+3 oy
126 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,082 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Neler yapıyorsunuz canimlar işlerim yok sobami yakıp yemeği koydum sobaya minik kuşumla kahvaltı yaptık şimdi çay keyfi zamanı minik kuşuma ıhlamur kaynattim bende çay karşılıklı içiyoruz en büyük arkadaşım yoldaşım kurban olduğum ☺❤

Akşama kar geliyor kizzz ☺ sizin oralarda havalar nasıl ☺

12 Cevaplar

0 oy
önce (3,456 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah şifa olsun ♥️ 

Yağmur fırtına var balkonda bile oturamiyorum 

Saklanmac oynuyoruz ben yoruldum kactim birazdan çaktırmadan odaya kaçıp uyuycam 

image

önce (6,082 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ❤ oyyy maşallah kuzuma güya saklanmış hee ☺ öp benim yerime kuzumu annesi
önce (3,456 puan) tarafından
Öperim cnm sende öp ♥️♥️
Öptüm teyzesi ❤
-Reklam-
0 oy
önce (3,307 puan) tarafından
Günaydın canım☺️ afiyet şifa olsun size. Bizde kahve içtik eltimle kahvaltı kısmına daha geçmedik. Kocalarımız arabayı sanayiye götürdü bizde onları bekliyoruz kahvaltı için☺️ akşama da günüm var yemek falan yapcam daha eve gidip. Hava buz gibi Ankara’da buuzzz☺️
Teşekkür ederiz canim benim size de afiyet şifa olsun ❤ ohhh ne güzel Allah kolaylık versin canim sizin ayaz meşhur zaten balım ☺
0 oy
önce (340 puan) tarafından

Banyo tadilatı bitti sayılır bugün evi temizliycem o kadar işim var ki anlatamam. 

imagebende şimdi Herbalife vitaminimi iciyorum kalkıcam iş yapıcam 

Afiyet şifa olsun canım Allah kolaylık versin
önce (340 puan) tarafından
Amin sağol
0 oy
önce (1,508 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı ve ellerine sağlık benim bebe yarım saat önce uyandırdı beni aldım doyurdum altını açtım yanımda uzanıyor görümcem kahvaltı hazır etmeye gitti öyle işte canısı :angel:

Teşekkür ederim canım benim sen tatildesin tadını çıkar ohhh ellerine kollarına saglik görümcenin de şimdiden afiyet şifa olsun size de canım
önce (1,508 puan) tarafından
Teşekkürler gülüm Allah razı olsun inşallah eşim gelse tatilin tadı daha da güzel olur
0 oy
önce (2,812 puan) tarafından
Afiyet olsun canım 

Benım misafir iptal oldu sarma börek yapmıştım kaynanamıda çağırdım yanına bıde kek yaparım oturur beraber yerız dedım☺☺
Teşekkür ederim canım benim ❤ ohhhh bende geleyim mi ☺ afiyet şifa olsun canım benim
önce (2,812 puan) tarafından
Gel kız gel bol bol var ❤❤saol balım
Ayyy keşkeeee gelebilsem yaa ne de güzel olurdu ☺❤
0 oy
önce (1,413 puan) tarafından
Lodos var hersey ucuyo sjsjs yeni kalktık yatak keyfi yapıyorum afiyet olsun :) 
Teşekkür ederim canım her yerde varmış bir bizde yok ☺
önce (1,413 puan) tarafından
Aman olmasın daha iyi çok ürkütücü fırtına var
0 oy
önce (513 puan) tarafından

image

got kadar evde temizlik  yapmaya çalışıyorm herşeyi çıkardım bir sigara yaktım yere comeldim napâcagim dusnuyom:))
Allah kolaylık versin canim küçük mü oturduğunuz ev zor yaa eşyanı eksilt biraz ☺
önce (513 puan) tarafından
En eksikttigim eşya ile bile sığmıyorz şuan ise yaramayan hiç esyam yok küçük TOKİ evi 2+1
He anladim canım sağlık olsun ne yapacaksın
0 oy
önce (1,908 puan) tarafından

Günaydın  tünaydın :D oğlanı uyutmaya çalışıyorum  uyusun  bnde o uyurken giyinip hazirlanacam    inşallah  afiyet olsun canım  bizim burdada hava kapalı  yağmur kar  gösteriyor  hava durumunda  

Nereye gideceksin yine canım ☺☺inşallah uyur kuzucuk
0 oy
önce (2,048 puan) tarafından
Yeni mi uyanıyon diyecektim ki maşallah bizden hızlı çıktınn☺️ afiyet şifa olsun ben de çamaşır astım kahve içiyorum. Bugün güneşli ama soğuk ya köylere kar da yağarsa donduk
Yok yok 8 de uyandik çok şükür bacım ☺ teşekkür ederim canım benim sana da afiyet şifa olsun
Kar geliyor vallahi ☺
0 oy
önce (297 puan) tarafından
Afiyet olsun canım 
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
önce (833 puan) tarafından
Diyarbakır bulutlu gibi ara ara güneş çıkıyor ama. Kahvemi içtim. Bebek emziriyorum şimdi. 
Afiyet şifa olsun canım Diyarbakırli misin ? Bebişe de şifa olsun inşallah yarasın
önce (833 puan) tarafından
Hayır doğma büyüme izmirliyim gelin geldim bu şehre
0 oy
önce (886 puan) tarafından

image

Yağmur yağıyor ben çay keyfi yapıyorum akşama düğünümüz var esımın halasının kızı 
Afiyet şifa olsun canım
Hayırlı olsun Rabbım mutlu mesut etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 205 göst.
8 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Havin06 (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 260 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu