+1 oy
771 göst.
Aile kategorisinde (3,858 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Öncelikle şunu belirteyim kimse gelipte kocanın ahireti ni yaktın diye boş yapmasın bugün anneme gidicem dese karışmam ama evine gitmem evime sokmam 

Benim keyfîm yerinde eşimin teyzesi aradı %99 kaynanam aratti sesler vardı yaninda çünkü pek eşimi arayıp sormaz esimde aramaz önce annendir odur şudur 1 saat duygu sömürüsü yaptı barıştırmak  için esimde tepkisini gösterdi :woot: 

Hanımlar başımdan o kadar olay geçti kızımı kaybettim oğluma doğum yaptım felç geçirdim oh iyi oldu dedi gezdi beni tanıyanlar bilirsiniz ben minnet etmem rabbimde her zaman bi kapı açar bana şükürler olsun 8-) 

En son teyze beni sordu çok şükür iyiyim ama eşim ağrıları filan var dedi ( Felaket nazara inanır esim ) işte annen diyor ki Büşra doğum yapacak gelsin beni alsın ya evde çocuğu bakarım yada hastanede bakarım demiş haber yolluyor hanfendi nerden estiyse artık :D

Eşimin cevabı da onun planları farklıdır bunun için bir daha bizi rahatsız etmeyin dedi (eşimin kaydettiği de hacı hoca işleri çünkü kaynanamla görüştüğümüz zamanlar da kadın bana ne zaman gelip kalsa evimden en az 2 tane nuska çıkardı hatirlayanlar vardır :ninja:

eşim  kaç kez annesi adına böyle seyler yasattiklari için benden ozurdiledi :devil: 

GÜLSEMMİ AĞLASAMMİ 

20 Cevaplar

+4 oy
(2,508 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Daha önce anlaymıştın sana kaç kez iftira bile altmış evlat acısı yaşamışsın buna bile saygısı olmamış eşin annesi olabilir ama dinen hiç bir günahı yok vebali yok görüşmek zorunda değilsin eşin kocaman adam kendi bilir ne yapacağını ve yapıyorda maksat yardım değil zaten doğum öncesi moral bozmak umursama bile
(3,858 puan) tarafından
Yazan ellerin dert görmesin burda bi kaç kişi var neymiş ben kocamın ahiretini yakmisim benim ailem her hafta geliyor mus eşimin ailesine hizmet etmek bana zor geliyor mus filan baya birşeyler yazmıştılar
(2,508 puan) tarafından
Evladını gerçekten seven anne onun Mutluluğu için uğraşır benimde hem oğlum hem kızım var sende iki erkek annesi olacaksın ve kaynana olacaksın nasipse bu halinle kıyamadın oğluna doğurmak istedin onu doğmadan sevdin şimdi sen ileride kaynananın yaptığını yaparmısın bence yapmazsın aklı ve zekası çalışan hiç kimse yapmaz ben instagram da aile terapisti bir doktor var ve çok inançlı bir doktor ferhat aslan diye aç arada dinle haksız olmadığını anlarsın zaten kim ne derse desin ortada yanlış bir şey var hata sende olsa eşin zaten sana der
(3,858 puan) tarafından
Gerçekten de benim haksız olduğum yerde alır karşısına uygun bir dille hatun sen şurda haksızsın diye benimle konuşur doğruyu gösterir
-Reklam-
+5 oy
(498 puan) tarafından
Eşinin arkada olmasına okadar mutlu oldumki böyle olmasına rağmen ailesine savunan toz kondurmayan binlerce erkek var rabbim daim etsin 
(3,858 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun Rabbim herkesin evine huzur bereket versin inşallah
tarafından
Bende çok mutlu oldum arkadaş adına benim kocam beni asla savunmaz bıktım artık ya eşin arkanda mi gerisi boş valla dış kapıdan arkada kalırlar
(3,858 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm öyle insanla uğraşmak zordur
+4 oy
(4,290 puan) tarafından

Herkese lazım senin kocadan:angel:

(3,858 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Rabbim herkesin evine huzur bereket versin inşallah
+4 oy
tarafından
Kocamdan yana çok şanslısın benim kocam ailesini çok savunur bana sen boşver gönlün rahat olsun kimsenin ahi kimsede kalmaz 
(3,858 puan) tarafından
Kalmıyor da zaten cnm Rabbime şükürler olsun
+3 oy
(846 puan) tarafından
Gül geç ne güzel işte eşin arkanda mis gibi ne kadar da yılan Bi kaynanan varmış 
(3,858 puan) tarafından
Oo yaptıklarıni yazsam kitap olur cnm

Arada yırtık dondan firlar gibi uğraşır
(846 puan) tarafından
Ay boşa demiyorlar en iyi kaynana ölen kaynanadır hangimiz mutluyuz ki bunlarla Allah biliyor hiç istemiyorum bende her dediği gözüme batıyor aralıkta belki ameliyat olma durumum olucak kendi ailemden birini isteyeceğim yanıma onu görmek bile batıyor bama
+3 oy
(347 puan) tarafından
Ne kötü insanlar varya
(3,858 puan) tarafından
Çokkkk
(347 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım uzak durarak
+3 oy
(2,783 puan) tarafından
Senin kocan benim kocaya dıķımını yedirsin valla :)))
(3,858 puan) tarafından
Anlamadım desem
(2,783 puan) tarafından
Klavye cevirmis
Artigini yedirsin demek istiyorum
Hani iyi bi eşin var senin arkanda duruyor
Eskiden derlerdi ya birisi yediği biseyin artanini başkasına yedirirse huyu o kişiye çekermiş
Onu kastettim canım:))
(3,858 puan) tarafından
Onu bende duydum cnm
+2 oy
(4,065 puan) tarafından
Eşinin ailesi çok degisikmis ya benimkiler bana kızı gibi davrandı benim tek kayınpeder sıkıntılıydi o da vefat etti huzur içinde yatsin
(3,858 puan) tarafından
Benimde bir tek kayınpederim sorunsuzdu ve gerçekten kızım derdi bunu bana hissettirirdi vefat etti nurlar içinde yatsın
(4,065 puan) tarafından
Genelde kayınpeder sevilir bende tam tersiydi.allah rahmet eylesin
(3,858 puan) tarafından
Gerçekten de öyle cnm

