+1 oy
186 göst.
önce Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar bugün cuma Allah rızası için herkesten dua istiyorum hamileyim eşimin hatasını anlaması ve gelip beni evimize götürmesi için yavrumu beraber kucağımıza almamız için dua edin ne olur yalvarırım 

9 Cevaplar

0 oy
önce (6,313 puan) tarafından

Hergün 41 Fatiha kocanı niyetine alarak oku alaskanın bir yorumunuda SS almıştım onuda atıyorum 

image

önce (238 puan) tarafından
Alaska nerde yaa niye yok birşey mi oldu
önce (6,313 puan) tarafından
Hesap sildirdi diye biliyorum ileri geri konuşanlar yüzünden
önce (238 puan) tarafından
Aaaa dengesiz insanlar yüzünden neden hesabını sildi onun sayesinde çok bilgi edindik bilmediğim şeyleri ona soruyrdum ve doğru bir şekilde cevapliyrdu ve bir çok insandan burda dini biliyor bildiklerini soyliyor ne kadar kötü kalpli insanlar var ya onunla wtpstan konuşan arkadslari varsa söyleyin geri gelsin yaa
-Reklam-
0 oy
önce (2,274 puan) tarafından
Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah sen eşini seviyorsun anladığım kadarıyla ama o bencil bir insan Allah kalbine merhamet versin inşallah hatasını anlasın
önce (5 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun rabbim duanı kabul etsin
önce (2,274 puan) tarafından
Anlıyorum seninçok üzücü bir şey ama bebekler anne ne yaşarsa oda onu yaşıyor kendini çok üzüp yıpratma doğduğu zaman bebek bu durumdan etkilenip dünya ya geliyor sonra sürekli ağlayan huzursuz bir bebek olur evladın için sakın kalmaya çalış duâ et Rabbim'den hayır'lısı ne ise o olsun de
önce (5 puan) tarafından
Elimden zaten başka birşey gelmiyo Rabbime sığınıyorum ondan hayırlı olanı kolaylıkla istiyorum sabırla hakkımda hayırlı ne ise onu bekliyorum
0 oy
önce (578 puan) tarafından

Bunu gördüm az evvel çok hoşuma gitti siz de okuyabilirsiniz

image

0 oy
önce (3,463 puan) tarafından

Postunu hatırlıyorum o adam içinmi gerçekten canini sıkıyorsun kendine yazık etme 2 gün sonra ailesi için yine aynı olur

önce (5 puan) tarafından
Ne bilim Rabbimden istersem hatasını anlamasını yanlışını görmesini olur belki tabi ben ne kadar istesem de rabbim istemediği sürece olmaz
0 oy
önce (1,541 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun kuzum 
önce (5 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
önce (846 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin 
önce (5 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
önce (17 puan) tarafından
İnşallah dua edeyim
0 oy
önce (1,284 puan) tarafından
Düzeltmek öyle 1 2 günde olacak birsey değil. O kisinin önce bunu istemesi yaptıklarının farkında olması ve değişmek için bedel ödemesi yatırım yapması gerekiyor ve süreç lazim değişim oldu mu olmadı mı anlamak için 
önce (5 puan) tarafından
Öyle zaten hemen olacak bir şey değil ne yazık ki daha çok erken
0 oy
önce (7,433 puan) tarafından
Sana söyleyebileceğim tek bir şey sessiz ve geri planda kal ulaşmaya konuşmaya çalışma. Haklı olan sensin. Onun öncelikli ailesi sen ve çocuğunsunuz. Bunun kıymetini bilirse gelsin ama bilemeyecekse incelediği yerden kopması en mantıklı olan. Yuvam dağılır diye korkma oratada bir yuva yok zaten kendini anasına adamış ana kuzusu biri var sadece. Kapında kköpek olsun.seni ha diyince alanilecek paspas altında anahtar görmesin zor ol. Zor olan kıymetli olur. Ailen konuşsun gerekirse benim kızıma böyle davranamazsın desin. Sahipsiz olduğunu düşünmesin. Bu adamdan hayır geleceğini hiç sanmıyorum ama umarım herşey istediğin gibi olur yeterli kararlı ol onun dediklerini yapmaya başlarsan sonu gelmez zaten.
önce (5 puan) tarafından
Olayın başında yapmadım daha doğrusu yapamadım ama artık kenara çekilen benim sustum hakkımda hayırlı olanı bekliyorum hatasını anlar gelir yalvarırsa gerçekten yapmayacağına inanırsam giderim yoksa zaten bitmiş demektir
önce (7,433 puan) tarafından
Aynen öyle canım umarım seni hakeder
önce (5 puan) tarafından
Umarım teşekkür ederim derdime ortak olup yardımcı olmaya çalıştığınız için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 396 göst.
24 Kasım 2019 Aile kategorisinde İlayda (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
8 Mart 2023 Aile kategorisinde Papatyasever (3,226 puan) tarafından soruldu
0 oy