0 oy
344 göst.
önce Diğer kategorisinde (16,199 puan) tarafından

Normalde bu tarz sorular sormam ama merak ettim  

Platformun en çok sevdiğiniz özelliği nedir ? Sevmeyen yoktur herhalde aksi takdirde halen üye olarak kalmazdı :)))

Ben en çok bu bilgi alışverişini seviyorum. Google dan çok burda yararlı bilgiler verilir. Her annenin her konuda farklı tecrübeleri oluyor ve sorular sorulunca yardımcı oluyorlar, buda bana göre büyük bir iyilik <3

Sıra sizde

26 Cevaplar

+3 oy
önce (1,415 puan) tarafından
İyi insanlarla konuşmak bilgi alışverişi ve özellikle goy goy vaktini çok seviyorum 
önce (559 puan) tarafından
Kalbim kırıldı duydun mu feyzoş:((
:((((insan sevdiği ile takılır ama
Takılalım güzelim gel dedinde benzin mı yok dedim sjskjs
Benzinin benden olsun yeterki gel sjsjsj
Vayyy❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+2 oy
önce (5,243 puan) tarafından

Akıl akıldan üstündür. Aa çok iyi ya dediğim çok fikir edindim burada. O nedenle seviyorum ve sohbet ettiğim çok sevdiğim insanlar da var :) 

önce (16,199 puan) tarafından
Ne güzel ❤️❤️❤️
+1 oy
önce (3,974 puan) tarafından
Hiç kimseyi görmeden bu kadar samimi olmak bana hoş geliyo nedense 
Evet oda var ☺️
önce (3,974 puan) tarafından
Allah hepinizden razı olsun :))
Amin Allah cümlemizden razı olsun ❤️
+1 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Bende o özelliğini çok sevyom yakınım arkdaşım da almadgimim bebek bilgilerini burda daha net anlaşılır şekilde alıyorum iyki katlimişim gercek"den <3

Çok şey öğrendik ve öğrendiklerimizi aktarıyoruz üstelik
Eşim bile birşey olsa diyor senin kızlara sorsana:):)vallh bende çok şey öğrendim
+1 oy
önce (18,449 puan) tarafından
Annelikle ilgili ne aklıma takılsa sorup.ogrendim burdan. Zaman zaman çok korktuğum uzuldugum şeyler oldu. Burdan aldığım cevaplarla rahatladım. Kafamı dağıtmakta Instagram kadar etkili nerdeyse. Çocuk emzirirken en büyük eşlikçim bu uygulama 
Ah bunu her anne yapmıştır bebek memede iken bı elde telefon buradaki postaları okumak :)
Ay ben de oyleyeyim az önce yine okuyordum uykuya dalmışım ne zmn kızı emirzsem burya bakıyorum tek değilmişim çok zevkli oluyor☺️
Nerdeyse 4.5 senedir çocuk emziriyorum hep burdayım agsgsgs.  İlk çocuğumda gebelik bölümüyle geldim. Sonra bebek bakımı. Sonra burasını keşfettim.
Bende ilk hep hamileik bölümde yedim bazen birşey orda sorunca herkes soru cevap bölüme geç diyordu bilmiyordum neresi sonra girdim giriş yapılmıyor su kızlardan öğrendim bebek bölümünde görüyordum ne gereksiz orası diyordum sinir fark ettim onada giriş yapilmıyordu doğumdan sonra Otomotikmen orya giriş yapıldı şuan en sık kulandığım bebek bölümü sohbet bölümü bayadir hamile bölümüne girmiyom hiç
Ben de hamile degilsem girmiyorum oraya asssaadsa
+1 oy
önce (6,419 puan) tarafından
Aynen dediğin gibi bilgi alışverişi en iyi yönü. 
❤️❤️❤️❤️
+1 oy
önce (3,734 puan) tarafından

Kızım 13 aylık olacaktı hâlâ yürümüyordu, buraya sordum yürüme arkadaşı alayım mı diye hayır bir kaç güne yürür onlar işe yaramıyor masraf etme demişlerdi, öyle oldu :D örnekle anlatayım istedim 

Evet gerçekten bilgi alışverişi harika
+1 oy
önce (3,204 puan) tarafından
Burayı hamileyken keşfettim o zaman burada bir çok şey öğrenmiştim. Sonra yoğunlukta hesabı sildim özledigim için geri geldim :)
Ozleniyo
önce (3,204 puan) tarafından
Evet cnm
+1 oy
önce (846 puan) tarafından
Öyle kafa dağıtıyorum ya takılıyorum işte 
Burda artı bir özellik
+1 oy
önce (595 puan) tarafından
Tanımadığınız bir sürü insandan çevrenizden duymayacağınız almayacağınız desteği almak derim ben kadın dayanışması gerçekten var denilecek yer burası 
Aynen öyle ☺️
+1 oy
önce (2,964 puan) tarafından
Ya ne biliyor msn gundemde birşey oluyor mu ilk buradan duyuyorum yada birşey olunca buradan bilgi alıyorum ne blm bana göre zaman gecirmek için en zararsız bir uygulama bilgi amaçlı hiç olmasa bile kafa dagitiyorum
Aaa bak oda var güncel bilgiler platformu bı bakıma ☺️☺️☺️
+1 oy
önce (5,994 puan) tarafından

Eğlenceli vakit geçirmek ve bilgilenmek :D

Hava atilmazsa olmaz ki ama sitenin olmazsa olmazı sjsjsjjs
Kim hava atıyor :D
Kralice atiyo :D
Bazen ben:D bazen başkaları:D
Alırım havanizi :D ❤️
+1 oy
önce (16,546 puan) tarafından
Hiç tanımadığım insanlardan görüş almak bize kendimize dışardan bakma şansı veriyor bence en güzel yanı bu 
Ne bir gün aynı görüşü sorana biz akıl veriyoruz değil mi :)
önce (16,546 puan) tarafından
Kesinlikle başkasına fikir verirken kendimizi de sorguluyoruz bence. Tecrübeye değinmedim bile hayat her şeyi kendimizin yaşayıp öğreneceğimiz kadar uzun değil burda çocuk büyütme aile ilişkileri evlilik sorunları her konuda farklı bakış açıları görebiliyoruz ve bizim tanımadıkları için kendimizi olduğumuz gibi açabiliyoruz bence
+1 oy
önce (10,452 puan) tarafından

Beni burds tutsn bi cok sebep var 

1 sosysl medysm yok samimi bi arkadasim ailem yok cocugu uyuturken bi kahve icerkrn tskilacak bi yer lazim buradi da bu konuda cok iyi anlik postlari oldugu icin 
2 sevdigim 3 5 kisi var telefon vermedigim icin sohbet edecek sadecr burasi kaliyo 
3 dedigin gibi bililenme gecen bi konuda takildik esim senin siteye bi baksana ne demisler dedi googleden daha bilgili burasi yani tecrübeli 
4 de sey hastadan dua bekleyen birileri oluyo onlara okunacak topluyoruz ya da dini bisey kafama takilinca bilrn varsa diye ilk burasi aklima geliyo 
5 de sey betiguldu galiba nicki gunluk gorev veriyo ya onlari yapmak Allah razı olsun:) 
Ne cokmus ne güzel ❤️
önce (10,452 puan) tarafından
Sevmedigim seylerde varda gulu seven dikenine katlaniyo iste :)
O hepinizde var :) hep iyi olacak değil işte
Ay yemin bende öyle bı sosyal medyam yok yotupda birseyelr bakardım artik pek girmem nadiren burayı keşf etim bildigi alıyorum bebek emzrirken uyuturken hep burya bakarım çok bilgi edindim 1 yıldır burda evde tekim bı çevrem yok canm sıkıldıkça burya bakıyorum
+1 oy
önce (1,377 puan) tarafından
Akıl akıldan üstündür'e şahit olmak.
Aynen öyle :) ve o aklı sonra başka bir post görünce seninde vermen
Kötü yönü atarli kişilerle uğraşmak herhalde indigo bacim :D
önce (1,377 puan) tarafından
Yess, oluyor ara ara. Tartışma sevmiyorum böyle yazışarak. Canlı tartışma severim ama saranlar oluyor bana manasızca :)
+1 oy
önce (628 puan) tarafından
Gerçekten herşeyi burdan öğrenmek :) 
☺️☺️☺️
+1 oy
önce (758 puan) tarafından
Sessiz olmasını seviyorum en çok. Yani kızımı uyuturken ya da o yanımda uyurken instada takılamıyorum ama burası karanlıkta da gidiyor sessizlikte de :) 
Doğru tespit :)
0 oy
önce (2,450 puan) tarafından
Fikir alışverişinde bulunmak ve çoğu şeyi ders almak
Evet ders meselesi de var :)
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Çok fazla kirli bilgi akışı var malesef. Ben katılamıyorum o noktada size. :(
Sana göre :)
0 oy
önce (3,772 puan) tarafından
Çok pozitif insanlar ayrıca birşey danistiginda gönlünü hoş etmek için yanlisiniza haklısın demiyorlar dürüstçe cevap veriyorlar. Bilmediğin bir konuda tecrübeli arkadaşlar bilgi veriyor herşey Google da yazmaz ya da tecrübe etmiş birinden duymak bazen daha iyi geliyor. Birşey alırken fikir soruyorsun ayrıca çok iyi insanlar da var seviyorum burayı ♥️
❤️❤️❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,560 soru

12,090,502 cevap

36,383 kullanıcı

...