0 oy
286 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,491 puan) tarafından

30 aylık doğdu doğalı uyku problemi var hiç mi bir çocuk düzelmez hiç düzelmiyor gece olsun istemiyorum ya şu saat olmuş hala ayakta sallanır diceksiniz sallanmayo bırak ahh keşke dün sallamadim sabaha kadar kapının önünde çığlık attı uyumadi her gece göğsüne kadar ıslak gündüz bezi bıraktık diceksiniz gece bezliyorsun yanlış sıvı alımını kes ee aç çocuk bir süt içiyor oda gece 1 yada 2 kere yemek yemez ben çok yoruldum gelecek yorumları tahmin ediyorum zaten yapman gerekeni biliyorsun neden yapmıyorsun diye basaramiyorum olmuyor ne sallanmayo birakabiliyoruz ne gece beslenmesini ama ben bittim :'(

7 Cevaplar

0 oy
önce (565 puan) tarafından
Gece geç yattığına göre sabahta kalkmiyordur döngü haline gelmiş büyük ihtimalle 
önce (1,491 puan) tarafından
Pardonnnn 7 dedi mi ayakta
Akşam 9da uyur uyutmasam bile ağlar uyumak ister ama gece 1-2 oldumu sürekli salla der bırakma der yatağından iner gelir kapımda uyur
önce (565 puan) tarafından
Ayy çok kötü hem gelişimi açısından bı pedagoga falan götürsen iyi olur hem o perişan oluyo hemde sen psikolojik olarak cokuyorsun
Gerçekten çok yoruldum profa bile gittik birşeyi yok dedi
-Reklam-
0 oy
önce (3,458 puan) tarafından

Bu saat oldu biz hayla ayaktayız tek değilsin yemezde uyumuzda 

Sallamayı bırakman lazım 1 2 aglaet alışır 

Bunlarda meletonya hormonu yok ya
Sonuna kadar katılıyorum bize çekmemiş eşimde bende uykuya bayiliriz bunda yok
Allah yar ve yardımcımız olsun senin bide 2.geliyor
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
Geliyor gelmekte olan gerçekten öyle bakalım beni neler bekliyor fragmanı da yok ki :)))
Bol bol sabır ve dua seni bekliyor onu goruyoruz simdikten ☺️ hep diyorlarki 2. Gelsin Eymen uslu olur uyur dur bakalım sen deneyimle düzelecek mi senin paşa
0 oy
önce (2,274 puan) tarafından
Şimdiki nesil bebekleri hep aynı uyuyan az nadir bizde 19 aylık olduk doğmadan önce de aynıydı içimde gece oldunmu kıpır kıpır dı uykusuz hamile halimle işe giderdim doğdu aynı gece yarım saat  uyur uyanır sabah 7 de kalktı şimdi mızır mızır uykusu var ama uyumak istemiyor
Ya benim çevremde kiler de ne güzel uyuyor arkadaşımın kızı aralarında 1 hafta var kendi uykusu gelince gider odasına yatarmis diğer arkadaşımi da daha yeni kızı 1 yaş oldu gece hiç uyanmaz diyor ve şuan 2. Hamile düşün
önce (2,274 puan) tarafından
Benim oğlumda çok hareketli sanırım sadece kız çocukları daha sakin burada okuyorum genelde oğlu olan anneler uykusuz :)
Galiba ya arkadaşlarimin ki kız 2 Side ama biri daha var oda 3 buçuk yaşında erkek çok hareketli evet ama gece uyuyor oda
0 oy
önce (5,535 puan) tarafından
Alışır annesi bn kendi kızımdan örnek vereyim 32 aylık ben bir anda kestim bezi gece  ilk süreçte kaldirirdim çise . Çok i hala bile çok içmesine izin vermyrm . Anne sütü 1 yaşına kadar aldı . Mamayla devam ettim onuda azalttım misla öğle öğün fazla yaptım oynayarak dışarı çıkarak illaki bı şekil verdim yani öz mnlar oturup yiyen biri degildi sonra gece bianda kendisisi kesti  gece bazen mama yerine suda verirdim yani birakmadi lazmdi aslında iki yaşından hemen sonra bıraktı istemedi.

