+6 oy
1,089 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,401 puan) tarafından
Yarın müge anliya saat 10 da yazalim sizde katılın ne kadar çok olursak o kadar iyi çünkü hemen sosyal hizmetleri gönderecek oraya inceleme baslatir 

Bide bilen adresi yazsın doğru şekilde yanlış adrese yönlendirmeyelim 

20 Cevaplar

+2 oy
önce (3,772 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
kizlar ben şimdi baktım böyle bir gelişme olmuş sizde baktınız mı şikayet detayiniza
Ekran görüntüsü aldım canım. İşin kötü yani sürekli beni arıyorlar reklam tanıtım için filan belki aradılar ben kaçırdım
önce (92 puan) tarafından
Ararlar ben hastane için şikayet oluşturdum kac defa aradılar
Kacli numara arıyor doga34
Silmişim kayıtları canım
Ben yarın teli açık tutayım en iyisi belki biri arar filan
-Reklam-
+1 oy
önce (2 puan) tarafından
Ne olur fake hesap bizimle dalga geciyor olsun
önce (1,401 puan) tarafından
Keşke ama gercek
Saat 10 da yazacaz sende yaz canim
önce (2,106 puan) tarafından
Konu ney biri banada anlayabilir mi
2 yaşında bı kız bebek 14 yaşındaki üvey kardeş trafindan arkadan tecavuz ediliyormuş
+1 oy
Ben dün ihbar ettim Müge anlıya 
Canım nasıl ettin aradın mi
Numarayı buldum whatsaptan bildirdim
0535 663 52 52 bu numara
Çok tesekur ederim
Rica ederim
0 oy
önce (3,552 puan) tarafından
Ne olayı benim haberim yok evde tv de yok 
önce (160 puan) tarafından
Zannediyor ki eşini çekiştiriyoruz..... Cahil de olduk sabah sabah ... Bizde bilioz niye süreç böyle ilerlemiyor sitemini tutuyoruz. Kafamız karışık aydınlattığın için tşk
önce (31 puan) tarafından
Canım eşimi çekiştireceksiniz zaten de benim kızdığım şey polis polis diyip duruyorsunuz polis niye almıyor işini yapmıyor felan filan ayrıca cahil olmakla cahilce yorumlar yapmak ayrı şeyler
Sen yazdıklarını okuyor musun. İyice saçmalamaya başladın. Ha dur saçma biri olmak başka saçmalamak başka dersin şimdi.... Sen daha mühim olan işlerinle ilgilen. Biz sana ayak uyduramıyoruz, genel kültürümüz yetersiz geliyor sana.
önce (31 puan) tarafından
Doğru dedin
Merak ediyorum mesleğiniz ne acaba. Ne okudunuz, ne yazdınız da burda insan eleştiriyorsunuz. Cahilce diyorsun bide cahil insan bilmeyen insan değildir öğrenmek istemeyen insandır. Burda birşeylere açıklık getirsen kimse anlamamak için diretmeyecek. Mademki bilgilisin burda cehaleti kır, hakaret etmek yerine.
0 oy
Burda yerimi alayım. 
Sağol.yarin yazalım  saat 10
Tamam. Haritalarda tam adres çıkmıyor. İnşallah bunu okuyanlar adresi bulabilir
adana seyhan küçük oba kanal yolu uzeri no 12 adresini
0 oy
önce (10 puan) tarafından
Maalesef hiç bir sonuç alamazsınız hele ki çocukta herhangi bir tecavüz bulgusu rastlanmazsa başları aşırı ağrıyacağı için onlarda el atmayacak 
DP sen neden hesabını sildin kuzum herkes merak etti ne oldu ne bitti diye yani dünden beri bekliyoruz herkes merak ediyor ne olucak diye yani birşey olmazsa başka çareler arayalım
önce (10 puan) tarafından
Canım yorum yaptığım diğer posta okursanız detaylı yazdım oraya , o kadar haklı olumsuz cevap verdiler ki birşey yapamadık dün çok olumlu bir şekilde konuşmuşlardı , inceleme yapıldıktan sonra maalesef olumsuz sonuç aldık :(
önce (595 puan) tarafından
Doga34 avukatla görüşen benim ve evet bu durumda fotoğraf ve video olmasa bile şikayet kaale alınıp Bi inceleme başlatılır taciz muayenede çıkarsa vay o ailenin haline yanarlar yanii
önce (172 puan) tarafından
Tekrar gören olmadımı kanıt bulunamaz mı
Ysni sunny hesabı diyor daha önce de o aileyi çok şikayet eden olmuş hatta tüm mahallenin o ailenin ne olduğunu bilmesine rağmen bana dokunmayan yı.lan bin yaşasın kafasında olduğunu anlattı Allaha şükür o ses çıkarmış çıkarmasa bir bebek solup gidecek bu dünyadan diğer bebekler gibi
0 oy
önce (10,452 puan) tarafından
Saat kacta yazcaz bi de kendi kardesi miymis kiz neden ibreti alem icin biri elinin altina alip cocugu bi dovmuyo soyle surundurmuyo 
Keşke biraz ahlak yağsa vicdan insanlık yağsa insanların tepesine de şu cirkinlikler olmasa
Bu bi tane yakalanan olsy yakalanmaysn kim bilir kac yavrucak var neler neler var iste depremler oluyo sel oluyo yangin oluyo mevsimler bozuluyo ekonomik kriz var memlekette bet bereket kalmadi ki
önce (1,787 puan) tarafından
Ama post sahibi telefonla konuşurken polisle kadını duyduğunu söylemişti ben öyle okumuştum sanki yalan olmasın postu bulursanız bakın yorumlara falan. Ya polis işini yapmıyor yada post sahibinde bir sıkıntı var.
Post sahibi acik net konusuyo ben hic celiski gormedim bence baska bi is vaf isin icinde
Hanimlar saat 10 yazicaz sizde yazin
0 oy
önce (3,223 puan) tarafından
Deneyin bence ama Müge hanım bu denli büyük bir olayı kanıt olmadan dile getirmeye bilir ama arka tarafta inanıyorum ki yardımcı olmaya çalışırlar 
Bence de bı anda çok ihbar gelirse hemen müdahale eder
Saat 10 yazacaz sende yaz canim
önce (3,223 puan) tarafından
Yazdınız mı kızlar sonuç var mı
0 oy
önce (6,083 puan) tarafından
Aklım almıyor yaa anne yaa anne Allah belasını versin nasil göz yumuyor anlam veremedim yaa vallahi uykularım kaçtı bu konu yüzünden 
Al benden de o kadar.. Kendi evladım geliyor gözümün önüne.
önce (6,083 puan) tarafından
Offf yaa kime neye güvenecez nasil bir dünyaya çocuk getirdim diye sorgular oldum kendimi yeminle
En yakınlarımızdan korucaz ilk başta... Hayat üzgünüm böyle biyer oldu... Ama insan anneden de böylesi kötülük görücekse. .......
Hanımlar saat 10 yazacaz sizde yazin
0 oy
önce (1,490 puan) tarafından
Tam bende yazmıştım ekran görüntüsü aldim ben destek veririm
Çok sağol
0 oy
Bende yarın Müge anlıya ve Esra Erola yazacağım 
Tamam canım 10 da yazacaz sende yazarsın artik
Tamam canım
0 oy
önce (16,199 puan) tarafından
Umarım herkes yorum yapmakla kalmayıp şikayet etmiştir söz konusu minicik bir bebek.

