0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
Yillardir suren kabizlik sorunum var kroniklesti artik ilaçlar fayda etmiyo karnim davul gibi sis geziyorum karnim agriyo cok ne yapabilrim 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,346 puan) tarafından
Her sabah aç karınla ılık su iç artı bir yemek kaşığı zeytinyağı iç ekstradan da akşamdan iki üç tane kuru kayısı bir bardak suya koy sabah kalktığında o suyu iç taneleri de ye bak nasıl çalışıyor bağırsaklarin
(215 puan) tarafından
Cok Sagolunn yapicam yarin alicam hemen
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Açlık otu al canım akşam 8,tanesini bir su bardağı sıcak suda demle ılıyınca iç sabah rahatlarsın 
(215 puan) tarafından
Emziriyorum bir sakıncası olur mu sizce
(233 puan) tarafından
Onu bilmiyorum cnm içme ozaman belki bebeğe zararlı olabilir
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Kayısı çayı denedinmi 
(215 puan) tarafından
Hayır nasıl yapicam onu
(6,435 puan) tarafından
Hazır canım sallama çay gibi aynı marketlerde var
(215 puan) tarafından
Hiç görmedim bakayim bir bulurum inşallah cok sagolun
0 oy
(11,188 puan) tarafından
aç karnına kefir iç

kurı kayısı tüket 

ve beslenme rutinini değiştir, lifli şeyler ye

hareket et, bol su iç
(215 puan) tarafından
Cok sagolun
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Aslında çoğu şey psikolojik stres  bir olaya o anda tepki verememe gibi bir sorunun varsa  varsa maalesef kabızlık daha fazla oluyor önce zihin olarak kendini toplarlamalisin kronikleşmiş olanda ne yapılır bilmiyorum ama olduğum zaman hep acılı şalgam suyu çok iyi gelir tavsiye ederim günde 1 bardak icebilrisin 
(215 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(385 puan) tarafından
Lifli beslenin , salata meyve yeyin ekmeği azaltın , ve çok çiğneyerek yeyin.  Bndede vardı ama bnm beslenmem yanlis olduğu için sıkıntı yaşıyordum . En onemliside acikmadan birşeyler yememek. Sindirim bitmeden yeniden ürün gonderiyor midenin işini zorlastiriyorsunuz :)
(215 puan) tarafından
Ben ekmek cok yiyorum pilav aslında hareketsiz biriyim bide hepsi benim durumu özetliyor aslında
(385 puan) tarafından
Beslenme kaynaklı ise çözüm çok basit yediklerinize dikkat edin gününde sıkıntınız geçer. Birde en önemlisi acikmadan yemek yememek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.
0 oy
7 cevap 107 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Pakize333 (2,261 puan) tarafından soruldu

404,475 soru

12,116,927 cevap

36,462 kullanıcı

...