+6 oy
1,005 göst.
önce Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Ne yaşarsanız yaşayın; birine en son davranış şekliniz, onda bıraktığınız tek fotoğraftır.” İnsanlar bizi, vedalaşırkenki o son halimizle anımsar. Ondan önceki yaşanmış hiçbir şey önemli de değildir zaten. Bugün belki onu görünce geri tüm kararım değişir diye gittim mahkemeye ama onun o vurdum duymaz tavırlarını görünce yanlış bir karar almadığımi fark ettim ve bitirdim belki zor günler gelecek acı çekeceğim ama ben evladıma tutunacağım buna mecburum

5 yılım heba oldu ama diğer kalan tüm hayatımı kurtardım

22 Cevaplar

+2 oy
önce (154 puan) tarafından
Allah bundan sonraki hayatını hayırlı ve güzel eylesin inşaallah hakkında hayırlısı
önce (32 puan) tarafından
Amin inşallah canım
önce (382 puan) tarafından
Allah hayırlı etsin üzülme sen evladına bak
Allah razı olsun canım öyle yapacağım mecbur
Allah sendende razı olsun cnm
-Reklam-
0 oy
önce (3,477 puan) tarafından

Ahh ne kalp acıtan kelimeler,:(hakkinda hayirlisi buymuş üzülme canım 

Dokunma zor toparlandım ağlarım kendimi teselli etmeye mecburum
önce (3,477 puan) tarafından
Güçlü kadınsın..seni sevse idi ayrilamazdi ..bu yüzden üzülme..☺️
Evet onu düşünerek hareket ettim
0 oy
önce (5,989 puan) tarafından

Zararın neresinden dönersen kardır 

Yolun açık olsun cnm

Amin inşallah canım
0 oy
önce (595 puan) tarafından
Bundan sonraki hayatın mutlulukla geçer inşallah çıktığın bu güzel yolda illaki bir iki diken olucaktır ama sen en zorunu başardın bundan sonrası için çok daha güçlü bir kadın olucaksın yolun bahtın hep güzel olsun ve tebrik ederim seni ❤️
En çok da bu yüzden tebrik ederim sizi siz çok güçlü bir kadınsınız bunu atlattıysanız hiçbir zorluk sizi yıldıramaz o kadar insan var ki aldatılmaya şiddete rağmen boşanmaya boşanamayan siz herkes için ilham kaynağı oldunuz
Teşekkür ederim Allah razı olsun onun yanında kalsaydım eğer kendi benliğimi kaybedecek idim ben kendimi ve oğlumu kurtardım
İşte kendisi mutlu olmadan evladının mutlu olmayacağının farkına varmış güçlü anne ❤️
Teşekkür ederim kuzu ♥️
Rica ederim kuzum ❤️
0 oy
önce (3,974 puan) tarafından
Geriye kalan hayatının ilk günü. Rabbim yolunu açık etsin 
Amin kuzum benim inşallah
0 oy
önce (158 puan) tarafından
Vardır herşeyde bir hayır, gör bakalım bundaki hayrı. 
İnşallah canım inşallah
0 oy
önce (17 puan) tarafından
Bende yaşadım aynısını 17 yaşında evlenmistim bide kaçarak 1 kızım var bu ikinci evliliğim bende onda açtım gözümu diye çok zor olmuştu hep ağlamıştım beni sevmediğini söylemişti issizdi calismiyordu ama ben evladım için onu çekmeye razıydım hemde çok  seviyordum ne derse inanıyordum 4 sene oldu ayrılalı ama şuan hem hastalığı varmış bende maddi çok sıkısıkmıs çünkü beni çok ağlattı evladımı elimden almaya kalktı şuan çocuğumu görmeye her ay farklı kadınla geliyor ablamgil çocuğumu vermeye gidince çok bitkin ölmüş diyorlar Allah büyük işte ne diyim
Beter olsunlar rabbim çocukların ahını yerde bırakmaz
Farklı kadınla geldiği an onları dinliyor yoksa kızımız ona gitmek istemiyordu küçükken zorlamiyordu ama kadının biri çok kötüydü alcaksin kızını kendine alıştır filan demiş kızıma vurmakla tehdit etti kızımı alacaktı da  o kadın gitmiş nereye gittiyse sözde onla evliyim  demişti şimdi başka kadın varmış yanında kızım ayıptır söylemesi anne benim gözümün önünde opusuyorlar diyor ben daha eşimle yapmadim onu utancimdan
Bunu mahkemeye sunsan olmaz mi
Ne gerek var şuan durdu kızımında psikolojisi bozuluyor mahkememiz bitti tek celsede boşanmıştık ben uzak Allah'a yakın olsun maddi de faydası yok kendine faydası olmayan kızına mi olucak hiç gerek yok strese girmeye
Doğru canım anlaşmalı mi boşandıniz
0 oy
önce (183 puan) tarafından
Zararın neresinden dönersen kardir bacım senin hakkında en hayırlısı buymuş sıkma canını 

Gelecek güzel gunlerini düşun
Sağol canım sağol öyle yapacağım
0 oy
önce (2,450 puan) tarafından
En büyük tesellin evladın olsun gerisi boş hayırlısı buymuş...
Amin inşallah öyle zaten canım
0 oy
önce (5,668 puan) tarafından
son cumle. benim cumlem . bende 6 yilimi silip attim çöpe. ama geri kalan tum hayatimi kazandim varsin gidne 6 yil olsun derim hep. ben evlenmemistim şukur ki. evlenmeden kurtulmustum.  

bundan sonraki hayatin emin ol daha iyi olacak. ne istediginden cok ne istemedigine odaklanirsan dogru kisiyi daha rahat bulacaksin . ben oyle yaptim .
Allah razı olsun canım benim şu an mutlu musun nasılsın
hamdolsun maddi manevi his sorunum yok . haatta cogunkisiye gore asiri deertsiz bir hayatim varhamdolsun mtluyum iki cck var tek derdim fazlalik uc bes kilom oyle soylim sana yani:) esim der ne guzel dunya can sikintisina kendine dert ariyosun diye. isn mutlu olursun sende
Maşallah canım Rabbim esirgesin hep mutlu ol
amin sende cnim hayirlisiyla ins kafani topla bi. onune bak mutlu ol .hayat vok kisa. biryerden baslamalisin sifirdan da olsa
Buna mecburum evladım için zaten
0 oy
önce (794 puan) tarafından

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez 5yıl gıtmıs ama belkı 50 yılını kurtardın az şey mi? 