Benim şikayetim hala sevk edildi yazıyor 
Benimkisi içişlerine sev edildi diyor bakalım ne olcak
0 oy
önce (5,535 puan) tarafından
Bu konuya canım o kadar sıkıldı ki basım çatlıyor anne bişey demiyor o babanın şerefine siçayim . Namussuzz adam olanların farkında değilmi sanki buna göz yumanlara aynı seyu yapacaklar görecekler o zmn Allah'ım muhafaza etsin evlatlarımızı artık kavanozda mi sakliycaz cocuklarmzi of Rabbim ya
Hiç sorma ya neyse biz süs.alim elimizden ne geliyorsa yapalım saat 10 yazacaz mugeye sende yaz canim
önce (5,535 puan) tarafından
Tabiki cnm
0 oy
Hanımlar sizde yazin ne kadar çok ihbar giderse o kadar ciddiye alırlar 
0 oy
önce (2,274 puan) tarafından
Gece kabus gördüm durdum uyku tutmadı acaba şu an napıyorlar bebeğe diye içim içimi yedi nasıl bir insanın nefsi ufacık bebeğe uyanır akıl alacak gibi değil bu nasıl bir sapıklık hiçmi vicdan merhamet yok yavrucak ağlayıp acı çekerken nasıl zevk alabiliyorlar Rabbim buna sebep olanları kahretsin ne bu dünyada ne ahirette gün yüzü görmesin inşallah
Offf hiç sorma neyse biz susmyalim elimizden geleni hapalim saat 10 yazacaz sende yaz canim
önce (2,274 puan) tarafından
Yazıcam bende
0 oy
önce (7,433 puan) tarafından

Nasıl nereye yazılıyor kızlar bende yazayım sessiz kalmayalım bizde anneyiz çocuk büyütüyoruz 

Aşko müge anlı çıkınca zaten ekranda numara var oraya waatsap ihbar hatti
önce (7,433 puan) tarafından
Tamam canım ❤️
0 oy
önce (1,782 puan) tarafından
Yorumlara baktım hiç birşey anlamadım ne olmuş çocuk mu dovuyormuş 
Ne dövmesi tecavüz ediyormuş 14 yaşındaki kisi
0 oy
önce (1,376 puan) tarafından
Ya nedense bn çok inanamadim 2 yasinda bebek daha oncede oldu demiş o kahrolası annesi o yavrunun bedeni bunu defalarca kaldiricak gücü olamaz ki nasil dayansın o hemde tersten tabiki şikayet yine edilsin ama aklıma yatmayan şeyler var surekli olan biseyse bebek ölürdü Allah korusun belkide korktuklari icin yalan soylediler daha oncede oldu diye ne diceklerini bilemediler bilmiyorum  Allah hepsinin cezasini versin
Şikayet ettiniz mi numarayı bana da atarmısınız
0212 354 43 25
Whatsapp hattı çıkmıyor
Evet ya bende ne yaptıysam çıkmadı bekle ohrenecem yazarim
0535 663 52 52 bu canim
0 oy
0535 663 52 52 bu numara Müge anlı ihbar numarasi 
0 oy
önce (7,638 puan) tarafından
Esra Erol'da yazdım dünden beri. Cevap Yok malesef 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 596 göst.
0 oy
8 cevap 508 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 435 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,308 göst.
2 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,135 puan) tarafından soruldu

403,548 soru

12,090,285 cevap

36,382 kullanıcı

...