çocuklar gelir 3 de sonra onlarla uğraşırım ders falan böyle geçer yoğun günüm☺☺

10 Cevaplar

+1 oy
(843 puan) tarafından
Benim koca yine evde çünkü üç gündür evdeydi dün gitti bugün yine evde kiş boyu böyle olacak her halde uyuyo anca alıyorum telefonu elime :(((
(3,162 puan) tarafından
Ayy erkek olunca evde işde bitmez canım ya
(843 puan) tarafından
Hiç sorma bnm ki çayı kahvesi sodası sütü aklına gelebilecek ne kadar içecek varsa evde olsubca sürekli içer ağzı durmaz bazen dolabı açıp çömelip bakıyo ne yesem diye hamileyim kuruyemişimi bnden çok yiyo tabağa koyup sofra serip yada masada da yemez elinde hep ya ekmek arası ya bi kuzzurkurt ayyy cinnetlik resmen
(3,162 puan) tarafından
Vala cinnetlik Allah yardımcın olsun bacım bende sevmem öyle ya
(843 puan) tarafından
Ay amin annesigilde sofra yerden kalkmaz öyle alışmışlar habire yemek yiyolar bide salatası yeşilliği turşusu ayranı olmasa vıtvıtlar çalışsam bu kadar yorulmam her halde
-Reklam-
+1 oy
(943 puan) tarafından
Eskiden daha aktifti buralar. Ben bebeği emzirdiğini gazını çıkarmaya çalışıyorum. Bir taraftan da akşama ne yapsam diye düşünüyorum. 
(3,162 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım
(943 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(959 puan) tarafından
Hiçbir temizlik yapmadım canım zaten temiz bebekle ilgileniyorum yemeğim yok sadece onu yapıcam canım
(3,162 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
+1 oy
(4,059 puan) tarafından
Evi süpürdüm kızımı uyuttum şimdi kalkıp mutfağı toparlayıp oğluma yemek hazirliycam silme işi yarına kaldı 
(3,162 puan) tarafından
Benim çocuklar gelsin o zaman başlar maratonum☺
(4,059 puan) tarafından
Benim ikisi de küçük maraton hiç bitmiyo
+1 oy
(9,131 puan) tarafından

Ben kahve içiyorum oğlum bana çay yapıyormuş çok felaket bir yağmur geliyor 

Ve benim misafir odamın cami bozuk kapanmıyor temizlik yaparken altindaki demiri temizliyim derken bozuldu daha yapamadım kayinpeder gelcek smdi bakmaya

sanada kolay gelsin ablaa

image

(3,162 puan) tarafından
Afiyet olsun canım burdada rüzgar vardı hava bozdu yağacak kesin camda yapar inşaAllah kayınpederin
(9,131 puan) tarafından
Yagmur yağıyor ama hava nasıl karardı çok fena bastiricak belli
(3,162 puan) tarafından
Rabbim hayırlı yağmur nasip etsin
+1 oy
(687 puan) tarafından
Elhamdülillâh iyiyim huzurum sen nasılsın:) 

Evi süpürdüm sildim iyiki yapmışım güneşliydi sabahtan yâ birden hava bir karardi ocağa da pisrasa yemeği koydum bakalım yanına ne yapmalıyım düşünüyorum 
(3,162 puan) tarafından
Allah razı olsun hocam bende iyim zikirleri çektim bır kadir sürem kaldı ☺ayy burda hava çok kötü..bu arada makarna da iyi gider yanına yemeğin afiyet olsun şimdiden ❤
(687 puan) tarafından
Şehriye pilavı yaptim
(3,162 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun ❤
+1 oy
(10,828 puan) tarafından
Benim kocam uyuyo vardiyasi berat bisey oldu cogunluk gececi nasil temizlik yapcam bilmiyorum dunden once aksam yapmistim onu ise gonderip dun de evde degildik bugun sabahtir ugrasiyorum halilati girgirladim toz aldim gorunrn yerleri elimle sildim camasirlari petekte kuruttum birini ser bitini topla aman kis da ayrı eziyet yaa bendd tsrhans corbasi etli pstates yemedi pilav yaptim sana da masaAllah valla bi dunya is yspmissin 
(3,162 puan) tarafından
Ne kavgası kız hayırdır
(10,828 puan) tarafından
Kizyok onemli bisey degil gecen oost acmistim ya sende yazdin heralde hatta yazdin diye hatirliyorum yine aynisi oldu kadin kocam telefondan nisey gosteriyodu instagramdan eski sevgilisinden mesaj geldi dedi bende mesajin icerigi ne dedim hani ordan anlaşılır en azindan bi tahminin olur sevda yazmis sanane merakli marmelat gullu mu neydi o da yazmis merakli melahat bende bu zamana kadar sustum ya patladim bu sefer
(3,162 puan) tarafından
Evet o posta bende yazmıştım merak etmek gayet normal neden böyle demişler ki ayıp etmişler
(10,828 puan) tarafından
Onlarda saka yaptilaf aslinda da ben bu sefer patladim baksana poatu biliyosun o zaman
(3,162 puan) tarafından
Dur bakayım
+1 oy
(6,740 puan) tarafından
Ohhhh ellerine kollarına sağlık canım güle güle kirlet ☺ bende kahvemi içtim minik kuşumla çizgi film izliyoruz kalkıp yemek yapacam inşallah dünden bir tabak kadar lahana sarması var tavuk çıkarmıştim onu da ayfere atarım yanına da az bir şey bulgur yaparım belki bir de salata 
(3,162 puan) tarafından
Ellerine saglık canım benım de hem bugün hem yarına yetecek yemek yapmam lazım yarın işim daha çok cumartesi misafirim var hazırlık yapmam lazım sarmayı akşam çocuklar uyuyunca sararım.. Yarına poğaça börek tatlı yapıcam misafir odasını dip köşe silicem ☺
(6,740 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim Allah kolaylık versin yatılı misafir mi gelecek ☺ ohhh ellerine kollarına saglik şimdiden
(3,162 puan) tarafından
Yok canım eşimin dayısının kızları gelicek normal oturmaya çok severim onları herşey dört dörtlük olsun istiyorum
(6,740 puan) tarafından
Yaa ne güzel canım Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ❤
(3,162 puan) tarafından
Amin bacım❤❤
+1 oy
(11,084 puan) tarafından
Diyetisyene gidip geldim felaket bir yağmur var ıslandım da bir güzel 

Markete gitmem lazım ama gidemiyorum falan 
(3,162 puan) tarafından
Burdada yağmur yağıyor canım bende yemekleri yaptım pişiyor şimdi kızıma ders yaptırcam
(11,084 puan) tarafından
Simdidn afiyet şifa olsun cnm
Kolay gelsin
(3,162 puan) tarafından
Saol canım benım
0 oy
(6,932 puan) tarafından

image

bir hevesle anne oğul kitap saati yapalım dedik olmadi benimki erken sıkıldı:D 
(3,162 puan) tarafından
Ohh ne güzel manzara bızde ders yapıyoruz şimdi oğlumda benı deli ediyor ☺
(6,932 puan) tarafından
Manzara kısa sürdü:) ay Allah yardımcımız olsun ❤️
(3,162 puan) tarafından
Amin amin canım ❤

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 314 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huzur91 (3,162 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,209 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,069 göst.
6 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 352 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,134 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,527 cevap

36,579 kullanıcı

...