0 oy
239 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,787 puan) tarafından

Abi bir kitap var acayip merak ediyorum istiyorum yani kitabı fiyatı 300 400 lerde şaka gibi. Üzücü yani :'(

10 Cevaplar

+1 oy
önce (2,051 puan) tarafından

Hangi kitap merak ettimm. Evet maalesef kitap almak için sürekli bir şeylerden kısmak gerekiyor:( ben de zar zor seçip aldım bu ay düzenli alabilsem çok iyi olacak

önce (1,787 puan) tarafından
Gözyaşı ustası canım.
-Reklam-
+1 oy
önce (6,835 puan) tarafından
Farklı kitap sitelerine de bakın bazen daha uygun oluyor.
Baktım ama malesef uyguna yok :(
önce (5,077 puan) tarafından
Bkm yayinevine baktin mi bir tik daha uygun oluyor diger yerlere gore
Güvenilirmi ? Kapıda ödemesi varmı canım?
önce (5,077 puan) tarafından
Var canım ben bir iki defa aldim ordan kapıda ödedim
Tamam canım sağol
+1 oy
önce (2,274 puan) tarafından
Evet çok pahalı bizim burada kitap satan büyük bir yer var kitabı okuyup iki ay içinde iade edersen % 70 lik kısmını hesabına aktarıyor bir daha kitap alırsan ödemeden düşüyor eşim geçen kıtap aldı hesabımızda 380 tl birikmiş 120 tl ödedik çıktık iki kitaba
Çok faydalı birşey aslında güzel bir uygulama olmuş bence.
önce (2,274 puan) tarafından
Evet hem herkese okuma alışkanlığı kazandırıyor hemde kitap satan kişi bir kitabı çok kez satıp daha kâr ediyor eşim ve kızım çok kitap okuyor her ay iki tane muhakkak alıyoruz
Süper :))
+1 oy
önce (4,770 puan) tarafından
Geçen ay 5 kitaba 1200 lira verdim 
Maşallah :)
+1 oy
önce (1,284 puan) tarafından
Bu ara borcumuz var alamıyorum. Elimde okumadiklarimi bitiriyorum bir de kütüphaneye gidip 3 kitap alıp geliyorum 2 hafta sonra geri götürüyorum 
Oda güzelmiş de burda nerde kütüphane bulucam dağ başı gibi :(
+1 oy
önce (833 puan) tarafından
Dolap ya da gardrops tan Uygun'a bulabilirsin belki
Bakmadım canımda sipariş verildi artık yapcak birsey yok
önce (833 puan) tarafından
Anladım canım. Ben kitap tarzı bir şey alacağın zaman ilk buradan bakıyorum. Uygun'a geliyor
+1 oy
önce (1,725 puan) tarafından
Gecen ay 2 kitaba 540 lira verdim bende gercekten pahali istanbulda yasiyorken sahaflara gidiyordum kadıköyde 2.el kitap satan yerler vardi suan yasadigim yerde yok malesef yada varsa da ben bilmiyorum 
Evet ya zam onlarıda bulmuş
+1 oy
önce (144 puan) tarafından
Bulumdugun yerde kütüphane yok mu canım ben hep kütüphaneden alırım 
Bütün araziler beton oldu resmen birde gardrops dolap gibi uygulamalarda da kitap satıyorlar bak istersen inşallah bulursun canım
Aynen sipariş verdim canım zaten ya.
Hmm okuyunca güzelse söyle bende bi bakarım kütüphanede varsa alirim
Romantik dram canım konusu. Kitabın adı gözyaşı ustası konusuna bak googledan benim çok ilgimi çekti konusu güzel olduğu için verdim siparişini valla.
Tamam canım bende bi arastirm
+1 oy
önce (7,421 puan) tarafından

Ya bende almak istiyorum kitapta dediğin gibi çok fazla ve çocuktan fırsat bulup okuyamıyorum okurum zamanım var desem yine alırım da öyle süs gibi duracak şeye de o kadar veremem 

Valla aldım süs gibide durmayacak okuycam :D
önce (7,421 puan) tarafından
Ben okuyamıyorum aşko ya çocuk ufak :)
Ufaksa zor :) benimki uyuyunca okurum valla :)
0 oy
önce (2,414 puan) tarafından

Sıfır alıyorsan bkm yada tam adres kullanabilirsin. İndirim kodları yayınlıyorlar ondada %10 kadar indirim oluyor. Bkmde kargo 50 TL, tam adreste 450 üzeri kargo bedava. Kapıda ödeme olmasada rahatlıkla alabilirsin iki siteden de. Bkm turkiyenin en büyük kitapçı satan sitesi ve Türkiye genelinde şubeleri var. Tam adresde alfa yayınlarına ait, köklü bir yayın evi oda.

2. El alırsan gardırop ve dolap uygulamasından alabilirsin. Ben uygun denk gelirse, ordanda alıyorum. 22 kitabı 800 TL almışlığım var. 

Biraz araştırma ve özveri gerekiyor. Birazda bilgi, hobi edindiğiniz şeyleri takip ederseniz, çok daha uygun şekilde elinize geçer. Başka sormak istediğin varsa sor. Yaşadığın şehir neresi bilmiyorum. Kitap fuarları yapılıyor. Genelde büyük şehirlerde yılda 2 kez, küçük olanlarda 1 kez yapılıyor. Bizim ki haftaya başlıyor. Ben gideceğim 30 kitaplık bir liste oluşturdum. Fuarlar İnternete göre daha uygun oluyor. Sahaflarda mevcut içinde. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 347 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,895 göst.
13 Aralık 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Pıtırcık (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 287 göst.
3 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
29 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

403,544 soru

12,090,204 cevap

36,382 kullanıcı

...