0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Kaynanm bize hergün gelir yemeğe ama öbür eltime gitmez yok evi uzak diye.  Ama ona gitiğindede eli boş gitmez yağ, pirinç torsil gibi şeyler alır. Ama bizede gelfiğinde boş gelir. Bizde kiracıtız. Her geldiklerinde bi sürü paramız gider onu bunu önlerine koyalım diye. Ama öbür oğluna gitmez masrafı gitmesin diye

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,129 puan) tarafından
uzak yakin farketmez her ailede bi uvey evlat vardir nedense o da bizm şansimiza bize denk gelir Bizimkiler evlat ayrimi yapar akrabalar ayrimcilik yapiyorsun diye onlara yuklenirler o da gelip bize siz mi dedirtiniz deer babasi sonra esim isinden ayrilmamis dusun onun bile hesabini yapar neymis verecekleri tazminatla bi ev alirsin bunu deme amaci bile sirf bize ev vermemek icn  suc bizdekinde agzini acip laf edemiyor kiiiii o kadarda tazminat alamaz bi işci o kadar alabilir mi bunlarin gozunde adam para sıçıyor onu anladim bende
-Reklam-
0 oy
önce (5,987 puan) tarafından

Tam dayaklık :D

önce (139 puan) tarafından
Kaç gündür bana geliyolar bi sürü pramaız gitti ma öbür oğlu  evlendiğinden beri daha gitmemiş evini görmemiş. Ama oğlu ona geldiğinde eli boş göndermez
önce (5,987 puan) tarafından
Sizde masraf yapmayın.  Evde ne varsa koyun önüne.
0 oy
önce (3,456 puan) tarafından

Misafir berekettir yedikleri 2 lokma mi cok geldi yapmayın lütfen yorumlarla paylaşımıniz bile çelişkili eli boş gitmez diyorsun yorumda evlerine gitmiyor diyorsun 

KAYNANA DÜŞMANI BENİ BİLE KAYNANALARA ACIR HALE GETİRDİNİZ HELAL OLSUN 

önce (2,211 puan) tarafından
Cnm kadın onu demiyor bence sık gitmez ama her gittiğinde de eli dolu dolu gider dio bence
Ama bu kadının evine sürekli gittiği için eli boş kadında misafir sonuçta deyip evde ne varsa onu koyuyor önüne bu zoruna gidiyor kiraciyiz bu bayanada biseyler alsa en azından onu koyar önüne hep beraber yerler yada bisey alsa eve destek olur bunu anladım :)
Yorumda hiç evine gitmedi yazmış gülüm ama postta giderken yazmis benim takıldığım param gitti o bu diye ağlamış ona kızdım
aaa evet şimdi gördüm yorumu haklısın :)
:)) teşekkür ederim
0 oy
önce (846 puan) tarafından
Ya cok arada bi konu ne desem bilemedim ben sorun etmiyorum böyle şeyleri 
0 oy
önce (200 puan) tarafından
Mesafenin ne kadar önemli olduğu bir post 
0 oy
Eşine soyle sok gözüne sık gelmesin az gelsin tatlı gelsin diğer gelini gibi ol sende

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 851 göst.
0 oy
24 cevap 620 göst.
0 oy
6 cevap 137 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 503 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu

403,538 soru