Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Öncelikle şunu belirteyim kimse gelipte kocanın ahireti ni yaktın diye boş yapmasın bugün anneme gidicem dese karışmam ama evine gitmem evime sokmam
Benim keyfîm yerinde eşimin teyzesi aradı %99 kaynanam aratti sesler vardı yaninda çünkü pek eşimi arayıp sormaz esimde aramaz önce annendir odur şudur 1 saat duygu sömürüsü yaptı barıştırmak için esimde tepkisini gösterdi
Hanımlar başımdan o kadar olay geçti kızımı kaybettim oğluma doğum yaptım felç geçirdim oh iyi oldu dedi gezdi beni tanıyanlar bilirsiniz ben minnet etmem rabbimde her zaman bi kapı açar bana şükürler olsun
En son teyze beni sordu çok şükür iyiyim ama eşim ağrıları filan var dedi ( Felaket nazara inanır esim ) işte annen diyor ki Büşra doğum yapacak gelsin beni alsın ya evde çocuğu bakarım yada hastanede bakarım demiş haber yolluyor hanfendi nerden estiyse artık
Eşimin cevabı da onun planları farklıdır bunun için bir daha bizi rahatsız etmeyin dedi (eşimin kaydettiği de hacı hoca işleri çünkü kaynanamla görüştüğümüz zamanlar da kadın bana ne zaman gelip kalsa evimden en az 2 tane nuska çıkardı hatirlayanlar vardır
eşim kaç kez annesi adına böyle seyler yasattiklari için benden ozurdiledi
GÜLSEMMİ AĞLASAMMİ