Senin yavrun 2 ay sonra iki buçuk olcak galiba yavaş yavaş başlanan lazım kendini kasmadan onu aglatmadan misal gündüz uyut akşam 9 da uyku istemesin gerekirse 10 da  10 buçukta uyusun ama 1 gibi uyanmasın diye rotani cizmen lazm cnm seninki çocuk bilmez ki sitem etsende uzulsende o kendi istediği gibi yapar hep. Malesef görev sana düşüyor biraz zor belki ama iyi olacak hemen pes etme 

Böyle  gderse sende  yorulur kendini yipratirsn .

Rabbim kolaylık verecek inşallah 
Amin amin çok denedim çok uğraştım yok başaramadım gücüm kalmıyor artık  2 buçuk yaşında şuanda ya 6-7  ay sonra 3.yasina girecek işte valla çocuktan soğudum
0 oy
önce (8,860 puan) tarafından
3 gün zorlancaksin sonra rahatlicaksin 

3 gün dissini sık bırak sallamayi 
Naptin peki salladinmi
Yok hiç sallamadim ama bay bay verdim çok sık kalkıyor diye uyudu sonra hiç uyanmadı azı dişi son bir tane kalmıştı baktım mosmor olmuş son diş o geliyor
Gerekiyorsa ver baybay canım uykuya geçişini kolaylastirrir bak 1. Günü atlattın bile korktuğun gibimi gecti
Yok şükür Rabbime çok ağladı ama şimdi pedagoga getirdim ondanda destek alıyoruz bugün başladık kaygılı bağlanma olmuş Eymen saklanmakta ziyade beni birakamiyormus
Bak demekki sebebi varmış

Kustumu peki
0 oy
önce (3,815 puan) tarafından

önce olmuyor bu çocuk neden böyle düşüncesinden çık.

Yapacak benim yavrum başaracak diye düşün 
Sonra kolaylıkla ve guzellikle gece beslenmeyi bırakacak
Kolaylık ve güzellikle sallanmayi bırakacak diye düşün ve içinden tekrar et. 

Önce şu karamsar dip enerjiden bir çık bakalım minnosa nasıl değişiyor gör sen.
Ahh cikabilsem o karamsar dip enerjiden tükenmişlik sendromuna giricem az kaldi
önce (3,815 puan) tarafından
Hayir ne tükenmesi önünde koca bir ömür var bu omru diplerde mücadele ile geçirmek var bir kolaylıkla geçirmek var  sakın unutma.
Odaklan olumlu ve iyi şeylere eskiler ne demiş 40 kere söylersen olur.
Sende olumlulara odaklan 100 kere söyle.
Kendine bir söz ver 20 gün gündem 20 kez bu cümleleri iki elim kanda olsa söyleyeceğim de başla inanmaya baslayacaksin değişecek hersey şaşıracaksın Allah büyük bir kolaylık verecek sana
Ayy sen ne güzel motive veriyorsun ya denicem söz Allah razı olsun sağol canım ❤️
0 oy
önce (568 puan) tarafından
Cnm seni anlıyorum gerçekten bazı çocuklar zor oluyor gece yemesini artık ne veriyorsan azaltarak biraktir ayağında sallama zorlugunu çekersin bir süre çok bı zor surec olur ana sonrasinda rahatlarsın bir iki haftani alır oku çocuğuna bol bol rabbim kötü dert keder vermesin buda geçer 
Ya gündüz zaten yemiyor bir gece süt içiyor onu nasıl kesicem bilmiyorum büyüdükçe zorlamaya başladı Rabbim canina sağlık versin ama beni 2. Çocuktan kesinlikle soğuttu
önce (568 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gerçekten zor ama mecbur kesceksin keski gündüz yesin alışkanlık yapmış beliki aç kalınca gündüz mecbur yer bir kaç gün böyle devam eder mecbur yer cnm ağlasın verme sarıl bol bol oku bide bı iyi hoca fkan varsa böyle bı baktır nazar flanda olabilir nazar çocuklara çok huysuzluk ağlama yapar
Götürdüm canım nazar çok oluyor dedi bir dua yazdı üzerinde taşı dedi ama taktirmiyor çıkartıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
3 Aralık 2023 Aile kategorisinde Nazz (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 103 göst.

403,549 soru