0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (919 puan) tarafından
Selam kızlar bana fikir verin tecrübenizi paylaşın lütfen 

Bebeğim 11 aylık çok sosyal değiliz ama ara ara bir araya geldiğimiz arkadaşlar var. 

Komşum var kızı 2 yaşında, oğlumun elinden her şeyi alıyor paylaşmıyor ve bizim evde de aynı. Müdahale ediyoruz.

Oğlumun böyle bir huyu yoktu kimse gitsek gelse oynardı ancak bugün arkadaşlarım geldi oğlum çığlık attı vermek istemedi oyuncakları aldı falan ve bunlar önceki aylarda yaptığı şeyler değildi. Komşu kızını daha sık gördüğü için yapıyor olabilr mi? Yoksa normal mi bebegim huy mu değişiyor 

4 Cevaplar

0 oy
(3,927 puan) tarafından
Çocuklar gelen, ya da gittiği kişilerden iyi köyü bir şeyler kapıyor. Komşumuz var hoş geldine gelmişti oğlu de şiddete meyilli kızım da asla bilmez kızıma bir kaç kez vurdu bir daha onlarla bir araya gelmek istemiyorum. Kızımın çevresi arkadaşları onu yükselten çocuklarla dolsun isterim, onu düşüren ya da kötü huylar kazanmasına sebep olacak olanlar değil. 
(919 puan) tarafından
Anladım canım bende öyle düşünüyorum benim aklıma takılan şu, acaba benim oğlumda paylaşım yapmayı bilmiyor mu yoksa o kızdan mı öğrendi
(3,927 puan) tarafından
Patlamanın ne olduğunu bilecek yaşta değil ki. Ama siz her seferinde paylaşmak güzel bir şey diye söyleyin mutlaka bunu aklının bir köşesine yazacak
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(919 puan) tarafından
Analar cevap verin analar
0 oy
(876 puan) tarafından
Yani oyuncakları elinden alındığı için artık vermek istemiyordur Bi nevi savunma gibi bişey yapmak istemiştir bu yeni nesil herşeyi çok çabuk kavrıyor benim kızım da 11 aylıkken komşumun kızı oyuncaklara kızım yetişemesün diye koltuğun tepesine koyuyordu kızım o günden sonra o kızı her gördüğünde ısırmaya başladı 
(919 puan) tarafından
Anladım canım, bende görüşmeyim en azından. Onun yada benim çocuk uyurken bir kahve en fazl. Ama ikisini bir araya getirmek istemiyorum
(876 puan) tarafından
Getirme bacım getirme bende getirmiyorum hiçbir şekilde yan yana çünkü komşumu seviyorum aramız açılsın istemiyorum ama kızı kızımı kıskanıyor eline ne alsa kızım hemen elinden almaya kalkıyor bu da kızımı kötü etkiliyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 242 göst.
4 Kasım 2021 Aile kategorisinde Rakiraki (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 528 göst.
27 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
0 oy
5 cevap 102 göst.

405,725 soru