Kızlar merhaba bugün 3yil oldu evden kaçtım iykide .. Annem öldükten sonra babam degsti o kadar hakaret ve küfürler yağıyordu nezman işten eve gelse..... sonra yetimhaneden geri ve yine kaçtım ona ***** gibi neyse bir gün pubg oyun indirdim orda akşamları giriyordum herşey unutmak için bı baktim adamın sesi güzel miş istek attım sohbet falan ettik abi dedim abi deme dedi sonra dedim tmm dede amca dayı onu sinir etmek istedik hoşuma gitti sonra benide merak etti hemen whastapp istedi dedim hangi dünyada yaşıyoruz Instagram gece biliriz benim fotoğraflarıma baktı beğendi sonra dedim seninki niye yok dedi beni görmek istesem whastappte yaz bana kaç gün bekledim meraktan patladım resim istedim yok dedi bende söyledim ozm niye numaramı verdin enggelirin seni shshsh dedi tamam görüntü konuşsak bende tmm dedim kendimi göstermedik aşık oldum resmen 2yil sevgili olduk 3ci yılda evden kaçtım bişey demeden Almanya'dan Diyarbakıra şimdi bugün 3yil gecti 23 Kasım 28 Kasım'da evlendik bı düşünün gelinlik kinalik yok ilk denemeleri aldim hemeň bugünde ilk çiçeğimi aldım çok mutluyum eşim dedi ne gerek var çiçeğe bende dedim ben sandim ben ölünce çiçek getirirsin mezarıma shhhshsh
Sanalı hiçbir zaman güvenli bulmadım iyi cesaretiniz var
Anam kaçmak dışında benim eşimle tanışma faslım gibi sjsjsjsj rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah kardeşim ❤️
Kız onu bunu geçtim senin olay gibi bizde sene 2016 faceden tanıştık eşimle aslında akrabaymişiz babalarımız kuzen ama biz birbirimizi tanımıyoruz falan filan geçen hafta annem ameliyat oldu memlekete gittim kendime küçük termoslardan almıştım babam gördü bu ne güzel birseymis dedi nerden aldın faln dedim internetten aldım nasıl guvendin aldın internete diyor o an beni bir gülme tutmadimi senin damadinida internetten buldum diyemedim tabigece oldu odalara çekildik eşim dedi niye öyle güldün bana bakarak babam böyle dedi benimde aklıma bu geldi söyleyemedim dedim bizi bir kahkaha tuttu dedim sus bizi rezil etme
Allah mutlu mesut etsin canım
Canım Allah aşkına tarihlere bakarak cevap yaz sayfanin akışını bozuyorsun bu şekilde
1,499,034 soru
24,485,800 cevap
357,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın