0 oy
345 göst.
önce Diğer kategorisinde (16,199 puan) tarafından

Normalde bu tarz sorular sormam ama merak ettim  

Platformun en çok sevdiğiniz özelliği nedir ? Sevmeyen yoktur herhalde aksi takdirde halen üye olarak kalmazdı :)))

Ben en çok bu bilgi alışverişini seviyorum. Google dan çok burda yararlı bilgiler verilir. Her annenin her konuda farklı tecrübeleri oluyor ve sorular sorulunca yardımcı oluyorlar, buda bana göre büyük bir iyilik <3

Sıra sizde

26 Cevaplar

0 oy
önce (6,096 puan) tarafından

Hiç unutmam minik kuşuma hamileyken Google amcadan bir şeylere baktim eşimle bir sıkıntı vardi aha dedi buraya girsene bakalim neyin nesi girdim kayıt oldum hamile bölümünde o kadar yardımcı oldular ki Allah razı olsun iyi insanlardan neyse burayı çok sonradan keşfettim bakıyorum Allahim herkes birbirini linc ediyordu aha dedim burası ünlülerin yeri kayıt olsam beni dişlarlar kesin :D neyse bir cesaret edip kayıt olmuştum buraya da tabi kötü anılarda yaşadim kelek insanlara da denk geldim ama iyiki tanıdım dediğim de oldu çok çok güzel arkadaşlıklar edindim artı dediğin gibi çok guzel bilgiler edindim buranın sayesinde çok şey öğrenmiş oldum Allah razı olsun ♥️

önce (16,199 puan) tarafından
❤️❤️❤️☺️
-Reklam-
0 oy
önce (160 puan) tarafından
Kaynana çekiştirmesi, evlat büyütme yardımı :) daha nolsun.. 
0 oy
önce (3,222 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Valla canım burası bana çok iyi bir arkadaş ve sırdaş kattı şuan burdan tanıştığım arkadaşımla whatsaptandanda konuşuyorum bide benim ilk cocumdu hiç bir şey bilmiyordum soruyordum cevap veriyorlardı bana yardımcı olmuslardi çok güzel bilgiler öğrendim bu yüzden bu programı çok seviyorum 
0 oy
önce (3,477 puan) tarafından
Her özelliğini seviyorum buranin ..yardimlasma ..bilgi ogrenme ..eglence falan ..

Kadın kadına gibi hissediyorum rahatım burda herkes kadın çünki:)
0 oy
önce (234 puan) tarafından
çok güzel bilgi alışverişi War örnek vererek anlatayım.O zamanlar yeni doğum yapmıştım 3 sene önce acemiyim 3 kaybım War ve doğumum çok zor gecmisti ve maalesef kızım kuvoze girdi hemen burası aklıma geldi çünkü nefes alamiyordum korku panik herşey wardi sonra bı post açtım yawrum kuwoze girdi şu şu nedenlerden dolayı....Allah bin kere razı olsun o kadar çok dua destek gördüm ki özellikle bı kullanıcı wardi isim vermeyeyim minik kaslı erkeğin annesi onun cevapları beni o kadar rahatlattı ki o an yeniden doğmuş gibi hissettim hala gozumun önünde korkma annesi 3 5 güne yanında olacak bu bı süreç bende yaşadım o günleri dedi ve dediği gibi oldu buradan çok teşekkür ederim Allah karşımıza güzel insanlar çıkarsın.Ben pek post açmam pek cewap vermem ama bu platformun çok faydasını gördüm ve görmeye devam ediyorum hepinize çok teşekkür ederim çok uzun oldu kusura bakma canım 
0 oy
önce (2,307 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum burda bilgi alış verişi çok işime yaradı ve yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor bir çok konuda herkese teşekkürler 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,562 soru

12,090,594 cevap

36,383 kullanıcı

...