Allah mekanını cennet eylesin
+2 oy
(128 puan) tarafından
Selamünaleyküm 

Eşin sana destek saygı duyuyor senide seviyor belliki sana kötülük yapandan uzak dur zaten duruyormuşsun İnşâAllah kaynanan doğru yolu bulur oda Allah kalbine iyilik nasip etsin ne denirki böyle insana çok acı çekmişsindir ama giybet ve dedikodusunu yaparak günaha giriyorsun belki içini dökmek istedin ama kötü insanın bile arkasından konuşmak günahtır gıybettir Allah gönlündekini hayırlı eylesin İnşâAllah 
(3,858 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+2 oy
(687 puan) tarafından
Tövbe estağfirullâh muska kısmını okuyana kadar belki merhamete gelmiştir diyecektim de Allâh ıslah etsin 
(3,858 puan) tarafından
Kuzum merhametede gelse istemiyorum canım çok yandı
(687 puan) tarafından
Ben de sanırım büyü yapan birini yakalasam asla güvenemezdim
(3,858 puan) tarafından
Büyü yaptıkları şeyler den en masumu geliyor bana torunu öldü oh iyi oldu oğlum Büşra dan ayrılır şimdi dedi
(687 puan) tarafından
Zaten öyle düşündüğü için büyü yapıyor merhameti olan insan hiç böyle şeylerle uğraşır mı ya terbiyesiz ölsün diye bile ayırmak için büyü yapmıştır ay her şey beklenir çok korkunç bir insan
+2 oy
(943 puan) tarafından
Konuşmayarak en iyisini yapıyorsun. Hak etmiş kaynanan. Elin de senden yana. Benimki böyle bir şey yapsa muska falan bulsam annem yapmaz der. 
(3,858 puan) tarafından
Eşim yaşı geregimi kişiliğindenmi bilmiyorum ama olan birşeyi yokmuş gibi yapmaZ Allah razı olsun hakliya haklı haksiza haksız der bu ben bile olsam
(943 puan) tarafından
Ah ah benimki tam tersi bazen adamı boğasım geliyor:(
(3,858 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm
(943 puan) tarafından
Amin canım. İlim çok zor benim bu kocayla :)
+2 oy
(6,737 puan) tarafından
Allah o kaynanana akıl fikir merhamet vicdan versin hala ne diye uğraşıyor yaptıkları yetmezmiş gibi 
(3,858 puan) tarafından
Ona sor hiç bir şey yapmamış
+2 oy
(2,968 puan) tarafından
Ne gül ne ağla Allaha havale et kendi yoluna bak bacım bunca badireyi atlatırkende yokmuş yanında daha da olmasın farzet vefat etmiş 
(3,858 puan) tarafından
Benim için ölüden farkı yok cnm ben bunu eşime de söyledim ne ölüme be ölüsüne
+2 oy
(7,652 puan) tarafından
Ben kaynana sevmiyorum sen haklısın zaten boşver ne hâli varsa görsün 
(3,858 puan) tarafından
Swven 3_5 kişi
+2 oy
(10,828 puan) tarafından
Ayyy rabbim esirgesin cok korkarim buyuden 
+2 oy
(17,063 puan) tarafından
Senin hikâyenin bu boyutunu bilmiyordum ama empati yaptığımda ben de olsam evime koymam evine gitmem eşin giderse gider o kadar koca adam karışmam bu zamana kadar ne hayrını gördüm ki derdim. Benim kayinvalidem bu kadarını bile yapmadı ama ikinci çocuk olsa ben bugün hamilelik haberini de müjde niyetine koşa koşa vermem doğumuma da özellikle çağırmam 
(3,858 puan) tarafından
Bende karışmıyorum cnm çok kez de karıştırdım ama en son eşim bana kızdı dahada karışmam dedim
(17,063 puan) tarafından
Gerek yok canım bizde anneyiz evlat kolay yetiştirilmiyor ama evlat sevgisini bilen insanlar olarakta evladına değer vermeyen anne babalara daha büyük tepkiler gösteriyorum ben evladını sevse onun hayat arkadaşına ve çocuklarına değer verir.
+2 oy
(4,059 puan) tarafından
Tek diyeceğim şey Allah esini başından eksik etmesin 
(3,858 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
+1 oy
(1,489 puan) tarafından

Kesin merak ediyordur ne yaptığınızi nasıl yaşadığınızi gelip merakını giderip seni delirtip olduğu gibi bırakıp gidecek :D

Enişteye bravoo valla 

Eşin kurt galiba dimi 

(3,858 puan) tarafından
Aynn öyle cnm

Yok değil cnm eşimde bende Karadenizliyiz lazis
0 oy
(18,858 puan) tarafından
Aman aman uzak dursun. 
(3,858 puan) tarafından
Aynn cnm
0 oy
(1,205 puan) tarafından