+1 oy
120 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,373 puan) tarafından

Evet kızlar bu defa sizi darlama sırası bende :D

Ben ilk bebişimi 39+6 da kucağıma aldım şimdi 2 ye hamileyim 36+1 im sizce Buda 40 kadar gider mi yoksa ilki 40 bulupta 2 daha erken doğuran varmı 

Ben şahsen bu da 40 bulacak gibi hissediyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (764 puan) tarafından
36+6 da oğlum 

39+4 te kızımm 

41+1 de küçük kızım doğdu ❤️
önce (5,373 puan) tarafından
Oy maşallah hiç biri birbirini tutmuyor desene bana nedense sanki 40 geçecem gibi geliyor bazende keşke 38 lerde gelse diyorum ☺️
-Reklam-
+1 oy
önce (5,668 puan) tarafından

bi fark yok bence benimkileri dr almasa 43 45 50 60 haftayi gorurduk  imkansizi basarmak huyumdur.:)) son gun son muayeneye gttim 40+0 da . bebeis buyumus hadi alalaim dedi dr iyi madem alalim dedim:) dr. karismasa bilac hafta net dururmus. mumkun olsa

Abo o daha zor ya benim ilkinde asla hiç bir şikayetim yoktu dedim bu doğmaz 39+6 gecesinde baktım birden sancım oldu akşama doğum oldu
Buda öyle şuan öyle bir belirtim vs yok ya bu 40 geçerse doğum olmasa açıklık olmasa sezeryan olursa offff birsüür şey kafamdan geçiyor ya
0 oy
önce (2,450 puan) tarafından
İlki 40+0

İkincisi 37+1

Üçünüsu 37+0 da hepsi istediği zmn gelir cnm
Hayırlısı darısı benim başıma ya çok korktum bu ara burda okuduklarım yüzünden
0 oy
önce (846 puan) tarafından
Bnde 38+0da dogurdum bakalim bu ne zaman olacak ama ben kisa surede gebe kaldigim icin sancim beklenmicek galiba 34 de falan alacaklar
Amin Allah razi olsun canim hepimizz saglikla kavusalim
Amin inşallah canım benim
önce (2,852 puan) tarafından
EmreYaren Allah yardimcin olsun canım sanirim kazayla oldu ve sezeryan. Benim bebeğim 5 Aylık olmak üzere ömrüm çürüdü sen de hamilelik var inşallah sakin uslu bir bebeğin olur :(
Hap ile korunurken oldu canim bnimkide 5 aya 9 gunumuz var atak donemi disleri kasiniyor asi huysuzlugu var bi yandan gebeyim bazen cildircak gbi oluyorum ama Allah boyle nasip ettiyse vardir bi bildigi diyorum
Senin bebiş nasil
Yani 5 aya 6 gün var ve ilk günden beri uyku asla sevmiyor. Yanından kalktığım an kıyamet kopuyor sadece ilgi istiyor. Maşallah çokta hareketli, inşallah büyüyecekler ya dün gece ekstra kötü geçti 6 7 kere süt için uyandı uykuya da zor geçti
0 oy
önce (1,782 puan) tarafından
Kızım 36+2 haftada doğdu

Şuan 25+2 olduk buda erken dogmasin diye dua ediyorum bakalım artık 37/38 de dogsada iyidir
Rabim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
İlki niye böyle erken doğdu
önce (1,782 puan) tarafından
Amin amin cümlemizin inşallah ♥️

Ben sınavına girmiştim servis yok o kadr yürü eve gel banyo yap ordan kaynanaya geç ertesi gün kotrole gittigimde açılma var dediler doğuma alacaklardı bende kabul etmedim eve geldim nişan gelince gece gittim suni sancı verdiler doğurdum işte bebek kanala girmişti bile
Ay kıyamam ya rabim tekrar yaşatmasın inşallah dikkat et bunda
0 oy
önce (3,974 puan) tarafından
İlk 38+6  ikinci 39 da doğdu 
Oda ayrı dert çünkü bu defa seni yatırmayan küçük bir canavar oluyor :))
Yok kız göğüslerin dolu oluyo ya ağrı yapiyo
He işte ben onu hiç yaşamdım ya ilkinde pek sütüm yoktu öyle aman aman göğüslerim hiç süt taşmadı
Benim ilkinde egilemiyodum resmen akıyodu ama oğlum biberona alıştığı için 7 aylıkken memeyi bıraktı kızım da o kadar sütüm yok ama bu da memeye çok düşkün
İşte bak hep böyle oluyor valha sütün olur içmez yoksada ister benim oğlumda hep emek isterdi ama gel gör ki yoktı öyle aman aman inşallah bunda olur ya
0 oy
önce (4,082 puan) tarafından
İlk oğlum 36+4 de ikinci oğlum 38+2 de doğdu 
Ay kıyamam ya çok şükür 2 en azından iyi zamanda gelmiş
Aynen kuzum ilk oğlum küvezde kalmadı çok şükür ama 25 gün hem sarılıktan hem enfeksiyondan yatmıştı normal odada
Ay kıyamam ya burdada 2 gün önce biri doğum yaptı bebeği enfeksiyon varmış yoğun bakımdaymış oda çok zor ya valha şimdiki doğumun zorluğunu geçtim sonrası ne olacağı belli olmuyor ya
Aynen öyle canım Allah yardımcın olsun ❣️ sağ salim kavuşursun inşallah
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy

VALLA bir bebem var ama 38+4 te doğdu :D

Kız ben ona da razıyım ama sanki benimki geç gelecek gibi :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 287 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 559 göst.
30 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 179 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 274 göst.