Şimdi çekilmeyen insan yaslanınca hiç cekılmez yarın çocuğun evlenınce kayınbaba olacak böyle insanla insan ıcıne çıkılmaz her yerde zor hayatını mahvetmemen önce kendın sonra çocuğun adına çok güzel doğru bır karar olmuş seven bırakmazdı zaten umursamaz demişsin ya onu bugün mahkemede bıle gördüysen emın ol doğru karar Allah bundan sonrakı hayatını öyle guzellestirsin ki bu kararın ıcın hergün ıyı ki de inşallah
Amin inşallah canım bugün pişman olmadım
0 oy
önce (2,082 puan) tarafından
Bundan sonrası senin için çok güzel olsun , şu an yaşadığın her bı zor durum sana ilerde iyi ki dedirtsin evladinla birlikte yüzünüz hep gülsün inşallah canım 
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
0 oy
Boşver hayırlısı hakkında insan başına herşey geliyor her serde vardır hayır 
Amin inşallah
0 oy
Allah hayırlı etsin üzülme sen evladına bak mutlu ol, benimde 15 gün sonra 5. duruşma olcak 1,5 yaşında oğlum var sosyal hizmetler boşanma durumunda oğlumun bana verilmesini talep etmiş , senin oğlun kaç yaşında duruşma nasıl oldu velayeti aldın mı ve nafaka bağlandı bunları merak ettim 
Avukatın varsa onlara sor daha iyi net cevap öğrenirsin
önce (6,048 puan) tarafından
İtiraz etmemen için bu imza eğer nafakaya vs itiraz durumun varsa o imzayı atmayın istinafa gidin. Ayrıca 7 yaş çocuğun pedegog eşliğinde görüşü alınmadan velayet verilmez. 4 yaş olanda kendini rahat ifade ediyorsa onada sorarlar. Mahkeme velayet durumlarında ayrıca ailelerin durumunuda inceler bilir kişi eve gidip çocukların odasını vs kontrol eder bilginiz olsun
Teşekkür ederim çok şükür sorun değil o konuda içim rahat,istinafa gitmek nedir
önce (6,048 puan) tarafından
Karara İtiraz edip bir üst mahkemeye çıkmak
Karara çıkmış gözüküyor ama e -devkette
0 oy
önce (311 puan) tarafından
Benimde aynı 13 yılım heba oldu ve şuna çok kötü durumdayım seninde allah yardımcın olsun cok zor imkanların iyiyse birsey diyemem ama benim için çok zor anlamadan boşandım ben bide çok pisman oldum aileme sığınamadım 
Anlaşmalı mi boşandın peki
0 oy
önce (2,061 puan) tarafından

Yolun açık olsun bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim<3

Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
önce (2,851 puan) tarafından
Sende ki evlilik ve evladın var. Ben de örnek vereyim, 5 sene bir tanıdığımı çok sevdim belki de sevdiğimi sandim çünkü benden 7 yaş büyüktü ben daha lise 2 ydim. Neyse yıllar geçti ben platoniktim en son insanlar duydu vs o da istedi sözlendik sözün ertesi günü ikizim kaza geçirdi. Ve biz o gün gündüz düğün salonlarını tuttuk altınları aldık ertesi gün de gidip mobilya bakacaktjk ama hayat tepetaklak oldu. Her şerde hayır vardır o kaza bizi mahvetti ama o şeytanın yüzünü gösterdi. Allah a inancı olmayan nişanlı ve hatta ameliyatliykrn bana vuran bir insanla neredeyse yuva kuracaktim. Resmen kurtuldum, tabii hakareti birgun aramamasj yalanı da cabasi biz ayrıldık 5 ay sonra evlendi :)))))))) bu olay 6.5 sene önce oldu ben daha 2 senelik evliyim, Rabbim çok büyük ki iyi ki bitti yoksa rezillik çekecektim simdiyi sorarsam da ağlak oğlumun mizmjzligi dışında mutluyuz şükür ❤️ her şerde hayır vardır 
Rabbim mutluluğunu daim etsin canım, evliyken daha zor aynı evi paylaşıyorsun, aynı hayatı ama ben dün onu öyle gördükten sonra kurtulmuşsun dedim iyiki de bu kararı daha çok sorgulayıp kendimi heba etmemişim
0 oy
önce (519 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım inan bana böylesi senin ve evladın için daha iyi ben hep kavga olan bir ailede büyüdüm bu yüzden de bazen tahammülsüz olabiliyorum çünkü gerçekten psikolejim çok bozulmuştu ve böyle bir ortamda buyumekt nde k ske ayrilsalarmis dedim hep aileme inşallah onundeki hayat sana mutluluk getirir
Amin canım inşallah
0 oy
önce (197 puan) tarafından
Bundan sonraki hayatın güzelliklerle geçsin inşallah.
Amin canım inşallah
0 oy
önce (2,307 puan) tarafından
Hayırlısı olsun Rabbim hayırlı kapılar açsın en güzelinden inşaAllah 
Amin canım Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,908 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu
0 oy