0 oy
302 göst.
önce Aile kategorisinde (59 puan) tarafından
Bende rahatca konusmak istiyorum ama cekingen kalıyorum cogu zaman konuskan insan olmayı cok isterdim mesela  ;)

21 Cevaplar

+1 oy
önce (6,834 puan) tarafından
Bende çok konuşkan biri değilimdir ama ben memnunum durumumdan:) 
-Reklam-
0 oy
önce (300 puan) tarafından
Bende öyleyim 
0 oy
önce (4,558 puan) tarafından
Hahaha eşimin abisinin eşi yani eltim hiç konuşmaz beni de kimse susturamaz bir gün kaynım eşime demiş benimki hiç konuşmuyor seninki de hiç susmuyor demiş eşimde aman abi herkes sussun ama Fadik susmasın demiş ben aşırı konuşkan guleryuzluyum 
0 oy
önce (6,308 puan) tarafından
Allah vergisi galiba ☺️
0 oy
önce (211 puan) tarafından

Ben çok konuşkanım ve cazgırımdır çevremdeki herkesi illallah eder benden:D

0 oy
önce (197 puan) tarafından
Bende senin gibiyim :)
0 oy
önce (1,610 puan) tarafından
Rahat olmak . Ben cok konusurum. Karsimdakinin benim hakkimda dusunduklerini pek onemsemem .

Ama karsimdaki insandan o samimiyeti almasam hic konusmam
0 oy
önce (1,991 puan) tarafından
Hiç iyi bişey değil ya hay benim çenemin yayına sus otur bı köşede ama yok içden gelen bişey bence sürekli o an aklıma konu geliyor olayla ilgili sorular biraz merak ve bence birazda yaşanmislik aktif bı hayatınız varsa anlatacak olaylariniz çok oluyor 
önce (1,467 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum, bazen beynimin içi yoruluyor bişeyler hatırlayıp konuşmaktan, bir ortama gitmeden önce diyorum ki çok konuşmayayım ki başımı ağrımasın, bazen hararetten baş ağrısı yapıyor hahahah
0 oy
önce (1,101 puan) tarafından
Makineli tüfek gibi girdiğim her ortamda konuşacak birini ve konu bulan ben sesizce uzaklaşıyorum. bu postdan 
0 oy
önce (10,943 puan) tarafından
çok konuşkan olursan da geveze oluyorsun boşver 
0 oy
önce (18,444 puan) tarafından
Çok konuşmam ama konuşmaya da çekinmem. Lafın yeri geldiği zaman konuşurum. Karsidakiyle enerjim tutarsa konuşma güzel olur. Tutmazsa olmuyor. Konuşma sadece senle alakalı bişey değil yani. Karşılıklı olacak. 
0 oy
önce (54 puan) tarafından

Söz gümüşsse sukut altındır dıyorum ben:)

önce (114 puan) tarafından
++++++
0 oy
önce (2,846 puan) tarafından

Ay ben de çok konuşkanim mesela:D ani gelişiyor içimden geliyor yani

0 oy
önce (1,467 puan) tarafından
Bende cok konuşkanım kendimi frenlemek istiyorum cogu zaman, aileden gelen bişey babam cok konuştuğu için bizde böyleyiz diye düşünüyorum, ortamda kendi kendi fikrini söyleye söyleye bence açılırsın
0 oy
önce (595 puan) tarafından

Hsha herkesi cenemle biktiran ben :D bence yapı ile alakali 

0 oy
önce (5,077 puan) tarafından
Ben cok gevezeyimdir ama aldigim derslerden kaynakli mesafeli duruyorum artik hakkimda bir sey dersem bunu kullanir mi düsüncesi oluyor hep aklımda dedikodumu yaparlar mi falan agzim cok yandi bu konuda ondan mesafeli oluyorum hep 
0 oy
önce (11,414 puan) tarafından
Vallahi canim o içten geliyor :D bilerek yapmıyoruz ki :D ben bir ortamda eğer genel birşey soyleyeceksem çoğunu tanimasam bile neyi bir bakın diyip yüksek sesle söylüyorum :D sosyal anksiyete sıfır bende
0 oy
önce (373 puan) tarafından
Kendinizi sevmeniz ve kabullenmenizle ilgili biraz biraz bilgi  biraz deneyim :) birazda fıtrat 
0 oy
önce (9,507 puan) tarafından

Genetik kızım da aynı ben:D

0 oy
önce (10,442 puan) tarafından
Farkli ortamlara girmen ve bol kitap okuman lazim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 303 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 583 göst.